رمز، نکات بازی ها، راهنمایی مراحل بازي هاي Psp

medal of honer 1

توی بازی medal of honer 1 آنلاین رمزی وجود داره؟

یه نفر تو سرور هستش که توی هوا پرواز میکنه و تفنگش شاتگانه ولی به جای تیر شاتگان تیر آر پی جی بیرون میاد.آیا رمز زده یا برنامه نویسی بازی رو تغییر داده؟:confused:

سلام دوستان .

من تو پاتاپون 2 تو مرحله ی 8 گیر کردم . یه رئیسی میاد یه چیزهایی میگه بعد مینویسه mission failed .
اسم رئیسه gong

سلام به همه.
شما باید 2 یا 3 مرحله قبل رو دوباره بازی کنی.
یه مرحله ای هست میری شکار.اونجا هم باید پیش یه تابلو که مربع مثلث مربع مثلث نوشته باید این دکمه ها رو بزنی و هر بار که میزنی تابلو کمی میره بالا و در نهایت یه چیزی گیرت میاد که یادم نیست:biggrin1::biggrin1::eek:

یه مرحله ای هست میری شکار.اونجا هم باید پیش یه تابلو که مربع مثلث مربع مثلث نوشته باید این دکمه ها رو بزنی و هر بار که میزنی تابلو کمی میره بالا و در نهایت یه چیزی گیرت میاد که یادم نیست
ببخشید دخالت میکنم ولی فکر کنم این قسمت مربوط میشه به بازی پاتاپون 1,مراحل اول بازی
در حالی که این دوستمون مرحله 8 پاتاپون 2 به مشکل خوردند!!!!!

ببخشید دخالت میکنم ولی فکر کنم این قسمت مربوط میشه به بازی پاتاپون 1,مراحل اول بازی
در حالی که این دوستمون مرحله 8 پاتاپون 2 به مشکل خوردند!!!!!
نه.
خوب توی پاتاپون 2 هم میری شکار!!!
میدونم.یه مرحله توی یکش هست و اونجا هم باید اینجوری کرد.

قسمت دوم God of war... جایی هست که باید یه جنازه رو بندازیم روی یه اهرم تا در باز بشه! از در که میگذریم برای در بعدی هم همین مشکل هست. یعنی یه جنازه ی دیگه برای اهرم بعدی نیاز داریم!! اگه بریم همون جنازه رو بیاریم که پشت همون در اول می مونیم!! کلا چطوریاست!:d

آقا من در اجرای بازی های gta مشکل دارم liberty city که بدون صدا اجرا میشه vice city هم که عجیب در موقع اجرا تیک میزنه در ضمن مموری کارتم هم اصل هستش .وهر بار که که فرمویر خودم را آپدیت کردم این مشکل برطرف نمیشه کسی میتونه مشکل من را برطرف کنه؟خیلی ممنون.

اقا کسی رمزهای تقلب gta جدید رو نداره؟
من این ها رو گیر اوردم ببین درسته یا نه خودمم دارم بازی را دانلود می کنم.

• L1, L1, R1, X, X, CIRCLE, CIRCLE, R1 - Max Armor
  • L1, L1, R1, CIRCLE, CIRCLE, X, X, R1 - Max Health
  • Up,Down,Left,Right,Triangle,Square,L1,R1 - Cloudy Weather Level
  • R1, Triangel, Triangle, Square, Square, R, L1, L1 - Decrease Wanted Level
  • L1, R1, Triangle, Square, O, X, Up, Down - Explosive Eagle
  • Up, Down, Left, Right, X, Triangle, L1, R1 - Extra Sunny Weather
  • Down, Left, Right, Square, X, R1, L1 - Foggy Weather
  • Up,Down,Left,Right,X,Square,R1,L1 - Hurricane
  • L1, L1, R1, Square,Square, Triangle, Triangle, R1 - Increase Wanted
  • Up,Down,Left,Right,O,Triangle,R1,L1 - Lots of Rain
  • Up,Down,Left,Right,Square,O,L1,R1 - Rainy Weather
  • Up,Down,Left,Right,O,X,L1,R1 - Sunny Weather
  • R1, Up, X, Down, Left, R1, X, Right - Weapon Pack 1 (Grenade, Nightstick, Pistol, Minigun, Assault Rifle, Micro SMG, Stubby Shotgun)
  • R1, Up, CIRCLE, Down, Left, R1, CIRCLE, Right - Weapon Pack 2 (Molotov Cocktail, Teaser, Dual Pistols, Flamethrower, Carbine, SMG, Dual-Barrel Shotgun)
  • R1, Up, SQUARE, Down, Left, R1, SQUARE, Right - Weapon Pack 3 (Mine, Chainsaw, Revolver, Flamethrower, Carbine, SMG, Dual-Barrel Shotgun)
  • R1, Up, TRIANGLE, Down, Left, R1, TRIANGLE, Right - Weapon Pack 4 (Flashbang, Bat, Pistol, RPG, Carbine, Micro SMG, Stubby Shotgun)
این هم راهنمایی دکمه ها برای کسایی که انگلیسی شون قوی نیست.
TRIANGLE:مثلث
SQUARE:مربع
CIRCLE:دایره
X:ضبدر
Right:راست
Left:چپ
Down:پایین
Up:بالا
R1 و L1 هم که معلومند.

توضیح مورد ها هم معلومه هر کدومو خواستین بگین اگه تونستم بگم قابلیتشو.جا زیاد می گیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or