شایعه رزیدنت اویل بعدی در حال ساخت است!

hmd2009

کاربر سایت

3fv41g8nq553g7o1bfql.jpg

درود

یکی از منابع خبری نزدیک به کپکام با نام مستعار GOB به Geinmako گفته است که رزیدنت اویل بعدی در حال ساخت است و برای نسل بعد در نظر گرفته شده است.
به گفته ی این منبع رزیدنت اویل بعدی یک Spin-Off خواهد بود. که احتمال میرود یک دنباله برای Resident Evil Operation Raccoon City باشد یکی از رزیدنت اویل های ضعیف سال 2012!
این منبع اسمی از سازنده ی رزیدنت اویل بعدی نبرده است به هر حال امیدواریم که این سازنده SlantSix نباشد هر چند با توجه به موفقیت بزرگ در فروش در میلیون واحدی Resident Evil Operation Raccoon City احتمالا همین شرکت سازنده ی رزیدنت اویل بعدی خواهد بود! در ماه دسامبر سال قبل شایعه ی منتشر شده بود مبنی بر اینکه یک Spin-Off برای رزیدنت اویل عکلیات راکون سیتی با عنوان Resident Evil Operation Terrestrial Fear در حال ساخت است. رزیدنت اویل بعدی قرار است برای Playstation4 , PC و Xbox بعدی عرضه شود. ایم منبع گفته است که انتظار میرود اعلان رسمی این بازی در اواخر امسال باشد شاید E3 یا TGS!

http://www.geimaku.com/28/03/2013/next-resident-evil-is-already-in-the-works/

آخرین ویرایش:
اگر ابن کپ کام به جای اویل میومد قشنگ یهIpجدید در ژانر شوتر معرفی میکرد و دست از سر این Reبرمیداشت این قدر بد و بیرا بش نمیگفتن!اما خب چه کنیم این سیاستی که کپ کام در پیش گرفته و هیچکس هم نمیتونه جلوش رو بگیره.

مگه اینOrcچقد فروخت؟

شماره6 که خیلی زیبا بود من یکی که لذت بردم اما امیدوارم شماره اصلی باشه و ادامه راکون سیتی نباشه بره تو مایه های اویل 4 وای خدا یعنی میشه؟
سدلر:x

چند وقت دیگه دوباره کپکام میگه :
این نسخه بهترین نسخه ی کل سری میشه و تمام گیمر ها از ترس میخکوب میشن
بعد وقتی بازی میاد خندت میگیره .....

بدبختی نمیدونم چرا اویل رو دارن اینجوری میکنن
آخه نمیدونم اینا مگه از اویل 1 تا 4 بازخورد بدی گرفتن که گرفتن نسخه ی بعدش رو اینجوری کردن
مردونه یک دونه اویل با اتمسفر Nemisis بسازن فروشش تضمینی هست

من دوست دارم 1 رو ریمیک کنن

پس ریمیک رو بازی کن که کل عناصر رزیدنت ناب رو واکنش شیمیایی دادن شده ریمیک....:x . معتادش میشی.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوبه دیگه......چه آشی میخوان واسه نسل بعدی بپزن..... کم کم عادی میشه واسه نسلهای بعدی . یه روز بیاد که بازیکنان نسل جدید به مهمات بی نهایت نبودن بازی و یدونه معما داشتن اعتراض کنن به کپکام یا اینکه چرا ماشین و موتور سواری کمه توش.:|

این بازی عملا به بن بست رسیده و تنها راه حلش هم Rebootـه درست حسابیه. ادامه اسپین آف و اینا هیچ دردی رو دوا نمی کنه.

