رسمی: ماکروسافت تمام دارایی ها شرکت Zenimax/Bethesda را خریداری کرد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
167676

طبق توافقی که ماکروسافت با شرکت زنیمکس کمپانی مادر بتزدا انجام داده شرکت بتزدا و تمام حقوق و دارایی ها این شرکت که شامل استدیو Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios, id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog, Roundhouse Studios و IP هایی مثل The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein, DOOM, Dishonored, Prey, Quake, Starfield میشود را خریداری کرده است
رسمی :

Welcoming the Talented Teams and Beloved Game Franchises of Bethesda to Xbox - Xbox Wire

=========

اطلاعات تکمیلی :

- MS is paying $7.5 billion in cash for ZeniMax Media
- Game Pass has reached 15m subscribers and is growing
- Microsoft has now 23 studios
- Bethesda's future games will be on GP on launch day

=========================

انحصاری شدن بازی های بتزدا شامل قرار داد های قبلی این شرکت نمیشه یعنی عناوینی مثل Deathloop و GhostWire: Tokyo همچنان به صورت انحصار زمانی برا PS5 منتشر خواهند شد .

در مورد انحصاری شدن یا نشدن عناوین آینده بتزدا به صورت جداگونه برای هر IP تصمیم گیری خواهد شد .

تایید شده TESO همچنان مالتی پلتفرم خواهد ماند

بازی های بتزدا مثل سابق تحت برند خودش منتشر خواهد شد

آخرین ویرایش:
انشالله که اولین پروژه بتزدا بعد خریده شدنش توسط مایکروسافت، دیسانرد 3 باشه و این دث لوپ رو هم کنسل کنن بره...

یه استودیو هم بود به اسم human head که prey 2 رو معرفی کرده و کنسل شد... این prey 2 رو هم بدن همینا احیا کنن یه سری گیم پلی ازش اومده بود اخیرا خیلی خوب بود...

در کل مایکروسافت به اکشن های نقش آفرینی تاثیر گذار نیاز داشت، یعنی به نظرم مهم ترین فقدانش تو نسل همین نداشتن بازی درست حسابی تو این سبک بود و تو نسل بعد رسما سلطان این سبکه... نسخه جدید TES که داره ساخته میشه، قبل از اون strafield منتشر میشه و بعدش هم Fallout جدید... این بین با این همه نخبه نقش آفرینی تو مجموعه Xbox، پروسه ساخت فیبل پلی گراند هم سریع تر و امیدوار کننده تر پیش میره...

در کل مایکروسافت راه صد ساله رو یه شبه رفت، شکل رقابت کردنشون بی شباهت به رقابت با بخش خصوصی تو این فاضلاب نیست، با این تفاوت مایکروسافت نیازی به ابزار سرکوب نداره و با پول همه کاری میکنه.

من هی می‌گفتم اینا فردا پیش‌فروش کنسول رو قراره شروع کنن پس چرا هیچ خبر یا نمایشی در کار نیست، نگو قرار بود بمب اتمی بترکونن! :دی خفن‌ترین خبر ده سال اخیر صنعت گیم هست، اینقدر گنده هست این مجموعه‌ای که مایکروسافت خریده.

^ ^ ^
جدا از بهترین meme، به شخصه بهترین بخش این خبر بود برای من ( و خیلی ها)
همین چند ماه پیش که خبر خرید ابسیدین اومد داشتیم میگفتیم حیف شد دیگه واقعا هیچوقت فال اوت از ابسیدین نمیبینیم :-j
ولی الان :-":-" احتمالش خیلی خیلی رفت بالا....
+
خرید بعدی مایکروسافت، Larian studios سازنده سری divinity، ببینید کی گفتم :-":-"

پسر اگه لاریان رو بخرن، جدا کل WRPG رو لاک کردن واسه خودشون!
خییییلیه! :دی

• Like
Reactions: Bax and MO021
^ ^ ^
همین چند ماه پیش که خبر خرید ابسیدین اومد داشتیم میگفتیم حیف شد دیگه واقعا هیچوقت فال اوت از ابسیدین نمیبینیم :-j
+

اگه Larian را بخره شاه بود دیگه میشه شاهنشاه ، البته این مونوپولی شدن خیلی خطرناکه

^ ^ ^
+
اینو که قبل از inxile و ابسیدین بهشون پیشنهاد دادن و رد کردن پیشنهاد مایکرو رو:دی

دیگه کنسول وارز با سونی فن ها تموم شد. از این به بعد بیایید به قول اسپنسر case by case خواهش کنید فلان بازی بیاد رو PS، دیگه اگر حال کردیم یا دلمون سوخت پورت میکنیم براتون :)):D

بهترین meme خبر امروز:D
گیمی ا بریک باو!!!
بازی های rpg چ ارزشی دارن آخه؟!
تا وقتی ناتی داگ، سانتامونیکا، ژاپن استودیو، اینسمنیاک و... هست کی بازی های مولتی پلتفرم ب کجاشه، برای همه عناوین یک جایگزینی هست، برای گاد و لست و اسپایدرمن و این همه بازی خلاقانه دیگه چی؟

پ.ن: تعجب می‌کنم 22 صفحه امروز رفته جلو ک فقط بگن وااااای برگاااام؟؟؟

هیچوقت از ساخته های کل استودیو های این شرکت خوشم نمیومد فقط دوتا ساخته استاد میکامی اونم ب خاطر استاد و تمام...

دقت کردین گوگل رو رسما نابود کرد همین اول کاری و با تیپ پا شوت کرد بیرون از استریمنگ؟ :-":D
اول معرفی اکس کلاد با این همه بازی گیم پس + EA Play
دوم اوردن برگ برنده استدیا یعنی دستنی2 که فردا رو گیم پس میاد و روز اول هم DLC بعدیش و لانچ کنسول های نسل بعد مایکرو
الانم بتزدا که یه پارتنر خوب براشون بود رو کشیدن سمت خودشون
:-":))

گیمی ا بریک باو!!!
بازی های rpg چ ارزشی دارن آخه؟!
تا وقتی ناتی داگ، سانتامونیکا، ژاپن استودیو، اینسمنیاک و... هست کی بازی های مولتی پلتفرم ب کجاشه، برای همه عناوین یک جایگزینی هست، برای گاد و لست و اسپایدرمن و این همه بازی خلاقانه دیگه چی؟
وات د فاک؟
یه چیزی بگین بگنجه
بازیای سونی عالی و خیلی هم خوب، ولی برا بالا بردشون کل یه ژانر رو نیارین پایین دیگه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or