mgs3
کاربر سایت
آقا من و حامد 2 تا مودم ها رو اینجوری ست کردیم اما بازم مشکل داریم!!
آقا من و حامد 2 تا مودم ها رو اینجوری ست کردیم اما بازم مشکل داریم!!
خوب انجام دادی درسته فقط الان دیگه باید بری روی PS3 این IP:192.168.1.10 که تو عکس برای مودم ست کردی رو روی PS3 هم ست کنی یعنی IP PS3 هم بشه همین .
:arrowu:
دقیقا روی PS3 ت هم ست کردی IP رو یا نه اگه تو مودم IP رو بزنی و ست کنی پورت های گفته شده رو به اون IP اما نری IP رو روی PS3 قرار بدی هیچ کاری یعنی نکردی و باز هم مشکل داری باید IP رو به صورت دستی به Ps3 بدی.
همه چیز درسته ولی بازم وصل نمیشه!احیانا مشکل از چیه؟
حرف شما درسته دوست عزیز ولی شما که تا اینجا کمک کردین اگه میتونین یه راه حل بدین که این مشکل حل بشه و تایپیک به بیراهه نره!اخه ادم زورش میاد کلی پول بده یه بازی اورجینال بخره که ONLINE بزنه بعد نتونه!دوستان این جا برای یک بازی خاص نیست امکان داره مشکل زا سرور های بازی ها تون باشه این عمل برای کلیه بازی ها هستش یعنی شما در بیشتر بازی ها مشکل کندی لاگین شدن به سرور های بازی ها مشکل در وارد شدن به سرور دوستان و یا دوستان صدای هم رو میشنون ولی شما نه ربط داره .
از دوستان خواهش میکنم اگه مشکلی از سرور های بازی هستش در تاپیک خود بازی سوال کنن این جا بیشتر جنبه اطلاعاتی و راه نمای در واز کردن NAT برای بر طرف کردن بعضی از مشکل های اینترنتی هستش نه برطرف کردن مشکل سرور بازی ها.
من یکی از دوستان مستقیم وصل می کنه به سرور اصلی ADSL و مودم و این حرفا وجود نداره که بخواد مشکل NAT رو حل کنه.
راه حل این مورد چیه ؟
ازکجا باید فهمید IP , دستگاهم چیه ؟ :biggrin1: و بعد از اینکه فهمیدم باید اون IP رو توی قسمت Virtual Server ست کنم ؟ :blushing::biggrin1: