رفع مشکل NAT و JOIN شدن به سرور ها دیگه.

257d2c5d8a.jpg

آقا من و حامد 2 تا مودم ها رو اینجوری ست کردیم اما بازم مشکل داریم!!

خوب انجام دادی درسته فقط الان دیگه باید بری روی PS3 این IP:192.168.1.10 که تو عکس برای مودم ست کردی رو روی PS3 هم ست کنی یعنی IP PS3 هم بشه همین .

:arrowu:
آقا من و حامد 2 تا مودم ها رو اینجوری ست کردیم اما بازم مشکل داریم!!

دقیقا روی PS3 ت هم ست کردی IP رو یا نه اگه تو مودم IP رو بزنی و ست کنی پورت های گفته شده رو به اون IP اما نری IP رو روی PS3 قرار بدی هیچ کاری یعنی نکردی و باز هم مشکل داری باید IP رو به صورت دستی به Ps3 بدی.

خوب انجام دادی درسته فقط الان دیگه باید بری روی PS3 این IP:192.168.1.10 که تو عکس برای مودم ست کردی رو روی PS3 هم ست کنی یعنی IP PS3 هم بشه همین .

دقیقا روی PS3 ت هم ست کردی IP رو یا نه اگه تو مودم IP رو بزنی و ست کنی پورت های گفته شده رو به اون IP اما نری IP رو روی PS3 قرار بدی هیچ کاری یعنی نکردی و باز هم مشکل داری باید IP رو به صورت دستی به Ps3 بدی.

ip ps3 : 192.168.1.10
defult ruter : 192.168.1.1

همه چیز درسته ولی بازم وصل نمیشه!احیانا مشکل از چیه؟

به اینترنت وصل نمیشه یا نمیشه بازی کرد اگه به اینترنت وصل نمیشه که مشکلت از DNS هستش اگه همه این کار ها رو کردی و جواب نمیگیری .

برای مثال تو PS3 باید این جوری ست کنی IP رو دستی :

IP : 192.168.1.10
SUBNET MASK:255.255.255.0
default gateway:192.168.1.1

DNS:191.168.1.1
DNS :بر مبنای DNS که از ISP میگیرین باید بزنید DNS دوم اجباری نیست اما در صورتی که شما اینترنت تون یکی از DNS ها یه سرور از کار بیفته شما از DNS بعدی استفاده میکنید که سرعت تون افت نکنه.

حالا اگه بازم این کار ها رو کردین مشکل داشتین دقیقا بگین کجاش مشکل دارین .

راستی شاید اینترنت شما به صورت محدود IP میگیره یعنی از شرکتی که اینترنت گرفتین فقط 1 IP به شما داده که شما هم با PC و هم با PS3 قبلا با همون IP انلاین میشودین که به صورت اتوماتیک خودش همون IP رو دستگاهتون میگرفته .

حالا اگه بازم این کار ها رو کردین مشکل داشتین دقیقا بگین کجاش مشکل دارین .

من اگه با یه مودم دیگه امتحان کنم ممکنه مشکلم حل بشه؟
به psn وصل میشه ولی به سرورهای بازی وصل نمیشه!تو قسمتps3 games و توی تایپیک cod mw2 multiplayer یه عکس از جایی که گیر میکنم رو گذاشتم اگه خواستین به عمق فاجعه پی ببرین یه سری به اون تایپیک بزنید DNS:85 15 1 12 گذاشتم بعدیشم 4 2 2 4
راستی IP VALID دارم نمیدونم مربوط به این قضیه میشه یا نه

آخرین ویرایش:
دوستان این جا برای یک بازی خاص نیست امکان داره مشکل زا سرور های بازی ها تون باشه این عمل برای کلیه بازی ها هستش یعنی شما در بیشتر بازی ها مشکل کندی لاگین شدن به سرور های بازی ها مشکل در وارد شدن به سرور دوستان و یا دوستان صدای هم رو میشنون ولی شما نه ربط داره .

از دوستان خواهش میکنم اگه مشکلی از سرور های بازی هستش در تاپیک خود بازی سوال کنن این جا بیشتر جنبه اطلاعاتی و راه نمای در واز کردن NAT برای بر طرف کردن بعضی از مشکل های اینترنتی هستش نه برطرف کردن مشکل سرور بازی ها.

دوستان این جا برای یک بازی خاص نیست امکان داره مشکل زا سرور های بازی ها تون باشه این عمل برای کلیه بازی ها هستش یعنی شما در بیشتر بازی ها مشکل کندی لاگین شدن به سرور های بازی ها مشکل در وارد شدن به سرور دوستان و یا دوستان صدای هم رو میشنون ولی شما نه ربط داره .

از دوستان خواهش میکنم اگه مشکلی از سرور های بازی هستش در تاپیک خود بازی سوال کنن این جا بیشتر جنبه اطلاعاتی و راه نمای در واز کردن NAT برای بر طرف کردن بعضی از مشکل های اینترنتی هستش نه برطرف کردن مشکل سرور بازی ها.
حرف شما درسته دوست عزیز ولی شما که تا اینجا کمک کردین اگه میتونین یه راه حل بدین که این مشکل حل بشه و تایپیک به بیراهه نره!اخه ادم زورش میاد کلی پول بده یه بازی اورجینال بخره که ONLINE بزنه بعد نتونه!
امیدوارم درکم کنید
اگه خواستین راه حل های احتمالیتون رو تو پروفایلم بگین،از بابت خارج شدن تایپیک از موضوع هم شرمندم

علیرضا جان این همه دوتایی امروز با این مودم ور رفتیم ولی بازم نشد که نشد هر چی هست از ISP هست چون هیچ روزی اینطوری نبود ... حتی BF هم نمیشه بازی کنم پرتم میکنه بیرون:(

در صورتی که با بیشتر بازی ها مشکل دارین امکان داره ریکوست تایم اوت داره اینترنت شما که امکان داره از نویز خط شما باشه شاید هم مشکل سراسری باشه امروز اینترنت خود من هم رفته بود قاطی باقالی ها .

من یکی از دوستان مستقیم وصل می کنه به سرور اصلی ADSL و مودم و این حرفا وجود نداره که بخواد مشکل NAT رو حل کنه.
راه حل این مورد چیه ؟

من یکی از دوستان مستقیم وصل می کنه به سرور اصلی ADSL و مودم و این حرفا وجود نداره که بخواد مشکل NAT رو حل کنه.
راه حل این مورد چیه ؟

خوب یه سوال دارم اگه به سرور مرکزی شرکت وصل میکنه شرکت یه IP به دوستت اختصاص داده تو سرور از همون جا تو ISP باید یک سری پورت ها رو به IP که میخواد PS3 ت بگیره اختصاص میده و مشکل حل میشه .فقط در صورتی که از مودم ADSL استفاده نمیکنی و مستقیم به خود سرور ISP وصل میکنی این راه حلش هستش.

ازکجا باید فهمید IP , دستگاهم چیه ؟ :biggrin1: و بعد از اینکه فهمیدم باید اون IP رو توی قسمت Virtual Server ست کنم ؟ :blushing::biggrin1:

نه میتونی خودت یه IP تو Virtual Server اختصاص بدی بعدش تو PS3 ست ش کنی یا همون واردش کنی به صورت دستی تو PS3 .;) اما اگه دستگاهت و PC فقط 1 IP در کل میگیره یعنی اینترنتت تک کاربره هستش باید همون IP اصلی رو تو Virtual Server وارد کنی تو Virtual Server.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or