رسمی: ماکروسافت تمام دارایی ها شرکت Zenimax/Bethesda را خریداری کرد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
167676

طبق توافقی که ماکروسافت با شرکت زنیمکس کمپانی مادر بتزدا انجام داده شرکت بتزدا و تمام حقوق و دارایی ها این شرکت که شامل استدیو Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios, id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog, Roundhouse Studios و IP هایی مثل The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein, DOOM, Dishonored, Prey, Quake, Starfield میشود را خریداری کرده است
رسمی :

Welcoming the Talented Teams and Beloved Game Franchises of Bethesda to Xbox - Xbox Wire

=========

اطلاعات تکمیلی :

- MS is paying $7.5 billion in cash for ZeniMax Media
- Game Pass has reached 15m subscribers and is growing
- Microsoft has now 23 studios
- Bethesda's future games will be on GP on launch day

=========================

انحصاری شدن بازی های بتزدا شامل قرار داد های قبلی این شرکت نمیشه یعنی عناوینی مثل Deathloop و GhostWire: Tokyo همچنان به صورت انحصار زمانی برا PS5 منتشر خواهند شد .

در مورد انحصاری شدن یا نشدن عناوین آینده بتزدا به صورت جداگونه برای هر IP تصمیم گیری خواهد شد .

تایید شده TESO همچنان مالتی پلتفرم خواهد ماند

بازی های بتزدا مثل سابق تحت برند خودش منتشر خواهد شد

آخرین ویرایش:
خدا کنه فقط یه تکونی به skyrim بدن هرچه زودتر قبل مردنمون بتونیم اینو تجربه کنیم!اینا ۹ سال بازی رو فقط نگه داشتن تو عسل و ملت رو زجر دادن امسال یه خبری میشه سال بعد بازهمون تکرار...:((

• Like
Reactions: MO021 and reach
جز گوردون پیرامون بحث انحصاری
167775
خودشونم که گفتن انحصاری بودن یا نبودن ها کیس به کیس بررسی میشه.
من فکر میکنم بازی های کاملا حدید که چیز زیادی ازشون مشخص نیست انحصاری خواهند بود.

گرچه همه اهمیت موضوع برا من دی‌وان گیم‌پس بودنشونه.

رقابت در هر زمینه ای باعث پیشرفت بوده همیشه.اتفاقا این وسط به نفع گیمر میشه.
دقیقا همینطوره اما این استدیو حیفه زیر دست مایکروسافت بیوفته
شاید ازفردا دیدی دیگه Wolfenstein بخش داستانی نداره بخش مولتی جایگزینش بشه
شرکتی که میگه بخش داستانی پروژه پیچیده ای است هزینه بر دیگه نباید انتظار پیشرفت در صنعت گیم رو داشت .
درست این خبر شاید باعث خوشحالی تعدادی بشه اما اگه روشن فکرانه به موضوع نگاه کرد تنها باعث انزوا و پسرفت این کمپانی بازی ساز بشه .
میترسم بعضی از بازیهای این استدیو به سرنوشت گیرزااف وار یا هیلو دچار بشه .
در نتیجه عمیقا از اینده این استدیو احساس ناامیدی میکنم

• Like
Reactions: uriel
جز گوردون پیرامون بحث انحصاری
View attachment 167775
خودشونم که گفتن انحصاری بودن یا نبودن ها کیس به کیس بررسی میشه.
من فکر میکنم بازی های کاملا حدید که چیز زیادی ازشون مشخص نیست انحصاری خواهند بود.

گرچه همه اهمیت موضوع برا من دی‌وان گیم‌پس بودنشونه.
به نظرم اگه صرف عرضه رو گیم‌پس بود اصلا دلیلی نداشت همچین هزینه هنگفتی کنن، می‌تونستن مثلا یه قرارداد بلند مدت ببندن و بگن که بازی‌های Bethesda تا فلان سال روز اول میاد رو گیم‌پس. از اون طرف بازم نیازی نبود اصلا XSX بسازن، با همون XSS کارشون راه می‌افتاد :دی البته بازم ممکنه یه سری بازی روی کنسول‌های دیگه بیاد، ولی احتمال زیاد دقیقا همون اتفاقی که واسه عناوین استودیوهای قبلی (Ninja و Obsidian و inXile و Double Fine) افتاد، اینجا هم ادامه پیدا می‌کنه. اصلا مایکروسافت تو اعلام خبر خیلی تاکید روی برند Xbox کرده و صرفا اسم گیم‌پس رو نیاورده.

یه لطفی فقط مایکرو باید به گیمرها بکنه و اونم اینه که کلا هیچ کدوم از مدیرهاش رو سمت مجموعه بتزدا بفرسته... در این حد که تنها راه ارتباط اینها همون کارت به کارت بودجه باشه و بس...

حیفه این همه بازی یونیک و با شخصیت و فوق العاده به سرنوشت هیلو و گیرز گرفتار بشه! بودجه کافی در اختیارشون بزارن و خودشون فقط نگاه کنن، بتزدا کارشو بلده.

به نظرم اگه صرف عرضه رو گیم‌پس بود اصلا دلیلی نداشت همچین هزینه هنگفتی کنن، می‌تونستن مثلا یه قرارداد بلند مدت ببندن و بگن که بازی‌های Bethesda تا فلان سال روز اول میاد رو گیم‌پس. از اون طرف بازم نیازی نبود اصلا XSX بسازن، با همون XSS کارشون راه می‌افتاد :D البته بازم ممکنه یه سری بازی روی کنسول‌های دیگه بیاد، ولی احتمال زیاد دقیقا همون اتفاقی که واسه عناوین استودیوهای قبلی (Ninja و Obsidian و inXile و Double Fine) افتاد، اینجا هم ادامه پیدا می‌کنه. اصلا مایکروسافت تو اعلام خبر خیلی تاکید روی برند Xbox کرده و صرفا اسم گیم‌پس رو نیاورده.
اسپنسر بیشتر تاکیدش رو اکوسیستمشه.
2020-09-21_19-48-32.jpg

و میخواد اونو گسترش بده.مثلا الانم که از عناوین آینده میگه مثل استارفیلد رو ایکس و pc و گیم پس تاکید داره و بقیه پلتفرمها رو بازی به بازی تصمیم میگیره.
گیم پس و گرفتنش باعث میشه رو سایر پلتفرما نده. ولی احتمال عرضه با فاصله و انحصار زمانی هم هست. 80 یورو دادن بازی میشه برابر با 6.5 ماه گیم پس که تازه 32 دلارش هم برا live هست.
بقولی همون عرضه اینا رو سرویس گیم پس دست کمی از انحصار نداره.

باید زودتر تکلیف ip ها رو مایکروسافت رسما روشن کنه. اگه قرار از این به بعد تمام ip ها در انحصار pc و ایکس باکس باشن و فقط قرار داد های قبلی روی کنسولps5 عرضه بشه که بگید ماکان بیاد تکلیف این نسل رو از اول بنویسه :D چون واقعا رقابت نزدیک میشه مثل دو نسل قبل ! اگه مایکروسافت قرار فقط به عنوان day1 تو گیمپس از این ip ها استفاده کنه و همچنان بازی های برای ps5 عرضه میشن که سونی میتونه بهتر نفس بکشه :D

p.s : در نهایت تا دنیا دنیاست همینه دیگه پول خیلی کارا میکنه:D الان سونی مثل اون بچه درس خونی شده که از پنجره دانشگاه داره بچه پولدار بی سوادرو تو لامبورگینی نگاه میکنه:D ۷.۵ بیلیون دلار ؟ جنگه مگه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or