رد حضور صداپیشه اشلی گراهام در Resident Evil 6

hmd2009

کاربر سایت
ashley_gSraham_491.jpg

درورد

آن دسته از فن های مشتاقی که فکر میکردند اشلی گراهام، دختر بچه ای که در رزیدنت اویل 4 نجات داده شد؛ در شماره‌ی جدید بازی حضور دارد؛ باید از فرضیه‌ی خود فاصله بگیرند. بر طبق صحبت های Alyson Court صدا پیشه ی کلر و Carolyn Lawrence و که صدا پیشه‌ی اشلی در رزیدنت اویل 4 بود ; کپکام برای ساختن بازی رزیدنت اویل 6 سراغ او نرفته است. Carolyn بطور مستقیم به وبسایت RelyonHorror.com پاسخ داد و حضورش رو به عنوان صداپیشه تکذیب کرد. از طرفی صداپیشه‌ی کلر ردفیلد یعنی Alyson Court که در همه‌ی شماره های بازی و حتی انیمیشن صداپیشگی این شخصیت را بر عهده داشته، حضورش را در این بازی رد میکند. در کنار هم نبودن کرس و کلر در یک بازی مشابه چیز جدیدی نیست؛ اما خیلی جالب خواهد بود که اگر این دو برادر و خواهر بعد از مدت ها همدیگر رو ملاقات کنند. با این عدم حضور صدا پیشه‌ی اشلی در بازی باعث شده تا این شایعه بوجود بیاد که آن دختر بور همان شری بیرکین رزیدنت اویل 2 باشد. این خبر جدید این حدس و گمان را تا حد زیادی منطقی کرده است. با این حال حضور شری بیرکین در حد یک شایعه هست. رزیدنت اویل6 تا ماه نوامبر عرضه ریلیز نخواهد شد. بنابر این هنوز زمان برای تماس گرفتن با این دو نفر هست.

1_24_2012_9_07_45_AM.jpg

1_25_2012_7_26_23_PM.jpg

آخرین ویرایش:
خوب با قبول این قضیه و حضور شری بیرکین در بازی احتمال اینکه شخصیت جدید هم استیو باشه افزایش پیدا میکنه
استیو مگه نمرده؟؟
نخیر نمرد، بعد از تبدیل شدنش دوباره شمایل انسانی پیدا کرد(به نوعی در برابر ویروس از خودش مقاومت نشون داد، پس برای همینه که خونش ارزش داره)
پس کلر بیخود اون همه بالا سرش گریه زاری کرد.:|

در کل اگه زنده هم باشه تفاوت ظاهری زیادش مانع میشه که اون استیو باشه.

آخرین ویرایش:
دوستان من قاطی کردم کسی میتونه به ترتیب کدام شماره اتفاق می افتد را برایم شرح بده ! :دی یک نکته درمورد اشلی هست اگه ندونم نمیتونم نظری بدم ( همه چیز یادم رفته ) !

استیو مگه نمرده؟؟

استیو بعد از تبدیل شدنش , مقاومت کرد و تقریبا به شکل خودش بر گشت و در کنار کلر با جمله دوستت دارم , مرد .
تو بدن استیو هم ویروس ورونیکا بود که وسکر دنبال این ویروس بود و وقتی کلر به محلی که استیو مرده بود بر گشت و دید نیستش و با توجه به حرفی که وسکر در مورد استیو گفت : کلر ممکنه استیو رو دوباره ملاقات کنه و اینکه تو بازی RE Gun Survivor بوده , استیو زندست .

اصلا این اشلی حضورش غیر منطقی بود تو بازی , تو RE4 داستانش تموم شد رفت . اما شری دختر ویلیام بیرکن بود و زیر نظر وسکر بزرگ شده و سرنوشتش نا معلوم هست .

آخرین ویرایش:
همون دختر کوچوله هست دیگه :دی

البته اگر ذهن یاری کنه یه تیکه هایی از قسمت دوم هم با Ada بود؟تو طبقه پایین اداره پلیس درسته؟

پ.ن:آرزومه که بتونم یه بار دیگه RE 2 رو بازی کنم.حیف کنسول ندارم!(Ps1 منظورمه):(
پ.ن 2:یه رمز داشت میزدیم تو Setting و اسلحه ها تیر بی نهایت می شد.یادتونه؟ (L1 + 10 بار مربع!:d)

آخرین ویرایش:
البته اگر ذهن یاری کنه یه تیکه هایی از قسمت دوم هم با Ada بود؟تو طبقه پایین اداره پلیس درسته؟

پ.ن:آرزومه که بتونم یه بار دیگه RE 2 رو بازی کنم.حیف کنسول ندارم!(Ps1 منظورمه):(
پ.ن 2:یه رمز داشت میزدیم تو Setting و اسلحه ها تیر بی نهایت می شد.یادتونه؟ (L1 + 10 بار مربع!:d)
خو رو ویندوز بزن! رزولوشن هم میتونی ببری بالا...!:دی
درست مثل کاری که کپکام بازی رزیدنت اویل 4 کرد! فقط رزولوشن رو برد بالا و دیگه هیچ کاری روش انجام نداد و همون رو خورد مردم داد!
البته این خط آخر نقل قول غیر مستقیم از بچه هایی بود که بازی رو روی کنسول های نسل حاضر انجام دادند!:دی چون خودن هنوز وقت نکردم تست کنم ببینم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or