رسمی: ماکروسافت تمام دارایی ها شرکت Zenimax/Bethesda را خریداری کرد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
167676

طبق توافقی که ماکروسافت با شرکت زنیمکس کمپانی مادر بتزدا انجام داده شرکت بتزدا و تمام حقوق و دارایی ها این شرکت که شامل استدیو Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios, id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog, Roundhouse Studios و IP هایی مثل The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein, DOOM, Dishonored, Prey, Quake, Starfield میشود را خریداری کرده است
رسمی :

Welcoming the Talented Teams and Beloved Game Franchises of Bethesda to Xbox - Xbox Wire

=========

اطلاعات تکمیلی :

- MS is paying $7.5 billion in cash for ZeniMax Media
- Game Pass has reached 15m subscribers and is growing
- Microsoft has now 23 studios
- Bethesda's future games will be on GP on launch day

=========================

انحصاری شدن بازی های بتزدا شامل قرار داد های قبلی این شرکت نمیشه یعنی عناوینی مثل Deathloop و GhostWire: Tokyo همچنان به صورت انحصار زمانی برا PS5 منتشر خواهند شد .

در مورد انحصاری شدن یا نشدن عناوین آینده بتزدا به صورت جداگونه برای هر IP تصمیم گیری خواهد شد .

تایید شده TESO همچنان مالتی پلتفرم خواهد ماند

بازی های بتزدا مثل سابق تحت برند خودش منتشر خواهد شد

آخرین ویرایش:
راستش‌ من‌ کاملا‌ الان‌ نسبت‌ به‌ این‌ خبر‌ توی‌ آمپاسم،‌ نمیدونم‌ باید‌ خوشحال‌ بود‌ یا‌ ناراحت.
من‌ کلا‌ هیچوقت‌ فن‌ کنسول‌ خاصی‌ نبودم‌ و‌ فقط‌ طرفدار‌ بازی‌ های‌ خوبم.
از‌ اونجایی‌ که‌ مایکرو‌ نسل‌ قبل‌ به‌ معنای‌ واقعیه‌ کلمه‌ خراب‌ کرد‌ امیدوارم‌ آی‌ پی‌ های‌ مخشر‌ این‌ کمپانی‌ رو‌ با‌ مدیریتی‌ شبیه‌ به‌ مدیریت‌ نسل‌ قبلش‌ بر‌ باد‌ نده.
و‌ اینکه‌ کمپانی‌ های‌ بزرگی‌ مثل‌ سونی‌ و‌ مایکروسافت‌ معادلات‌ خاص‌ خودشونو‌ دارن‌ توی‌ ساخت‌ بازی‌ ها، امیدوارم‌ فضای‌ حاکم‌ بر‌ تک‌ تک‌ این‌ آی‌ پی‌ ها‌ مثل‌ سابق‌ حفظ‌ بشه. خلاصه‌ این‌ خبر‌ برای‌ من‌ کاملا‌ ۵۰ ۵۰ هست. از‌ یک‌ طرف‌ منابع‌ مالی‌ قدرتمند‌ مایکروسافت‌ میتونه‌ باعث‌ بشه‌ عنوانی‌ مثل‌ Quake رو ببینیم‌ بالاخره،‌ و‌ عناوین‌ شاهکاری‌ مثل‌ الدر‌ اسکرولز‌ و‌ دووم‌ و‌ فالوت‌ و‌ استارفیلد‌‌رو‌ سریعتر‌ تجربه‌ کنیم‌ و‌ از‌ طرفی‌ ترسم‌ از‌ مدیریت‌ ناهماهنگ‌ و‌ ضعیف‌ مایکروسافت‌ در‌ ارائه‌ کیفیت‌ مورد‌ نظر‌ در‌ عناوین‌ بزرگ‌ و‌ محبوب‌ هست،‌ نمونه‌ ش‌ رو‌ این‌ نسل‌ هم‌ دیدیم،‌ گرزها‌ و‌ هیلو‌ و...
در‌ هر‌ حال‌ باید‌ صبر‌ کرد‌ و‌ دید،‌ من‌ شخصا‌ درجه‌ ناراحتیم‌ بیشتر‌ از‌ خوشحالیمه‌

[/TR]
خالقین دووم و وولفنشتاین خوشحالن از اینکه اومده زیر دست مایکرو ای پی هاشون،
بعد اینجا یه سری دایه مهربان تر از مادر شدن و ابراز ناراحتی میکنن...
View attachment 167828

