رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
نتایج رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر

gauh1l8jqp3zmd29g87s.jpg

:)سلام به همه ی کاربران بازیسنتر:)

حالا که چند روزی بیشتر به پایان سال 2015 نمانده و آماده ورود به سال 2016 که پر از بازی های بزرگ از ناشران بزرگ و بازیهای خلاقانه و مستقل خواهد بود میشویم بد نیست رای گیری ای به سبک سایت neoGAF داشته باشیم تا به کمک همدیگر بتوانیم مورد انتظار ترین بازیهای سال 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر را انتخاب کنیم.

تعداد شرکت کننده ها: 227

نتایج رای گیری:
(امتیاز)

20. Scalebound
65

19.Farcry : Primal
65

18.Street Fighter V
67

17.Gran turismo sport
75

16.Tom Clancy's The Division
79

15.Final Fantasy XV
82

14.Hitman
84

13.Persona 5
91

12.Mafia III
98

11. Mirror's Edge Catalyst
106

10.Doom
129

9.Dishonored II
133

8. Gears Of War 4
136

7. Deus Ex : Mankind divided
144

6.Quantum Break
222

5.The Last Guardian
229

4. Mass Effect : Andromeda
234

Dark Souls III
258

Horizon : Zero Dawn
272

Uncharted 4 : A Thief's End
556

Rise of the tomb raider 51
No Man's Sky 49
Ratchet & clank 48
Nier : Automata 48
Star Ocean : integrity and faithlessness 14
Scape from Tarkov 3
Halo Wars 2 9
Outlast II 2
Unravel 20
Plants vs zombies : garden warfare 2 2
Crackdown 3 7
The king of fighters XIV 2
Hunger 1
Gravity Rush 2 22
Alienation 1
Abzu 5
Bravely Second End Layer
1
Danganronpa V3 3
AC: Russia 2
Ark : Survival Evolved 1
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 5
Recore 26
Yakuza 6 3
Heavy rain HD 4
Genei Ibun Roku ♯FE 2
Yakuza Kiwami 5
War of Mine 3
Fable Legends 4
We happy few 2
Paragon 2
South park The Fractured But whole 3
Telltale's Batman 15
The Witness 13
Tales of Berseria 3
Mighty No.9 1
Overwatch 7
Below 2
Battleborn 2
Fire Emblem Fates 4
Lawbreakers 6
Sea of Thieves 8
Homefront : The revolution 9
Valkyria Azure revolution 12
Kingdom come :Deliverance 10
Ghost Recon : Wildlands 14
Dirt Rally 7
Nioh 17
Firewatch 9
Sniper : Ghost Warrior 3 1
Inside 12
For Honor 16
Cuphead 16
KI S3 6
Allison Road 1
Sherlock the devils daughter 1
Next Battlefield 27
World Of final fantasy 11
Star Citizen 11
Divinity Original sin 2 12
XCOM 2 12
Dragon's Dogma :Dark Arisen 9
Torment Tides of Numenera 9
Total war Warhammer 13
God Eater 2 3
Resident evil zero hd 15
Hyper Light Drifter 3
UFC 2 2
Gone Home 1
Gears of war ultimate edition 7
Legend of Zelda Wii U 8
Hellblade 5
TWD : Mishone 2
The banner saga 1
Unreal Tournoment 2
DOA EXTREME 3 6
ٍٍEITR 3

PS4 EXCLUSIVES
1.Uncharted 4
2.Horizon : Zero Dawn
3.The Last Guardian
4.Persona 5
5.Gran Turismo sport
6.Street Fighter V
7.No Man's Sky
8.Nier : Automata
9.Ratchet & Clank
10.Gravity Rush 2

X1 EXCLUSIVES
1.Quantum Break
2.Gears of War 4
3.Scalebound
4.Recore
5.Cuphead
6.Inside
7.Sea of thieves
8.Crackdown 3