این بازی عملا به بن بست رسیده و تنها راه حلش هم Rebootـه درست حسابیه. ادامه اسپین آف و اینا هیچ دردی رو دوا نمی کنه.
به نظر منم الآن وقت خوبی برای ریبوت کردن هست. حدود 17 سال از شروع سری RE میگذره و اگه فرض کنیم ریبوتش 3 سال دیگه بیاد هم میشه 20 سال و این مدت زمان خیلی خوبی هست که یه سری رو از اول راه بندازن.
از طرف دیگه داستان و حال و هوای بازی جوری هست که ریبوت کردنش خیلی راحت تر از بعضی بازی ها هست. مثلاً در مورد GoW هم یه عده میگن باید ریبوت بشه ، ولی اون یه جوری هست که واقعاً این کار سخته ! یعنی کل داستان در مورد انتقام گرفتن Kratos از خداها بود و توی ریبوت هم باید دوباره همین طوری باشه و در غیر این صورت کلهم کاراکتر Kratos تبدیل میشه به یه چیز دیگه ! :دی ولی RE یه داستان واحد نداره و آزادی عمل زیادی در موردش وجود داره. میشه از ابتدا یه بازی اولیه شبیه RE1 ساخت و همین کاراکترهای محبوب RE رو با یه سری ویژگی های جدید (ولی توی همون حال و هوا) معرفی کرد و نسخه های بعدی هم کلی شاخ و برگ بهش داد.
به شخصه از ریبوت DMC به شدت خوشم اومد. البته فن DMC نیستم و نمیتونم نظر حرفه ای در این زمینه بدم ، ولی به نظرم خیلی عالی کار کرده بودن و هم از بعضی جهات به DMC اصلی وفادار بودن ، هم تغییرات جالبی توش دادن.

ریبوت نسخه 2 تنها راه ممکنه. ورگنه باید یک استراحتی به این سری بده. CAPCOM خیلی سخت عناوینش رو ریبوت می‌کنه وقتی هم بکنه یک ریبوت عالی می‌کنه.
E3 احتمالا یک حرکاتی بزنه

یک دونه اویل بسازن با این گرافیکی که من با امولاتور گرفتم مطمئنم کلی فروش میکنه
یک نگاه به عکس زیر بندازید من با امولاتور دلفین از اویل ریمیک گرفتم
4njbyjx75v3ea0py0e2.png
واقعا یک ریمیک از نسخه ی 3 یا 2 میتونه شک جدیدی به بازار و طرفداران باشه

شماره6 که خیلی زیبا بود من یکی که لذت بردم اما امیدوارم شماره اصلی باشه و ادامه راکون سیتی نباشه بره تو مایه های اویل 4 وای خدا یعنی میشه؟
سدلر:x

من دارم شماره 6 رو بازی میکنم رو PC از سناریو جیک هم که خیلی بدم میومد شروع کردم ماشالا یک اکشن تمام عیار هست هنوز سناریو لیان رو بازی نکردم به زور دارم اینو بای مینم که فقط سناریو جیک رو تموم کنم! مسخره بازی را انداختن! دقیقا به همون افتضاحی هست که حدس میزدم باشه البته ساریو جیک فعلا! بازی اکشن فوق العاده زیباییه اما رزیدنت اویل نیست دیگه!

پس ریمیک رو بازی کن که کل عناصر رزیدنت ناب رو واکنش شیمیایی دادن شده ریمیک....:x . معتادش میشی.
این منظورت کدومه ؟ روی چی اومده بوده؟واسه PS3 یا PC هست ؟
بچه ها رزیدنت اویل های انحصاری نینتندو که یکیش زیرو بود برای PC شبه سازش نیومده ؟ برای PSN چی ؟

این منظورت کدومه ؟ روی چی اومده بوده؟واسه PS3 یا PC هست ؟
بچه ها رزیدنت اویل های انحصاری نینتندو که یکیش زیرو بود برای PC شبه سازش نیومده ؟ برای PSN چی ؟
منظور ایشون ریمیک نسخه یک هست ؛ فکر کنم برای PC هم باشه . ریمیک متعلق به نسل قبل هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or