پیام کارمک و طعنه به مدیریت بتزدا رو هم که گزاشته بودم قبلا.
از کی تا حالا سازنده بازی شده سهامدار یک شرکت! این آدما باید هم خوشحال باشن، چون غیر از این باشه با لگد میندازنشون بیرون. :D

قشر بزرگ منظورت دارندگان ps5 هست که هنوز منتشر نشده؟! (0 نفر) ای جانم ;))

شما گیمرید یا سهامدار سونی :)
اگر گیمرید که خوشحال باشید به جای 70 دلار پول دادن میتونید مفت مفت day one همونا رو بازی کنید
اگرم سهامدارید که باید عرض کنم روند نزولی بلند مدت 7 ساله از امشب آغاز شده ?

واقعا تفاوت مخارج ثانویه XSX و PS5 داره دیدنی میشه
من پول XSX و یکسال گیمپس (که اونم دارمش) رو جور کنم دیگه تمومه! نهایت سالی یکی دوتا بازی مثل سایبر پانک هم بیاد که مجبورم خرج کنم براش

THIS IS THE WAY
بابک ۳۶۰عزیز یعنی فک میکنی این ایده دی وان بازی مجانی برای همیشه هست؟؟
اینجا سوالاتی پیش میاد مایکروسافت اون هم هزینه میکنه یه شرکت بازیسازی به این بزرگی رو میخره که ما بشینیم بازیهاش رو دی وان مجانی بازی کنیم؟؟
همین گیم پس رو هم فن هایی مایکرو باید مدیون سونی باشند که با پیشتازی این نسل کاری کرد که مایکرو بازیهاش رو دی وان مجانی به دست گیمرها برسونه . وگرنه حذف دیسک دست دوم کنسول همیشه انلاین کینکت اجباری . حتما از جای اساسا خورده که بازیهاش رو دی وان مجانی کنه.
بهرحال پیشگویی میکنم با جذاب گیمرها به سوی مایکروسافت اینده صنعت گیم در حالتی از ابهام باقی می مونه .. و همچین اگه کنسول فروش زیادی داشته باشه به قول شما بازی مجانی اینا کم کم حذف میشه. و شعار همیشگی ۸۰دلار برای هر بازی جایگزین میشه .

[/TR]
از کی تا حالا سازنده بازی شده سهامدار یک شرکت! این آدما باید هم خوشحال باشن، چون غیر از این باشه با لگد میندازنشون بیرون. :D
فک نکنم رومرو الان نقشی داشته باشه‌
در ضمن خوشحال عادی یه چیزه
اینکه مثل کارمک بیای بگی خداروشکر مایکرو کینه ای نیست و میزاره رو فرنچایزام کار کنم، چیز دیگه ایه

راستش‌ من‌ کاملا‌ الان‌ نسبت‌ به‌ این‌ خبر‌ توی‌ آمپاسم،‌ نمیدونم‌ باید‌ خوشحال‌ بود‌ یا‌ ناراحت.
من‌ کلا‌ هیچوقت‌ فن‌ کنسول‌ خاصی‌ نبودم‌ و‌ فقط‌ طرفدار‌ بازی‌ های‌ خوبم.
از‌ اونجایی‌ که‌ مایکرو‌ نسل‌ قبل‌ به‌ معنای‌ واقعیه‌ کلمه‌ خراب‌ کرد‌ امیدوارم‌ آی‌ پی‌ های‌ مخشر‌ این‌ کمپانی‌ رو‌ با‌ مدیریتی‌ شبیه‌ به‌ مدیریت‌ نسل‌ قبلش‌ بر‌ باد‌ نده.
و‌ اینکه‌ کمپانی‌ های‌ بزرگی‌ مثل‌ سونی‌ و‌ مایکروسافت‌ معادلات‌ خاص‌ خودشونو‌ دارن‌ توی‌ ساخت‌ بازی‌ ها، امیدوارم‌ فضای‌ حاکم‌ بر‌ تک‌ تک‌ این‌ آی‌ پی‌ ها‌ مثل‌ سابق‌ حفظ‌ بشه. خلاصه‌ این‌ خبر‌ برای‌ من‌ کاملا‌ ۵۰ ۵۰ هست. از‌ یک‌ طرف‌ منابع‌ مالی‌ قدرتمند‌ مایکروسافت‌ میتونه‌ باعث‌ بشه‌ عنوانی‌ مثل‌ Quake رو ببینیم‌ بالاخره،‌ و‌ عناوین‌ شاهکاری‌ مثل‌ الدر‌ اسکرولز‌ و‌ دووم‌ و‌ فالوت‌ و‌ استارفیلد‌‌رو‌ سریعتر‌ تجربه‌ کنیم‌ و‌ از‌ طرفی‌ ترسم‌ از‌ مدیریت‌ ناهماهنگ‌ و‌ ضعیف‌ مایکروسافت‌ در‌ ارائه‌ کیفیت‌ مورد‌ نظر‌ در‌ عناوین‌ بزرگ‌ و‌ محبوب‌ هست،‌ نمونه‌ ش‌ رو‌ این‌ نسل‌ هم‌ دیدیم،‌ گرزها‌ و‌ هیلو‌ و...
در‌ هر‌ حال‌ باید‌ صبر‌ کرد‌ و‌ دید،‌ من‌ شخصا‌ درجه‌ ناراحتیم‌ بیشتر‌ از‌ خوشحالیمه‌
الان مقایسه عناوین BGS با هیلو و گیرز درست نیست چون اونجا سازنده عوض شده، ولی اینجا صرفا مایکروسافت اومده مالکیت مجموعه رو در اختیار گرفته. اگه فقط IP ها رو خریده بود اون وقت حرفت درست بود ولی الان قرار نیست تغییر بزرگی تو نحوه مدیریت پیش بیاد، فقط احتمالا بودجه بیشتری نصیب BGS میشه :D اینقدر هم استودیوها زیاد شدن دیگه نباید نگران فشار روی استودیوها برای عرضه سریع‌تر بازی‌ها باشیم.