برای دیدن لیست بازیهایی که در 2016 منتشر میشن از لینک های زیر استفاده کنید:

2016 Video Game Release Schedule - News - www.GameInformer.com

https://en.wikipedia.org/wiki/2016_in_video_gaming

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2 and bezad
No Legend of Zelda . . . UC4 way ahead . . . Persona 5 not in top10 . . . and

7ts420zxopbwwoh99ifv.jpg

0u18qa8xzeot1tplvewv.jpg

1. Uncharted 4: A Thief's End: 1280 points
  2. The Legend of Zelda: 1200 points
  3. Mass Effect: Andromeda: 1160 points
  4. Persona 5: 1000 points
  5. Deus Ex: Mankind Divided: 990 points
  6. Dark Souls III: 960 points
  7. Final Fantasy XV: 850 points
  8. Horizon: Zero Dawn: 790 points
  9. Fire Emblem Fates: 720 points
  10. Quantum Break: 700 points
  11. XCOM 2: 700 points

نظرات سلایق هر مردم و اقلیت با هم متفاوت هست شاید اینجا ملت هایپ Uncharted باشن تو شرق هایپ زلدا و فاینال فانتسی .. اصلا ربطی به هم نداره من به شخصه اولین فاینال فانتسی که بازی کردم 11 و 7 بعدها باز کردم با Emulator کلا ربطی نداره نظرات کاربرها هست دیگه :)

الان با اون وضع فاجعه باری که me3 تموم شد چه طور همچین انتظاری داری شما ؟

مس افکت مهمترین فرنچایز نسل پیش نباشه ، یکی از مهمتریناس ، و یه اندینگ چند دقیقه ای بد اونم تو نسخه سوم چیزی از عظمت فرنچایز کم نمیکنه ... بشخصه اندینگی بهتر از مس افکت 2 ندیدم، Suicide Mission هم جزء بهترین و به یاد ماندنی ترین مشن های تاریخ گیمینگ هست.

@ POW3R
Just Kidding.

طرح بن شدن همه کاربران بازیسنتر (به علت رای ندادن به ME و اول نشدنش) رو باید به مدیریت ابلاغ کنیم.

به نظر من اگر تاریخ عرضه مشخصی داشت حد اقل می تونست بعد از U4 دوم باشه. اشکال نداره ناراحت نباش احتمالا تاخیر می خوره واسه بهار 2017. سال بعد با دار و دسته میایم اولش می کنیم :d

سوم شدن DS3 نشون داد که بلادبورن بخاطره انحصاری بودن طرفدار نداشت برخلاف نظره بعضی ها :d امیدارم به شاهکاریه بلادبورن باشه
خوشم میاد اول و دوم لیست من در کل هم اول و دوم شدند :d

البته من اینجوری به قضیه نگاه میکنم که انحصاری شدن بلادبورن تاثیر زیادی تو جذب فن برای سری سولز داشت...
البته اسن نظر منه,ممکنه مخالفان زیاد باشن!:دی

البته من اینجوری به قضیه نگاه میکنم که انحصاری شدن بلادبورن تاثیر زیادی تو جذب فن برای سری سولز داشت...
البته اسن نظر منه,ممکنه مخالفان زیاد باشن!:دی
کاملا درسته :d ولی من منظورم این که بلادبورن چون شاهکاره ستایش میشه نه بخاطره انحصاری بودن وگرنه بله کاملا تاثیر داشت در جذب فن برا سری سولز

کاملا درسته :d ولی من منظورم این که بلادبورن چون شاهکاره ستایش میشه نه بخاطره انحصاری بودن وگرنه بله کاملا تاثیر داشت در جذب فن برا سری سولز

بیشتر علاقه بهش به خاطر شاهکار بودنش نیست به خاطر همون انحصاری بودنش بود :d

من به هیچ وجه وقتی Dark Souls 1 هست نمیام به BB بگم شاهکار چون خیلی راه داره به اون برسه :d

