رفع مشکل اتصال به PlayStation Network (تذکر، پست اول را بخوانید)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تا الان چند بار این کارو کردن ؟ سابقه داشته؟

تازه خواستیم uncharted بگیریم

اقا کسی راهی بلد نیست که بشه رفت من نمیدونم اخه چه ربطی داره psn که اینا فیلش میکنن شاید میخوان cod بازی نکنیم که یه وقت جوگیر شیم :-"
باحال گفتی.:biggrin1:یعنی جو cod اینقدر سنگینه!!!:laughing:

درود
من می خوام برم تو PSN ولی این ارور رو می ده:
An error occured during communications with the server.This is a DNS error.(807101102(
دلیلش اینه که من تنظیمات رو اشتباه انجام دادم یا مال همه اینجوریه؟
راستی من بار اولمه که می خوام برم تو PSN ...:دی

اين مشكله dns هستش.
منم اخر سر نتونستم درستش كنم.:biggrin1: اعصابم خورد شد
با وايرلس با ps3 يوسر و پس ميدم ميرم.

درود
An error occured during communications with the server.This is a DNS error.(807101102(
مال همه امروز اینجوریه مال منم همینطور
علتشم امضای مبارک جنابعالی هست:biggrin1::laughing:
یه عده دیگه میخوان ....... کنن بعد من باید نتونم برم Fifa 10 بزنم اخه؟:-":(

درود

دوست عزیز شما فردا صبح امتحان کنید الان من تست کردم به PSN وصل نمیشه.تا فردا اگه درست شد همینجا اعلام خواهد شد.

راستی فریمور که آپدیت کردی؟؟؟

مال همه امروز اینجوریه مال منم همینطور
علتشم امضای مبارک جنابعالی هست:biggrin1::laughing:
یه عده دیگه میخوان ....... کنن بعد من باید نتونم برم Fifa 10 بزنم اخه؟:-":(
من بدبخت که بار اولم بود می خواستم بیام تو PSN ، تا فقط یه PSN ID بسازم و تروفی هام رو هم synce with server کنم...
چقدر هم ذوق و شوق داشتم!!
واقعا" تف به این زندگی جهنمی...:(
ببینید کار بکجا رسیده که اینا از PSN هم می ترسند!!

دوست عزیز شما فردا صبح امتحان کنید الان من تست کردم به PSN وصل نمیشه.تا فردا اگه درست شد همینجا اعلام خواهد شد.

راستی فریمور که آپدیت کردی؟؟؟
باشه فردا دوباره امتحان می کنم ، متاسفانه چاره ی دیگه ای هم جز صبر کردن ندارم...:(
فریمورمم هم فکر کنم آپدیت باشه چون PS3 ـم رو همین یه ماه پیش خریدم و فروشنده روش آخرین فریمور بعلاوه Play Station Home (که آرزوی بازی کردنش رو باید بگور ببرم:دی) رو روش ریخته بود!
البته وقتی PS3 رو روشن می کنم بالای صفحه می نویسه update your PS3 to latest frameware ...
نمی دونم فریمورش به آپدیت نیاز داره یا نه...(اگه آپدیت بخواد که مجبورم برم پیش یکی که برام رو CD یا فلش بریزه چون با دایال آپم...)

بحث سر بواسطه شدن چیز خاصی نیست قبلا هم گفتم یک عده آدمی كه متاسفانه اطلاعات فنی شون در حد چی بگم هست پورت ۴۴۳ كه مربوط به SSL هاست رو میبندن (بهتره بگم مختل میکنن )... كه با اینکار تقریبا خیلی از مسائل مثل Byp**** کردن cen*sor*ship رو جلوش رو میگیرن و چون این پورت برای امنیت کاربران و هست در شبکه كه باعث رمز گذاری اطلاعات شما میشه ( مثل پسورد و کارت اعتباری ها و ... ) ... چون Login قسمت PSN هم SSL هست ... این باعث میشه كه این بشه كه کسی نتونه بره ...

زبون ساده تر بگم برای کسایی كه اطلاعات کاملی ندارن منظور SSL همون : httpS هست ...

جالب اینجاست اسم دولت ... دولت مهرورز هست ... اگه حالا خدا نکرده مهرورز نبود چیکار میکرد ..

نکته قبل توجه تمام ایستگاه های پرداختی Online كه به بانک های پارسیان و سامان و تمامی دسترسی به بانک ها و EMAIL ها و همه چی رسما کار نمیکنه چون انها هم از SSL استفاده میکنن ...

امیدوارم زودتر درست بشه ! :smile:

دوستان مثل اینکه از خرشیطون پیاده شدن آقایون.....

PSN همکنون باز می باشد

به PSN وصل میشه و لی نمیشه آنلاین بازی کرد.:(

واسه من راحت وصل میشه ولی لیست کسایی رو که ادد کردم نمیاره فقط ID م آنلاین میشه.

وارد Story هم نمیش
ه. :((

ای بابا من 10 روز نبودم امروز اومدیم فیفا بزنیم گند زدن توش...:evil:
یه سوال:mtu مودم رو چجوری میشه تغییر داد؟؟؟؟من نمیتونم پیداش کنم!!!!!!!!!
مودم tp-link td 8811 هستش.

من ميتونم انلاين بزنم.
ولي الان مثلا 2 دست زدم وسط دست دوم پريد بيرون قطع شد.
صبا نت هستش.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or