رفع مشکل اتصال به سرورهای آنلاین بازی Call of duty MW2

Farhad1363

کاربر سایت
سلام دوستان
این تاپیک برای این باز کردم که تجربه خودتونو در استفاده از dns ها برای قسمت آنلاین بازی COD MW2 به اشتراک بزارید ، اینکه چه اینترنتی دارید و با چه dns میتونید متصل بشید تا بقیه هم بتونن استفاده کنن !!

• Like
Reactions: avands
سلام دوستان
این تاپیک برای این باز کردم که تجربه خودتونو در استفاده از dns ها برای قسمت آنلاین بازی COD MW2 به اشتراک بزارید ، اینکه چه اینترنتی دارید و با چه dns میتونید متصل بشید تا بقیه هم بتونن استفاده کنن !!
Call of Duty Modern Warfare II
به اینجا مراجعه کنید

اگر چیزی پیدا کردین به منم بگین، من پینگ هیت رو گرفتم ولی بدرد نخورد، الان تو فکر خرید گاد پینگ هستم ولی میترسم اونم بگیرم اونم بد باشه گرون هم هست!
برای من با الکترو که هیچی با DNS 1.1.1.1 و 1.0.0.1 باز اتصال پیدا میکنه ولی خب این تایم که یهو باید 40 دقیقه وایسی مچ پیدا کنه یا میری تو بازی بعد میپره بیرون خیلی رو مخه :| دیروز از 6 تا 12 شب کلا 5 تا نشد بازی کنیم

اگر چیزی پیدا کردین به منم بگین، من پینگ هیت رو گرفتم ولی بدرد نخورد، الان تو فکر خرید گاد پینگ هستم ولی میترسم اونم بگیرم اونم بد باشه گرون هم هست!
برای من با الکترو که هیچی با DNS 1.1.1.1 و 1.0.0.1 باز اتصال پیدا میکنه ولی خب این تایم که یهو باید 40 دقیقه وایسی مچ پیدا کنه یا میری تو بازی بعد میپره بیرون خیلی رو مخه :| دیروز از 6 تا 12 شب کلا 5 تا نشد بازی کنیم
اونم بگیری همینه..من دوتاشونو قبل از این اتفاقات تست کردم اصلا تعریفی نداشت..تازه پینگ هیت مقداری بهتر بود ولی در مجموع اصلا به درد نمیخوره.

اونم بگیری همینه..من دوتاشونو قبل از این اتفاقات تست کردم اصلا تعریفی نداشت..تازه پینگ هیت مقداری بهتر بود ولی در مجموع اصلا به درد نمیخوره.
اع؟ خوب شد گفتی پس اونم هیچی، اره پینگ هیت خوبه الان یک سرور رفع تحریم المان داره اون تقریبا اوکی میکنه ولی پینگ من رو میبره روی 200!

من کل ۷۰ صفحه نگاه کردم ، ۱ نفر هم غیر از الکترو ۱ dns درست و حسابی معرفی نکرده بود
ظاهراً مشکل ورود ، تایم اوت ، کانکت و کیک شدن بعد از مچ وجود داره با DNS هم حل نمیشه
قبلتر با های وب بدون DNS وصل میشدم
باید صبر کرد تا وضعیت اینترنت پایدار بشه
با نت سیمکارت تست بزن ببین چطوره

• Like
Reactions: Assassin's Creed

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or