فن هاشو که داشته از زمان دور دست ولی اینکه یهویی از پارسال کل فروم عشق میازاکی شدن یه دلیلی داره :d

میخوای دعوا (بحث منطقی :d ) کنیم پروفم بازه :d

من به هیچ وجه وقتی Dark Souls 1 هست نمیام به BB بگم شاهکار چون خیلی راه داره به اون برسه :d

میخوای دعوا (بحث منطقی :d ) کنیم پروفم بازه :d
نه اتفاقا راه چندانی نداره بهش برسه....بازی کاملا در سطح و اندازه های دارک سولز هست و اینو راحت میشه فهمید(از منظر منتقدا هم نگاه کنی اون تاثیرو گذاشته)
تنها امتیاز و تاثیری که دارک سولز داره و بلادبورن نداره اینه که چون بلادبورن یجورایی دنباله معنوی سری سولز هست اون تازگی و سوپرایز کنندگی دارک سولز رو نداره که اینم تو بازیهای ادامه دار کاملا طبیعی هست.

در مورد جریان انحصاری بودن و اینا هم ، اینکه انحصاری شدنش باعث شد خیلی بیشتر دیده بشه و به چشم بیاد و خیلی ها یهو عاشق میازاکی بشن حرفی نیس:d ولی اینم باید در نظر گرفت اگه بازی یه شاهکار نمیشد مطمینا تاثیر این به چشم اومدن هم بتدریج از بین می رفت نه اینکه تشدید هم بشه(مثالش وضعیت اوردر انحصاری قبل و بعد عرضس:d یا خیلی بازیهای بزرگتری تو پلتفرمای دیگه که تا یکی دو ماه قبلش ما رو جر میدادن بخاطرش ولی الان اسمی ازشون نیس:d)

.

به نظر من نه این که رسیده بلکه تو بعضی موارد به راحتی ازش گذشته .
من هم Demon's Souls و Dark Souls 1 &2 و Bloodborne رو تو زمان خودشون بازی کردم و فکر کنم Bloodborne تو یه لول خاصی توی این سری ها بود

نه اتفاقا راه چندانی نداره بهش برسه....بازی کاملا در سطح و اندازه های دارک سولز هست و اینو راحت میشه فهمید(از منظر منتقدا هم نگاه کنی اون تاثیرو گذاشته)
تنها امتیاز و تاثیری که دارک سولز داره و بلادبورن نداره اینه که چون بلادبورن یجورایی دنباله معنوی سری سولز هست اون تازگی و سوپرایز کنندگی دارک سولز رو نداره که اینم تو بازیهای ادامه دار کاملا طبیعی هست.

در مورد جریان انحصاری بودن و اینا هم ، اینکه انحصاری شدنش باعث شد خیلی بیشتر دیده بشه و به چشم بیاد و خیلی ها یهو عاشق میازاکی بشن حرفی نیس:d ولی اینم باید در نظر گرفت اگه بازی یه شاهکار نمیشد مطمینا تاثیر این به چشم اومدن هم بتدریج از بین می رفت نه اینکه تشدید هم بشه(مثالش وضعیت اوردر انحصاری قبل و بعد عرضس:d یا خیلی بازیهای بزرگتری تو پلتفرمای دیگه که تا یکی دو ماه قبلش ما رو جر میدادن بخاطرش ولی الان اسمی ازشون نیس:d)

.
حرفت کاملا درسته . البته خود دارک سولز هم دنباله ی معنوی Demon's Souls و میشه گفت اون تازگی و سورپرایزکنندگی عملا مربوط به Demon's Souls هستش .