اینجا سوالاتی پیش میاد مایکروسافت اون هم هزینه میکنه یه شرکت بازیسازی به این بزرگی رو میخره که ما بشینیم بازیهاش رو دی وان مجانی بازی کنیم؟؟
همین گیم پس رو هم فن هایی مایکرو باید مدیون سونی باشند که با پیشتازی این نسل کاری کرد که مایکرو بازیهاش رو دی وان مجانی به دست گیمرها برسونه . وگرنه حذف دیسک دست دوم کنسول همیشه انلاین کینکت اجباری . حتما از جای اساسا خورده که بازیهاش رو دی وان مجانی کنه.
بهرحال پیشگویی میکنم با جذاب گیمرها به سوی مایکروسافت اینده صنعت گیم در حالتی از ابهام باقی می مونه .. و همچین اگه کنسول فروش زیادی داشته باشه به قول شما بازی مجانی اینا کم کم حذف میشه. و شعار همیشگی ۸۰دلار برای هر بازی جایگزین میشه .
مدیریت Xbox عوض شده
هر چی می گی مال گذشته ست !
پس با منطق حال برو جلو!

اساتید استراتژی های اقتصادی صنعت گیم دارن ایده هاشونو به نمایش میزارن.
بله تا وقتی گیم‌پس هست، بازی های دی وان هم هست براش.
لازم نیست وقتی کلا شناختی از سرویس محوری ندارید، پیشبینی کنید روند اینده رو.
اتفاقا همین ابتدای کار که کاربر ها کم تر هستش فشار میاد بابت بازی های دی وان،
وقتی بیس سرویس زیاد شد که منطقی تر هم هست دی وان بده بازیاشو.

این وسط استودیو Roundhouse هم می‌تونه چیز جالبی باشه! یکی از زیرمجموعه‌های ZeniMax هست که من ازش بی‌خبر بودم و الآن رفتم دیدم یه جورایی همون مرحوم Human Head محسوب میشه که ترکید و اعضاش رفتن این استودیو رو زیر نظر Bethesda تأسیس کردن.
هنوز هم یک سالش نشده و برای همین خبری از بازی‌شون نداریم ولی از اونجایی که بنده خیلی حال می‌کردم با Prey اوریجینال، منتظرم ببینم الآن چیکار می‌کنن. :دی

فکر کن الان از بتسدا میان دم اتاق گرینبرگ میگن برای بازی جدیدمون چه پلن تبلیغاتی داری؟! اون هم چیزهاشو میندازه روی میز میگه تبلیغ چیه؟! همینا بسه!:دی
پ.ن: خرید بزرگ بعدی رفتن گرینبرگ و اومدن یکیِ که اینکارست:دی

کلا میخواست بخش پلیستیشن سونی رو بخره چقد باید هزینه میکرد؟

حداقل به نظرم با توجه به تعداد و ارزش IP های پلی استیشن باید 4 برابر خرجی که این جا کردن اون جا خرج می کردن
از سرتون بیرون کنید. این یکی واقعا توهمه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or