رای گیری برای کشور قسمت بعدی اساسینز کرید حضور ایران در رای گیری

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Reza Castel

کاربر سایت
سلام به همه

سایت ویکی اساسینز یک رای گیری برای انتخاب کشور قسمت بعدی اساسینز قرار داده که میتونید به لینک زیر برید و ایران رو انتخاب کنید

امیدوارم که موفق باشید

The Assassin's Creed Wiki - Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, walkthroughs and more!

گزینه اول در قسمت polls راست صفحه ایرانه

اگه این نظرسنجی هم درست باشه ایران پنجمه الان تو این نظر سنجی بعدش هم یوبی سافت استقبال کرده از حضور تمدن ایران در بازیش ولی فعلان نمیشه چون مصر فرانسه و... تو ولویتن

لیگ ایران سه ساله داره تو نظر سنجی اول میشه و عربستان دوم که عربستان و کزاشتن پول کجاست؟؟عربا رسما به EA پول دادن

تا جایی که یادمه فقط 2 سال این نظر سنجی برگزار شده اون سالی که تو همه سایتای ورزشی همه میگفتن برین رای بدین اواخر عربستان جلو افتاده بود

ایران که انتخاب نمیشه؛ یا ژاپن انتخاب میشه یا روسیه یا فرانسه! واسه همین من به ژاپن رای دادم:d:-"

من اگه بفهمم این مملکت تازی زده با آرمان های درپیتی چه ربطی به هخامنشیان داره:|
مصر از همه باحالتر به نظر میرسه

شاید در شماره های بعدی ایران انتخاب بشه انقدر نباید بگیم که به این نظر سنجی ها توجه نمیشه شرکت یوبی سافت رو تاریخ ایران توجه خاصی داره

تمدن ما از ترکیه که کمتر نیست و اتفاقایی که در طول تاریخ ایران افتاده

یادمون باشه یوبی سافت یکبار با بازی های prince of persia توجه خودشو به تاریخ ایران نشون داده شاید یکم تخیل قاطی بازی شده باشه ;)

اگر ایران رو بیارن که نمیارن . باید با ایرانی ها بجنگی یا هم اینکه باید آخرش به لیونایدس کمک کنی که بتونه با اون سپاه مسخرش بیاد خشیارشا رو شکست بده .
از همه بهتر اینه که تو ژاپن باشه چون اگر تو ایران باشه هزارتا حرف پشتش در میارن یا قضیش مثل BF3 می شه که میگن اگر کسی بازیش کنه جرمه .

به هیچ وجه نباید توی ایران باشه
لازم نیست ایرانو مورد عنایت خودشون قرار بدن
مصر خیلی بهتره
اسمش روشه : "بازی" پس به چشم فان بش نگاه کن.
کی میخواید متوجه بشید که بازی فقط بازی نیست؟
کی میخواید بفهمید بازی حتی بهتر از سینما میتونه فرهنگ ها رو تبلیغ کنه یا نشونه بره؟
سیاست ها رو اعمال کنه
متاسفانه ذهن شما داره مقاومت میکنه در مقابل این موضوع
وگر نه بازیها(نه همشون)سیاست ازشون می باره
فقط بازی؟ یه برداشت ابتدایی...

مصر خیلی بهتره
کی میخواید بفهمید بازی حتی بهتر از سینما میتونه فرهنگ ها رو تبلیغ کنه یا نشونه بره؟
سیاست ها رو اعمال کنه

اصلا مرگ بر آمریکا خوب شد داداش :)))

ما با تاریخ همه بازی کردیم همه دلشون میخواد که بازی های بزرگ تو کشور اونا اتفاق بی افته
حالا سیاست یا هر چیز دیگه که میخواد مد نظر باشه یکم روشن فکری بد نیست ما از صبح تا شب داریم بازی میسازیم که توش آمریکا و اسرائیل نابود بشن ولی دلمون نمیخواد یکی یه اشاره هم به تاریخ ما بکنه ...

توی اساسینز 3 با شخصیت های بزرگی بازی کردن مثله جورج واشنگتن و.. مردم آمریکا باید به ubisoft حمله میکردن ؟

آخرین ویرایش:
نمیخوایم هیچ ربطی به ایران داشته باشه دستشون درد نکنه.با این وضع قیمت ها همینجوریش باید آذر سال دیگه 1 میلیون پول بازی اورجینال بدیم حالا فرض کنید راجع به ایران باشه و با مواضع مقدس ما هم یکی نباشه اونوقت مغازه دارها هم 3 برابر میکنن قیمت رو و باید برای این بازی 3 میلیون پول بدیم
مصر خیلی بهتره
سیاست ها رو اعمال کنه

مرد حسابی غیر بازی بتل 3 و مادرن وارفر و مدال چه بازی به سیاست رو ز کار داره؟ تازه اون ها هم کاریکاتوری بیش از سیاست روز نیستند تازه کسی اصلا نمیفهمه چی اتفاق میوفته تو اون بازیها منکه با 1000 سال سن و 500 سال زبان خوندن هنوز نمیدونم تو مادرن وارفر چه خبره. انقدر همه چیز رو نباید سیاسی دید به نظر من مگر اینکه کسی با شنیدن اسم بازی ni nu kuni یاد امپریالیسم از عقب بیوفته