بلادبورن بدون شک بهترین بازی میازاکی ـه . این حرفم به این معنی نیست که بازیای قبلی خوب نبودن . بلادبورن از هر لحاظ ، تاکید میکنم از هر لحاظ بازیای قبلی میازاکیو پشت سر میذاره . درسته نسبت به DS -DeS یکم آسونتر شده ( که با Old Hunters این مشکل هم حل شد ) ولی نهایت بی انصافیه که بخوایم بگیم در حد بازیای قبلیش نیست . level design در اوج خودشه ، گرافیک هنری شاهکار و طراحی کاراکتر ها بینهایت زیبا ـست . موزیک فوق العاده عالی ( که غیر از اینم از میازاکی انتظار نمیرفت ) و گیمپلی سریعتر از قبل . درعین حفظ کردن المان های بازیای قبلی کلی چیز جدید هم به گیمپلی طزریق کرده . اینکه این بازی انحصاری ـه دلیل قطعی "میازاکی فن" شدن دوستان نیست ، خیلیا رو میشناسم بازیای قبلیشو دوست نداشتن از اینم خوششون نیومد . البته اینکه بازی انحصاری شده تاثیر شدیدی رو هیتر میازاکی شدن گذاشته و دوستان از هر فرصتی برای ترولش استفاده میکنند !

به اضافه صحبت های دوسمتون Fenris Wolf، میازاکی روی بلادبورن کارش بسیار سخت تر نسبت به سری سولز بود.

اول این که همه منتقدها منتظر بودن تا ببینن این بشر ایندفعه دیگه چی میسازه، یا واقعا ایده های جدیدی داره،ایده جدید هم برابر هستش با ریسک اون هم در این دورزمونه که اگر ریسک کنی و فقط و فقط یک صدم درصد راه رو کج بری منتقدا همون دم حجله سرشو میبریدن ولی این بشر ریسک کرد و تغییرات جدیدی در بلادبورن ایجاد کرد و نشون داد این استعدادش فقط در تئوری هایی که در سولز دیدیم خلاصه نشده.:d
از طرف دیگه هم فاصله زمانی بین کارهاش خیلی کم هستن، یک سال نشده یک بازی جدید میسازه همونم با کلی نوآوری و ایده های خاص و جدید.
خلاصه مخلص کلوم این که میازاکی در زمان حال داره خدایی میکنه و وجدانن دمش گرم :دی

بلادبورن بدون شک بهترین بازی میازاکی ـه . این حرفم به این معنی نیست که بازیای قبلی خوب نبودن . بلادبورن از هر لحاظ ، تاکید میکنم از هر لحاظ بازیای قبلی میازاکیو پشت سر میذاره . درسته نسبت به DS -DeS یکم آسونتر شده ( که با Old Hunters این مشکل هم حل شد ) ولی نهایت بی انصافیه که بخوایم بگیم در حد بازیای قبلیش نیست . level design در اوج خودشه ، گرافیک هنری شاهکار و طراحی کاراکتر ها بینهایت زیبا ـست . موزیک فوق العاده عالی ( که غیر از اینم از میازاکی انتظار نمیرفت ) و گیمپلی سریعتر از قبل . درعین حفظ کردن المان های بازیای قبلی کلی چیز جدید هم به گیمپلی طزریق کرده . اینکه این بازی انحصاری ـه دلیل قطعی "میازاکی فن" شدن دوستان نیست ، خیلیا رو میشناسم بازیای قبلیشو دوست نداشتن از اینم خوششون نیومد . البته اینکه بازی انحصاری شده تاثیر شدیدی رو هیتر میازاکی شدن گذاشته و دوستان از هر فرصتی برای ترولش استفاده میکنند !

ن قسمت حرفت رو من باهاش اصلا موافق نیستم...
به عنوان کسی که از بلادبورن شروع کرد و بعد رفت سمت سولز بنظرم بلادبورن سخت تر بود...
مخصوصا باس ها که هرکدوم چند فاز مختلف دارن و بسیار چلنجینگ تر هستن با مو ست های وسیع تر و قابلیت پیشبینی کمتر...
بنظرم یسری برای این اینطر حس میکنن چون بلادبورن اولین تجربه سولزشون نبوده و با بیسیک بازی آشنا تر هستن...
در مورد کیفیتچاما بنظرم دارک سولز از نظر محتوی نشبت به بلادبورن غنی تر هست...یعنی لا اقل تا اینجا که من بازی کردم اینطور به نظر اومده...

