mammadasas
کاربر سایت
ممد اول متال گیری که بهم دادی میدونی باید چی کار کرد؟ همون جایی که کنار ساحله.iron man1دیگه
با نارنجک بزن درو بشکون.اگه گیر کرد هم راح حلش تو تاپیک خود بازی هستممد اول متال گیری که بهم دادی میدونی باید چی کار کرد؟ همون جایی که کنار ساحله.
با برنامه hjsplit بچسبونشون بهم و بعد پسوند iso بهش بده و تست کن ببین کار میکنه یا نهیه بازی دانلود کردم Iso نبود فایل اینطوریه :
http://img.online-dl.com/images/l6766_000000000.jpg
iso کردم اجرا نکرد کسی میدونه باید چیکار کرد ؟
کسی تایپک راهنمایی مراحل پاتاپون2 رو نداره نسبت به شماره 1کش خیلی سخته تو اون مرحله گیر کردم که یارو چکش زرد داره و با 1 ضربه 3 تا 3 تا یارامو له میکنه البته 30 مین بازی میکنم با فرار و اون 8 پا هم خیلی دوره تیرو نیزه بهش نمیخوره 1 بار ردش کردم قدیما الان نمیشه نمی دونم چرا!
1 == up ,o,o,down,left,o,o,rightمن تو بازی Gta یه جا گیر کردمیعنی خیلی سخته راه دیگه ای نداره ؟
اونجای که کیریم تو کشتی بعد چند نفر با اره ادامو دنبال میکنه همش میمیرم(رمز توفنگ ندارید همشونو بکشم )
باید سه تا سه تا بزنیشونببین اونجا یه راه باریکه که میرو تو اونجا که با اره برقی دنبالت میکنن ! قبل از اینکه توی اون راه رو باریکه بری پشت سرت یه راه دیگست که وقتی بری اخرش یه تفنگه که فکر کنم مگنوم باشه , اونو بگیر بعد با اون تفنگ بکششون .