رعایت نکات امنیتی دیسک بازی در Xbox Live

سلام من mass effect 2 چک کردم و به مورد برخوردم که یکیش عجیب بود
تو سایت abgx وقتی بازی چک کنی فقط 2تا ssversion 2 موجود هست ولی وقتی من خود بازی با نرم اقزار چک میکنم ss version 1 مینویسه ولی ss crc و dmi crc با ss version 2 داخل سایت یکی هست!!!
اینم فایل پیوست اگه چی کنید آقا خلیل و راهنمایی کنید ممنون میشم
این ارور هم باید فیکسش کنم؟

تو پست دوم در مورد SS توضیح دادم (دوباره بخوانید)
در مورد SS بازی شما و SS ثبت شده در سایت abgx360....از این جور موارد پیش میاد که SS بازی شما در سایت ثبت نشده باشه...برنامه خودش اگر روی Level3 باشه، خودکار SS بازی رو به نسخه ی DB خودش تغییر میده. برای تنظمیات به پست اول مراجعه کنید.

در مورد اون خطای زرد تصویر پیوست، تو پست اول توضیح دادم و نیازی نمی بینم که دوباره توضیح بدم

به پست دوم یک SPOILER هم اضافه کردم

آخرین ویرایش:
سلام خلیل جان

اول از همه ازت تشکر می کنم بخاطر این آموزش بسیار کامل

اما یه سوالی داشتم

من بازی call of duty modern warfare 2 - ورژن rrod رو که تو یکی از پست ها گفته بودی بهترین ورژنشه رو دانلود کردم و توسط برنامه abgx360 چک کردم همه چیز در حالت نورمال به جز SplitVid که نون بود درست بود، SplitVid رو طبق آموزشات درستش کردم

وقتی بازی رو تو حالت هارد چک کردم ss اون ورژن 2 بود که گفته بودی بهترینشه اما اون پایین DriveFW رو 1.00 زده و اونی که شما فرموده بودی بهترینشه رو نزده حالا سوال من اینه که آیا می شه اینو درست کرد؟ آخه همه چیزش درسته بجز این؟
آیا می شه باهاش لایو بازی کرد؟ و .......

اینم لینک html

با تشکر

==============================

سلام چرا سوال بنده رو کسی جواب نمی ده؟؟؟؟؟

من پست ها رو خوندم فکر نکنم تکراری باشه، آخه آخرش کسی جواب نداده که این بازی با این اطلاعات و ویژگیها بدرد بازی تو لایو می خوره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام.
ببخشید من که میام از فروشگاه های معمولی که از این جور چیزا حالیشون نمی شه (متاسفانه) بازی می خرم،نمی تونم ب Live وصل شم؟
(یعنی فورا بن می شم؟:confused:)

سلام.
ببخشید من که میام از فروشگاه های معمولی که از این جور چیزا حالیشون نمی شه (متاسفانه) بازی می خرم،نمی تونم ب Live وصل شم؟
(یعنی فورا بن می شم؟:confused:)

ما این مطلب رو برای فروشگاه ها قرار ندادیم...برای خود کاربران قرار دادیدم که بازی های که تهیه میکنند رو چک کنند.
پس هیچ وقت اطمیمنان کامل به حرف های فروشگاه نکنید و خودتون هم بازی رو بررسی کنید.

در مورد استفاده ی بازی های non-stealth هم اینطور نیست که در جا و سریع شناسایی و Ban بشید.
کنسول فقط در طی دوره ی زمانی مشخصی شناسایی میشه و میره برای BanWave سال تا همگی با هم Ban رسمی بشند.
بعد از BanWave دیگه فرقی نداره که شما حظور داشتید و یا نداشتید....بعد از اون هر وقت وصل بشید در جا Ban خواهید شید (کنسول)

واقعا ممنون خلیل جان خیلی گلی(کارت عالی بود)
این مشکلی نداره چیزی رو از قلم ننداختم؟
http://stashbox.org/789260/Nba live 10.html

Checking Game بسیار خوبی هستش و بدون مشکل، فایل DMI , SS از درایو 360 استخراج شده (Unlock Drive) درایو اون هم Samsung بوده (TS-H943A )

فقط یک نکته...اگر میتونید سورس بازی اصلی رو روی High بررسی کنید و فایل HTML اون رو قرار بدید که ببینم چی بوده قبلاً و الان چی شده.

