رقابت بین شخصیت های بازی های رایانه ای

behrooz_50cent

کاربر سایت
دوستان این تاپیک رو برای رقابت بین شخصیت های معروف بازی ها ایجاد کردم.کدوم شخصیت محبوب شماست؟

شما با امتیاز دادن به شخصیت محبوب خود آن را برنده ی نبرد میکنید.
طریقه ی امتیاز دادن:تنها با دادن درصد به هر شخصیت...مثلا:اتزیو 50٪)) یا ((بت من 50٪))
توجــــــــــه کنید:
دوستان دقت کنید رقابت بین دو شخصیتی که تعیین کردم هستس.شما نباید مثلا شخصیتای دور اول رو با دور دوم یا دور دوم را با دور سوم مقایسه کنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــین....دوستان خواهشا توجه کنن.

مرحله ی اول دور مقدماتی مسابقه از الان شروع میشه:

مبارز اول ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااتزیو (ezio):

assassinscreedrev.jpg

مبارز دوم بت مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــن( bat man):

برای مشاهده تصویر اصلی (800x349) روی این نوار کلیک کنید.
BatmanArkhamCity_Hero.jpg

اگه از این تاپیک خوشتون اومد نظر بدین تا پر بار تر بشه...ممنون

آخرین ویرایش:
جالبه ..... این طوریش رو دیگه ندیده بودم
(اتزیو : 80 %) (بت من : 20%)

البته این نظر در حالتیه که این دوتا کاراکتر در مقابل هم باشن وگرنه بتمن خیلی شاخه

اینطوری که نمیشه. اول بیا یه 32 تا کاراکتر رو اینجا با هم شناسایی کنیم. صحبت می کنیم با بروبچ و به نتیجه می رسیم. بعد طبق قرعه با هم رودررو می کنیم و نظرسنجی می کنیم. حتی میشه براش یه جدول کشید که معلومه مرحله بعد کی به کی می خوره. اینطور میشه رقابت. نه اینکه دو تا کارکتر بگیم بعد بگیم درصد. نظر منه به هر صورت و تصمیم با خودته.

دوستان دقت کنید: رقابت بین دو شخصیتی که تعیین کردم هستس.دو شخصیت دور اول که ezio و batman بود...حالا دور دوم بـــــــــــیـــــــن دو شخصیت دیگس.شما نباید شخصیتای دور اول رو با دور دوم مقایسه کنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــین....دوستان خواهشا توجه کنن.پست اولو بخونید

این تاپیک خیلی شبیه تاپیک تو لینک امضامه !!!!!!!! :|

این تاپیک نظر سنجی نیست...خودت نگاه کن ببین...من برا دور فینالش یه سورپرایز دارم.:d:>

---------- نوشته در 10:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:15 PM ارسال شده بود ----------

عجب تفکری زدی این گفت و گو رو را انداختی/:)
نه جان تو مسخره میکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or