با سلام
من فکر میکنم چند روزی که Dns های اصلی کشور مثل 217.218.127.104 و یا 89.165.0.13 که ماله نداگستر مشکل داره و درست کار نمیکنند.
من بر حسب طریقه اتصالتون سه راه رو پیشنهاد میکنم :
الف) این راه برای کسانی که از مودم های با پورت LAN استفاده میکنند و xbox360 به مودم وصل شده است.
IP مودمتون رو در اینترنت اکسپلور (به عنوان مثال
http://192.168.1.1 بسته به رنج IP) وارد کنید و بعد دنبال بخش Dns در مودمتون بگردید و در اونجا وضعیت رو از حالتUse Auto discover DNS Server به حالت Use Manual discover DNS Server ببرید ( شاید عبارت انگلیسی مودم شما کمی متفاوت باشه) و در ادامه در دو جای خالی Preferred DNS Server عدد 4.2.2.4 و برای Alternate DNS Server عدد 192.9.9.3 رو وارد کنید . بعد تغییرات رو ذخیره کنید . در این حالت مودم شما تمامی بسته های ارسالی رو به دو DNS معرفی شده خواهد فرستاد.
ب) برای کسانی که از مودمهای با پورت USB استفاده میکنند و کارت شبکه کامپیوتر رو share کردند هم پیشنهاد میکنم به بخش Internet protocol در Property کارت شبکه برند و در اونجا بعد از انتخاب گزینه Internet protocol روی کلید Property کلیک کنند. در پنجره باز شده در بخش پایین پنجره گزینه دوم یعنی Use the following DNS Server رو انتخاب کنید و در ادامه در دو جای خالی Preferred DNS Server عدد 4.2.2.4 و برای Alternate DNS Server عدد 192.9.9.3 رو وارد کنید .
راه حل سوم هم که نیازی به تنظیم مودم یا کارت شبکه نداره اینه که در بخش network setting کنسول xbox، مشخصات IP رو از حالت Automatic به حالت manual ببرید و از اعداد زیر رو وارد کنید :
IP: 192.168.1.3 ( عدد آخر که در اینجا 3 در نظر گرفته شده میتونه هر عدد دیگه ای غیر از IP مودمتون باشه که اکثر مودمها در حالت عادی IP 192.168.1.1 رو دارند )
SUB: 255.255.255.0
Gateway : 192.168.1.1 ( این همون IP مودمتون هست که باید اینجا وارد کنید )
pdns : 4.2.2.4
sdns : 192.9.9.3
موفق باشید
فریدون