چون فقط همین یک نسخه در DB سایت abgx360 ثبت شده http://www.abgx360.net/verified.php?f=pressings&q=FAD51B83

یک سوال خیلی مبتدیانه :blushing: :
من به محض اینکه LT اومد رفتم لایو و با دیسک های(wave3 به بال)1 ss version بازی کردم و میکنم . آیا فرقی هم میکنه که از این به بعد از دیسک های version 2 استفاده کنم یا نه ؟ یعنی اگر قراره دیسک های version1 باعث بن شدن بشن من تا حالا شناسایی شدم یا خطرش در این حدی نیست ؟
بازم بابت متدیانه بودن سوال عذر خواهی میکنم .

یک سوال خیلی مبتدیانه :blushing: :
من به محض اینکه LT اومد رفتم لایو و با دیسک های(wave3 به بال)1 ss version بازی کردم و میکنم . آیا فرقی هم میکنه که از این به بعد از دیسک های version 2 استفاده کنم یا نه ؟ یعنی اگر قراره دیسک های version1 باعث بن شدن بشن من تا حالا شناسایی شدم یا خطرش در این حدی نیست ؟
بازم بابت متدیانه بودن سوال عذر خواهی میکنم .

اگر SS v1 اون با kreon Drive ها Rip شده، طبق گفته ی C4eva خوب نیست.
ولی اگر SS v1 اون با 360Drive باشه خوب هستش

c4eva: ss v1 created using a 360 drive is fine, kreon is not

در مورد خوب بودن SS v1 و SS v2 هم توی صفحات قبل توضیح دادم...نقل میکنم

یک چیزی رو هم در مورد SS v1 برای 360Drive Rip ها تکرار کنم که تو پست اول هم گفتم از نقل خود C4eva قرار دادم...
360Drive SS v1 is fine
360Drive SS v2 is Best
پس به شکلی با بازی هاتون برخورد نکنید که 360Drive SS v1 امنیت نداره و حتماً حتماً باید 360Drive SS v2 باشه

در مورد شناسایی هم هیچ چیزی نمیشه گفت که الان وضعیت کنسول شما چطور هستش، کار بررسی مایکروسافت رو نمیشه تحلیل و پیش داوری کرد.

شما هم از همین الان که با خبر شدید...موارد رو بررسی و رعایت کنید

کمی بیشتر مطالعه داشته باشید...حالا که همچنین امکانی رو قرار دادیم برای کلیه ی اعضا بهترین استفاده رو ببرید

خلیل جان اگه تکراریه ببخشید (من هر چی پست اول رو می خونم متوجه نمیشم باید چی کارش کنم )
http://stashbox.org/792363/Army%20of%20Two.html
یعنی من باید همچین چیزی رو دانلود کنم؟
Video_E2FA3A26.iso

درست دقت نکردید به مطلب....

می گوید که این Video partition با اطلاعات موجود هماهنگی ندارند و دو دلیل برای آن نیز ذکر کرده. یکی خراب بودن آن و دیگری ورژن جدیدی که سابقاً مشاهده نشده است.

