من روی پلی استیشن ۵ بازی میکنم و مشکل پیدا کردن match ندارمسلام
سرور چطور پیدا میکنه من که برای پیدا کردن سرور حداقل ۲۰ دقیقه منتظر میمونم
Call of Duty Modern Warfare IIسلام دوستان
این تاپیک برای این باز کردم که تجربه خودتونو در استفاده از dns ها برای قسمت آنلاین بازی COD MW2 به اشتراک بزارید ، اینکه چه اینترنتی دارید و با چه dns میتونید متصل بشید تا بقیه هم بتونن استفاده کنن !!
این دی ان اس در حد فاجعست..حتی تو مراحل تست کانکشن هم مرتب قطع میشه.(پارس انلاین)من خودم الان از این ip ها دارم استفاده میکنم ، روی اینترنت مخابرات و جواب هم گرفتم :
78.157.42.100
78.157.42.101
من امروز که بدون مشکل با الکترو بازی کردماین دی ان اس در حد فاجعست..حتی تو مراحل تست کانکشن هم مرتب قطع میشه.(پارس انلاین)
من کل ۷۰ صفحه نگاه کردم ، ۱ نفر هم غیر از الکترو ۱ dns درست و حسابی معرفی نکرده بودCall of Duty Modern Warfare II
به اینجا مراجعه کنید
اونم بگیری همینه..من دوتاشونو قبل از این اتفاقات تست کردم اصلا تعریفی نداشت..تازه پینگ هیت مقداری بهتر بود ولی در مجموع اصلا به درد نمیخوره.اگر چیزی پیدا کردین به منم بگین، من پینگ هیت رو گرفتم ولی بدرد نخورد، الان تو فکر خرید گاد پینگ هستم ولی میترسم اونم بگیرم اونم بد باشه گرون هم هست!
برای من با الکترو که هیچی با DNS 1.1.1.1 و 1.0.0.1 باز اتصال پیدا میکنه ولی خب این تایم که یهو باید 40 دقیقه وایسی مچ پیدا کنه یا میری تو بازی بعد میپره بیرون خیلی رو مخه دیروز از 6 تا 12 شب کلا 5 تا نشد بازی کنیم
اع؟ خوب شد گفتی پس اونم هیچی، اره پینگ هیت خوبه الان یک سرور رفع تحریم المان داره اون تقریبا اوکی میکنه ولی پینگ من رو میبره روی 200!اونم بگیری همینه..من دوتاشونو قبل از این اتفاقات تست کردم اصلا تعریفی نداشت..تازه پینگ هیت مقداری بهتر بود ولی در مجموع اصلا به درد نمیخوره.
من از شاتل سرویس میگیرم و ps5دارم. واقعا تو مچ پیدا کردن مشکل دارم با نرم افزار تغییر ای پی مشکلم حل میشه ولی پینگ داغونمن روی پلی استیشن ۵ بازی میکنم و مشکل پیدا کردن match ندارم
ظاهراً مشکل ورود ، تایم اوت ، کانکت و کیک شدن بعد از مچ وجود داره با DNS هم حل نمیشهمن کل ۷۰ صفحه نگاه کردم ، ۱ نفر هم غیر از الکترو ۱ dns درست و حسابی معرفی نکرده بود