رسمی: ماکروسافت تمام دارایی ها شرکت Zenimax/Bethesda را خریداری کرد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
167676

طبق توافقی که ماکروسافت با شرکت زنیمکس کمپانی مادر بتزدا انجام داده شرکت بتزدا و تمام حقوق و دارایی ها این شرکت که شامل استدیو Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios, id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog, Roundhouse Studios و IP هایی مثل The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein, DOOM, Dishonored, Prey, Quake, Starfield میشود را خریداری کرده است
رسمی :

Welcoming the Talented Teams and Beloved Game Franchises of Bethesda to Xbox - Xbox Wire

=========

اطلاعات تکمیلی :

- MS is paying $7.5 billion in cash for ZeniMax Media
- Game Pass has reached 15m subscribers and is growing
- Microsoft has now 23 studios
- Bethesda's future games will be on GP on launch day

=========================

انحصاری شدن بازی های بتزدا شامل قرار داد های قبلی این شرکت نمیشه یعنی عناوینی مثل Deathloop و GhostWire: Tokyo همچنان به صورت انحصار زمانی برا PS5 منتشر خواهند شد .

در مورد انحصاری شدن یا نشدن عناوین آینده بتزدا به صورت جداگونه برای هر IP تصمیم گیری خواهد شد .

تایید شده TESO همچنان مالتی پلتفرم خواهد ماند

بازی های بتزدا مثل سابق تحت برند خودش منتشر خواهد شد

آخرین ویرایش:
قبول.. اما همه سونی فن ها اکس باکس دارند؟ من بهترین حالت این نسل 2022-3-4 اکس باکس بگیرم تو این وضعیت اقتصادی.. فن های مایکرو هم کاری ندارم. خود مایکرو رو میگم که کار رو به اینجا کشوند. الان اگه بازی های BGS انحصاری بشند و مثل 15 سال گذشته رو کنسول من یعنی پلی استیشن موجود نباشند.. به نظرت ناراحتی نداره؟

اگه بازی هاش مولتی باشند همچنان، حقیقتا کوچکترین اهمیتی به این خبر نمیدم. فکر کن 1% به این حواشی اهمیت بدم. مسئله من بازی نه کنسول وارز..
با این وجود حتا اگه بگند بازی ها مولتی میمونند به نظرم از این به بعد همیشه ترس انحصاری شدنشون وجود داره.

می فهمم حرفتو... ولی خب خودتو بذار جای کمپانی ای که باید رقابتی باقی بمونه به هر نحوی شده.
من به شخصه با این که فکر نمی کنم راهی که مایکروسافت انتخاب کرده بهترین و پاک ترین راهه. ولی خیلی راه جایگزینی واسه مقابله با سونی نمی بینم. بالاخره باید یه جوری دست کرد، اون بخشی از جامعه گیمرها که فقط به پلی استیشن می چسبن رو کشید سمت خودشون.

الان سونی مثلا کونامی یا اسکوئر رو بخره واقعا تاثیر مشابه نمیتونه داشته باشه. همین الانش هم مهم ترین آیپی هاشون رو تو انحصار خودش داره (اگه شایعات سایلنت هیل حقیقت داشته باشن)

تازه همه اینا در صورتیه که این بازی ها انحصاری شن
یه احتمالی هم هست که نشن و با همون قیمت 70 دلار بیان رو PS5... که بازم اون جوری همون حرف من باقی میمونه، به نفع همه مشترک های گیم پسه

میاد! شک نکن میاد! سونی دیوانه نیست که بذاره این همه خریداراش از این همه IP محروم بشن! به اومدن گیم پس رضایت میده! ببین کی گفتم! :D مایکرو هم پلتفورم اصلیش گیم پس هست! اصلا براش اهمیتی نداره روی موبایل اشتراک بخری یا روی PS یا روی xbox
اونوقت اینطوری خرید ps5 منطقی تر از xbox میشه
البته مایکرو به هدفش رسیده اگه گیم پس بیاد رو ps و همینطور سونی با فروش کنسول
ولی از اونور مایکرو داره رو کنسول ضرر میده پس کنسول هم براش مهمه

به زودی عمویم جیم رایان انتقام ما را خواهد گرفت...

3dau_sdsd.jpg

i38r_dsd_(1).gif

===================================================

راستی این قضیه‌ای که چند وقت پیش توی «خارج از تاپیک» گفتم هم حل شد و همه‌ش ریخت تموم شد رفت! :D

آخرین ویرایش:
به زودی عمویم جیم رایان انتقام ما را خواهد گرفت...

3dau_sdsd.jpg

i38r_dsd_(1).gif

===================================================

راستی این قضیه‌ای که چند وقت پیش توی «خارج از تاپیک» گفتم هم حل شد و همه‌ش ریخت تموم شد رفت! :D
حضرت قراره با ریمستر ۴۰ دلاری بلادبورن و تلو ۲ انتقام بگیره >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or