برنامه ی abgx360 ورژن 1.0.2 میتواند تا Wave4 را تشخیص و ساپورت کند. بازی به روز که دارای آپدیت جدیدتر داشبورد و همچنین Wave های جدید می باشند (Wave5 Wave6) در برنامه ی abgx360 به خوبی قابل شناسایی نمی باشند. لذا برای چنین بازیهایی دیدن این خطا کاملاً طبیعی است و مشکلی از نظر امنیت دیسک در LIVE را نخواهید داشت (در صورت بررسی دقیق بخش آنلاین برنامه abgx360)

نوشتم که برنامه Wave بازی های جدید رو شناسایی نمیکنه، یعنی بازی های Wave5 و Wave6 رو ناشناخته میزنه.

برای اینکه متوجه بشید که Wave بازی خودتون چند هستش ی جدول هم گذاشتم

All game Wave1: Video CRC = 66D0CB54 (V0 = C506923B, V1 = 1F51DA34) = 1st wave
All Game Wave2: Video CRC = 91410773 (V0 = 81DF6964, V1 = E47F6A94) = 2nd wave
All Game Wave3: Video CRC = 0E58FB9D (V0 = CF942E7B, V1 = 4809B37A) = 3rd Wave
All Game Wave4: Video CRC = 1914211B (V0 = 29D07E66, V1 = EAE76B94) = 4th Wave
All Game Wave5: Video CRC = D80BF8B6 (V0 = 71A877955, V1 = EAE76B94) = 5th Wave
All Game Wave6: Video CRC = E2FA3A26 (V0 = E0363F4E, V1 = EAE76B94) = 6th Wave​

طبق فایلی که دادید و با جدول بالا، بازی شما wave6 هستش. و این مورد طبیعی هستش در برنامه...اگر بازی کدش Wave4 و یا قدیمی تر بود و این خطای زرد رو مشاهده میکردید...اون موقعه دچار مشکل بود بازی و باید فایل Video رو از سایت abgx360 دانلود میکردید و گرنه الان اصلا نیازی به دانلود فایلی ندارید برای ترمیم کردن این خطای زرد.

در آینده ورژن های بعدی برنامه قابلیت ساپورت و شناسایی Wave5 و Wave6 رو هم پیدا میکنند.

OK

یک سوال-من باز نشستم متن رو خوندم ببینیم اینبارم بی دقتی کردم یانه!

تو متن گفتید بعد از عرضه LT -ssv ها مهم شدن
در قسمت دیگه اشاره کردید باید ixtreme که روی درایوی که بوده و دیسک اصلی باهاش فلش شده
1.6- 1.61 باشه!!!

من سوالم در مورد بازیهای قدیمی مثل MW1 وGeOW2 هست!
اونا که نه دراوشون 1.6 داشته!SSv 2 هم که مثلا خیلی نیاز ندارن!
الان شرایط اینا باید چطور باشه-غیر از فول استیلت بودن !, SSv1
wave بازی ها هم فکر کنم یکیش 2 و اون یکی 3 باشه!!!(شایدم جفتش 2 باشند)

ایا باید با درایو 360 ایمیج گرفته شده باشند؟یا فرقی نمیکنه؟ ixtreme روی درایو چی اگه با مال 360 گرفته شده باشند!!!؟؟؟

باز هم شرمنده اگه سوال تکراریه-یا بی دقتی از ما -
شرمنده

----------------------------
الان رفتم abgx دیدم- SSv2 هاشونم اومد- اینا رو هم تبدیل میکنیم-پس بهتر- !ما که میخوایم بگیم برامون رایت کنن
میگیم اینطوری رایت کنن!

آخرین ویرایش:
این cod 4 هست.الان این وضعیتش چجوری.جاییش مشکل داره؟:
http://myup.ir/images/q0uj78cnyn0apn08p7e.jpg

از کجا میشه بازیهای SSv3 رو دانلود کرد؟
از سر برگ Option - اونجا که نوشته medium رو بزارش روی high!
بعد از تمامی قسمت ها- عکس بگیر!!!!

SSv2 هست , SSv1 !!!!

3نداره!

-------------------------
این بازیهای Wave 2 رو نمیدونم جریانش دقیق چجوریه!
ولی باز عکس رو بگیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or