برای اینکه افلاین بازی کنی وبازیت روی هارد نصب شه فقط 100% لازم داری . ولی برای لایو هم 100% و هم ABGX360 و لازم داری .با CLONE CD ایمیج ازش بگیر اگه حجمش 8.7 GIG به بالا بود که 100% ه .ولی اگه کمتر بود 97%.سلام من دسگاهم lt3 هست اگه بازی رو روی هارد نصب کنم و بدون هیچ مشکلی افلاین بازی کنم این یعنی دیسکم رایت 100% یا بازم باید با abgx360 تست کنم؟(من سخت افزار لازم برای ایمج گرفتن که چک کنم ایمجش چقدره رو ندارم)
مرسی بابت جوابت فقط من یجا خونده بودم رایترهی عادی مثل رایتر لپ تاپ اگه باهاش از دی وی دی چه 100% باشه چه 97% طوری ایمج می گیره که 97% این درسته؟بعدشم اگه من بجای ایمج گرفتن با agbx360 چک کنم یک جواب رو میده(منطورم اگه همه گزینه هاش سبز بود برای لایو امنه؟برای اینکه افلاین بازی کنی وبازیت روی هارد نصب شه فقط 100% لازم داری . ولی برای لایو هم 100% و هم ABGX360 و لازم داری .با CLONE CD ایمیج ازش بگیر اگه حجمش 8.7 GIG به بالا بود که 100% ه .ولی اگه کمتر بود 97%.
در ضمن برای ایمیج گرفتن نیازی به رایتر BURNER MAX نداری . فقط برای رایتش نیاز بهش هست.
بله داداش . شما میتونید dvd رو با abgx 360 تستش کنی اگه تمام گزینه ها سبز بود که حله وگرنه باید ازش ایمیج بگیری و با agbx فیکسش کنی بعد رایت بعد لایو:dمرسی بابت جوابت فقط من یجا خونده بودم رایترهی عادی مثل رایتر لپ تاپ اگه باهاش از دی وی دی چه 100% باشه چه 97% طوری ایمج می گیره که 97% این درسته؟بعدشم اگه من بجای ایمج گرفتن با agbx360 چک کنم یک جواب رو میده(منطورم اگه همه گزینه هاش سبز بود برای لایو امنه؟
بازم ممنون
نرم افزاره برای چک کردت دیسک های XBOX از لحاظ امنیتیhttp://forum.bazicenter.com/thread23814/agbx چیه ؟ نرم افزاره یا سخت افزاره ؟
یکی نیست جواب مارو بده ؟؟؟؟!!!!
یه سوال
من الان یکی از cd هام خش افتاده و وقتی میزارم ارور unreadable می ده راهی نیست درست بشه؟؟؟؟؟؟