کسی در حال حاضر میتونه به سرورها متصل بشه ؟
من روی ps5 تمام dns تست کردم ولی نشد
اگر کسی میتونه لطفا اسم isp و dns بزا
از چه شرکتی خدمات میگیری الان با خط ایرانسل میتونی با این وصل بشیکسی در حال حاضر میتونه به سرورها متصل بشه ؟
من روی ps5 تمام dns تست کردم ولی نشد
اگر کسی میتونه لطفا اسم isp و dns بزاره
من فیبر مخابرات دارم ، روی کنسول ps5از چه شرکتی خدمات میگیری الان با خط ایرانسل میتونی با این وصل بشی
Primary: 208.67.222.222 secondary: 208.67.220.220
الان هیچ dns ای کار نمیکنه عزیز برای شما که فیبر هستید مخصوصا تنها راه فیلترشکن عهمن فیبر مخابرات دارم ، روی کنسول ps5
تا ۵ روز پیش با dns شکن عالی بود ، ولی الان دیگه هیچی جواب نمیده
مشکل اینجاست که با vpn مشکل nat type معمولا پیش میاد و بعد از اون هم پینگ خراب میکنه! روی کنسول هم دردسر share کردن vpn هستش ! خلاصه عجب گرفتاری شدیم! حتی همین 1 گیم هم از ما دریغ کردنالان هیچ dns ای کار نمیکنه عزیز برای شما که فیبر هستید مخصوصا تنها راه فیلترشکن عه
dns ها از کار افتادن میشه گفت برای این بازی
ایرانسل تو بعضی مناطق وصل میشه رایتل هم همینطور ولی در کل پینگ خوبی ندارن
آسیاتک هم تنها اینترنتی هست که ممکنه یکروز وصل بشه بدون مشکل یکروز وصل نشه اصلا
داداش من اکانت قند شکن v2ray با vps آلمان دارمالان هیچ dns ای کار نمیکنه عزیز برای شما که فیبر هستید مخصوصا تنها راه فیلترشکن عه
dns ها از کار افتادن میشه گفت برای این بازی
ایرانسل تو بعضی مناطق وصل میشه رایتل هم همینطور ولی در کل پینگ خوبی ندارن
آسیاتک هم تنها اینترنتی هست که ممکنه یکروز وصل بشه بدون مشکل یکروز وصل نشه اصلا
قند شکن گوشی رو نمیتونید بدید به کنسولداداش من اکانت قند شکن v2ray با vps آلمان دارم
چطور میتونیم از روی موبایل نت قند شکن رو به کنسول بدم؟ با every proxy تست میکنم ولی کار نمیکنه
توی advanced یه قسمت داره که پروکسی رو روشن میکنیمقند شکن گوشی رو نمیتونید بدید به کنسول
تنها راه قند شکن شیر کردن توی گوشی همون every proxy عه که اونم نیازمند اینه که کنسول آپشن proxy داشته باشه که کنسول ها ندارن
توی xbox ؟ من تنظیمات پروکسی ندیدم تو xbox حالا ps رو یادمه proxy داشت فکر کنمتوی advanced یه قسمت داره که پروکسی رو روشن میکنیم
اون نمیشه؟