آخرین ویرایش:
اصلا مرگ بر آمریکا خوب شد داداش :)))

ما با تاریخ همه بازی کردیم همه دلشون میخواد که بازی های بزرگ تو کشور اونا اتفاق بی افته
حالا سیاست یا هر چیز دیگه که میخواد مد نظر باشه یکم روشن فکری بد نیست ما از صبح تا شب داریم بازی میسازیم که توش آمریکا و اسرائیل نابود بشن ولی دلمون نمیخواد یکی یه اشاره هم به تاریخ ما بکنه ...
همین جمله کافیه تا به ذهن بسته و محدود شما پی برد
همه؟ شما خودتون رو همه خطاب میکنی؟
ما تاحالا هیچ فیلمی نساختیم که آمریکا و اسرائیل توش نابود بشن(می خوای حرف بزنی حداقل بدون چی مینویسی)
بله ما درباره اونها فیلم میسازیم،کدوم دانشمندی میتونه رد کنه که اونا بیشتر از خود ما فیلم نمیسازن؟

به این دلیل گفتن خشیار شاه چون در زمان خشایار شاه یک اتفاقات مورد داری بوده که ربطش میدن به ماسون ها ac چین ماسون پس خیال نداشته باشید برای واقعبت به دوران مسلمان ها بیاد . ایران هم برای تخریب ایرانی ها در رابطه با ماجرای خشایار شاه شاید بیاد

خیلی دوست دارم تو ایران باشه ولی نباشه بهتره ! چون اگه کوچک ترین چیزی بر خلاف میل (بعضیا)توی بازی دیده بشه بلایی که سر BF3 اومد سر اینم میارن !

حالا تصور کنین تو کوچه و بازار راه بیوفتی و ایرانی بکشی!!!!معلومه چه بلای سر بازی به این قشنگی میارن !

همین جمله کافیه تا به ذهن بسته و محدود شما پی برد
همه؟ شما خودتون رو همه خطاب میکنی؟
ما تاحالا هیچ فیلمی نساختیم که آمریکا و اسرائیا توش نابود بشن(می خوای حرف بزنی حداقل بدون چی مینویسی)
بله ما درباره اونها فیلم میسازیم،کدوم دانشمندی میتونه رد کنه که اونا بیشتر از خود ما فیلم نمیسازن؟

دوست عزیز من خودم رو همه خطاب نکردم
1-منظور از همه مردم دنیا و کشورای مختلف بود

2-منظور من بازی بود نه فیلم اینجا یک سایت بازی نه سایت تحلیل فیلم (اول ببین تو چه سایتی هستی بعد بفهم چه نظری باید بدی )
نمونه های زیادی از بازی های ایرانی هست مثل لانه شیطان و... که میتونی تو نت ببینی که داستان حول این محور میچرخه

در اینکه بازی با سیاست دخیل هیچ شکی نیست ولی باید یکم منطقی بود و نسبت به نظر بقیه احترام گذاشت !!!!!

دوست عزیز من خودم رو همه خطاب نکردم
1-منظور از همه مردم دنیا و کشورای مختلف بود

2-منظور من بازی بود نه فیلم اینجا یک سایت بازی نه سایت تحلیل فیلم (اول ببین تو چه سایتی هستی بعد بفهم چه نظری باید بدی )
نمونه های زیادی از بازی های ایرانی هست مثل لانه شیطان و... که میتونی تو نت ببینی که داستان حول این محور میچرخه

در اینکه بازی با سیاست دخیل هیچ شکی نیست ولی باید یکم منطقی بود و نسبت به نظر بقیه احترام گذاشت !!!!!
مقابل به مثل!
داریم در مقابل اونها مقابل به مثل میکنیم(توی ساخت فیلم و بازی)که خیلی خیلی هم ضعیف هستیم
منظور من فیلم و بازی بود
دوست عزیز،من اصلا قصد بی ادبی نداشتم
اگه بی ادبی کردم شما ببخشید
اگه یوبی بازی بسازه که فلان شخص بزرگ مملکی رو توش بکشن،به خدا اگه من جیکم دربیاد
فقط این که کسی بگه بازی فقط بازی هست،یه تفکر(با تمام احترام)سطحی هست...

ممنون از تاپیک ، ولی متأسفانه این نظرسنجی ارتباطی به نسخه های بعدی نداره و چیزی نیست که رأی آوردن یا نیاوردن توش نقشی داشته باشه. یه نظرسنجی معمولی هست که فقط سلیقه مخاطب ها رو میخواد بپرسه ، وگرنه Ubisoft خودش تصمیم میگیره که توی نسخه های آینده بازی رو به کجا ببره و شاید اصلاً روحش هم از این نظرسنجی خبر نداشته باشه ! :دی یعنی نمیان با یه نظرسنجی ساده توی سایت Wikia در مورد نسخه بعدی تصمیم بگیرن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or