رای گیری برای حضور لیگ ایران در Fifa 2008

khmusic

کاربر سایت
سلام به همگی
طبق آخرین خبر که به دست من رسیده شرکت سازنده ی بازی فیفا در سال 2008 قصد داره لیگ یک کشور دیگه رو هم اضافه کنه و به همین منظرو سایت رو باز کرده و در اون جا باید نظر داده بشه که چه لیگی اضافه بشه
حال من از شما بازدید کنندگان عزیز میخام که اگر طرفدار بازی فوتبال هم نیستین برای حمایت از نام ایران به این سایت رفته و رای خودتون رو اعلام کنید
در حال حاظر که من در حال وشتن این پست هستم ایران 25% رای آورده و روسیه 27% پی بیاین سعی کنیم ایران رو بالا بکشیم
لطفا این پیغام رو به تمامی دوستان و اشنایانی که میدونید دسترسی به اینترنت دارن بدید تا اونا هم رای بدن
این لینک مستقیم که به نظر خواهی میره:
http://www.fifplay.com/vote_fifa08_leagues_1

سلام به همگی
طبق آخرین خبر که به دست من رسیده شرکت سازنده ی بازی فیفا در سال 2008 قصد داره لیگ یک کشور دیگه رو هم اضافه کنه و به همین منظرو سایت رو باز کرده و در اون جا باید نظر داده بشه که چه لیگی اضافه بشه
حال من از شما بازدید کنندگان عزیز میخام که اگر طرفدار بازی فوتبال هم نیستین برای حمایت از نام ایران به این سایت رفته و رای خودتون رو اعلام کنید
در حال حاظر که من در حال وشتن این پست هستم ایران 25% رای آورده و روسیه 27% پی بیاین سعی کنیم ایران رو بالا بکشیم
لطفا این پیغام رو به تمامی دوستان و اشنایانی که میدونید دسترسی به اینترنت دارن بدید تا اونا هم رای بدن
یادم این کار رو سر FIFA 07 هم کردن :)

سلام به همگی
البته این رای گیری کاملا کلیشه ایی هست چون سال پیش هم انجام شد من خودمم به iran رای دادم و ایرن هم اول شد اونا هم خواستند این کارو بکنن ولی فدراسیون پولی که در خواست کرده بود خیلی زیاد بود اونا هم بیخیل:(( شدند ولی بازم رای بدین شاید یه اتفاقی افتاد ;)

منم می دونم الکی ولی حتی الکی هم که شده رای بدبد تا روی بقیه کم شه . من از همه خواهش می کنم رای بدن .:praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::victory:

ممنون بابت لینک و خوب من هم رای دادم اما امید چندانی ندارم که توفیقی حاصل بشه ، هر چند خود این حرکت می تونه به نوعی حمایت از مملکتمون باشه . فعلا لیگ آرژانتین و لیگ روسیه با 28 و 27 درصد از ایران بالاترن. ایران هم 23 درصد .

من هم که رای خودمو دادم. راستی فقط بچه ها سریع باشین که ایران خیلی عقبه:
ایران: 23%
آرژانتین: 27%
روسیه: 27%
Australian League (23%)
ولی به نظر من اگه اول هم بشین بازم بی فایده هست:(

منم رای دادم :)
ولی کاش تاثیر داسته باشه !
پارسال که ما رای دادیم و لیگ ایران هم اول شد تو نظرسنجی اما اثری از لیگ ایران تو FIFA 07 دیده نشد ........ :eek::mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or