ن قسمت حرفت رو من باهاش اصلا موافق نیستم...
به عنوان کسی که از بلادبورن شروع کرد و بعد رفت سمت سولز بنظرم بلادبورن سخت تر بود...
مخصوصا باس ها که هرکدوم چند فاز مختلف دارن و بسیار چلنجینگ تر هستن با مو ست های وسیع تر و قابلیت پیشبینی کمتر...
بنظرم یسری برای این اینطر حس میکنن چون بلادبورن اولین تجربه سولزشون نبوده و با بیسیک بازی آشنا تر هستن...
در مورد کیفیتچاما بنظرم دارک سولز از نظر محتوی نشبت به بلادبورن غنی تر هست...یعنی لا اقل تا اینجا که من بازی کردم اینطور به نظر اومده...

اولین بازیی که توی سری سولز بازی کنی همیشه برات سخت ترینه :دی نسخه های دیگه برات آسونترن چون با فلسفه سری سولز آشنا شدی و میدونی باید چطوری بازیش کنی. مثلا برای من از لحاظ سختی سری سولز اینطوریه:

Dark Souls >>> Bloodborne >>>>>>>> Demon's Soul

دقیقا به همین ترتیب هم بازی کردم یعنی اول رفتم Dark Souls 1 و برام وحشتناک سخت بود. به Bloodborne که رسیدم بازی برام خیلی آسونتر شده بود چون میدونستم باید چکار کنم و بازی چه انتظاری ازم داره (هرچند اوایل کار نبودن سپر یکم اذیت میکردم ولی خب جلوتر بهتر شد :دی ). چندوقت پیش هم که رفتم سروقت DeS و بازی به قدری برام آسون بود که اصلا تعجب کرده بودم چطوری یه زمانی فکر میکردم این سخته.

به نظر من که اینطوریه و بستگی داره اول کدوم نسخه رو رفته باشی. حالا درست و غلطش رو دیگه نمیدونم :دی

اولین بازیی که توی سری سولز بازی کنی همیشه برات سخت ترینه :دی نسخه های دیگه برات آسونترن چون با فلسفه سری سولز آشنا شدی و میدونی باید چطوری بازیش کنی. مثلا برای من از لحاظ سختی سری سولز اینطوریه:

Dark Souls >>> Bloodborne >>>>>>>> Demon's Soul

دقیقا به همین ترتیب هم بازی کردم یعنی اول رفتم Dark Souls 1 و برام وحشتناک سخت بود. به Bloodborne که رسیدم بازی برام خیلی آسونتر شده بود چون میدونستم باید چکار کنم و بازی چه انتظاری ازم داره (هرچند اوایل کار نبودن سپر یکم اذیت میکردم ولی خب جلوتر بهتر شد :دی ). چندوقت پیش هم که رفتم سروقت DeS و بازی به قدری برام آسون بود که اصلا تعجب کرده بودم چطوری یه زمانی فکر میکردم این سخته.

به نظر من که اینطوریه و بستگی داره اول کدوم نسخه رو رفته باشی. حالا درست و غلطش رو دیگه نمیدونم :دی

دقیقا همینطور......چون مکانیزما شبیه هم هست و ادم بالاخره یاد می گیره و اولش سخت.......
یکی هم اینکه سرعتی تر شدن بلاد بورن و امکان فست ترول از اول بازی یجورایی باعث صرفه جویی تو وقت میشه و مثه دارک سولز نیس که برای رفتن از یه منطقه به منطقه دیگه وقتت گرفته شه(گرچه به نظر من مشکلی نداشت این سیستم)
این وسط فقط دارک سولز۲ عجیب و غریب بود که یه قسمتاییش زیادیداسون و یه قسمتاییش جانکاه بود:d

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or