رایگان بودن تمام 16 عدد DLCبازی The Witcher 3: Wild Hunt

hosein me

کاربر سایت
witcher_3_first_dlc_pack.jpg

16بستهDLC عنوان The Witcher 3 کاملا رایگان در دسترس کاربران این عنوان خواهد بود این خبر را را Marcin Iwiński یکی از مدیران CD Projekt RED بیان کرد
ما بازی ها را دوست داریم . ماcollecting را جمع آوری و کامل کرده و تمامی تجربیات ممکن در را کسب کنیم
هر وقت که برای بازی جدیدی آماده می شویم، می خواهیم که تمام تمرکز خود را متوجه بازی کنیم و این مهم هست .هر وقت مشکلی پیش امد دوست داریم که حمایت بشویم دوست داریم ابدیت هارا سریع منتشر شود تا بهترین تجربه را داشته باشیم .
بسیار خوشحال می شویم وقتی که dlcرادریافت می کنیم که بیشتر از ان پولی که دادیم ارزش داره
حتی ان می تواند یک لباس یکی از شخصیت ها باشد
باید بگم که این اتفاق ها در این روز ها کم شده اند بازیکن ها پول زیادی ندارند مشکل دقیقا اینجاست که وقتی یک بازی منتشر می شود قسمت های هر چند کوچکی از بازی منتشر می شود با قیمت جداگانه در صورتی که مابرای همان بازی پول زیادی قبلا پرداخت کرده ایم !

ما به همچین روشی حتی فکر هم نمی کنم برای همین تصمیم که هر شخصی که این عنوان را خریداری کرد می تواند 16 dlc بازی را داشته باشد و در این میان هیچ فرقی ببین پلتفرم های مختلف وجود ندارد
شما نیاز ندارید که بازی را پیش خرید کنید یا نسخه edition بازی را گرفته باشید این 16 عدد dlc در دسترس شما خواهد بود
این تنها روش مابرای تشکر از شماهست
بازی The Witcher 3 درتاریخ February 24 برای PC، Xbox One و PS4 منتشر خواهد شد

منبع

آخرین ویرایش:
هدف اول هر کمپانی پوله ؟ خیلی فکر کردی اینو گفتی ؟ no shit Sherlock
فرق این کمپانی با بقیه اینه که همین چیزایی که به اسم dlc همه میدن و پول میگیرن رو داره کلش رو مجانی میده در صورتی که میتونه راحت براشون پول بگیره. اینا یه چیزی به اسم سیاست دارن که شما درکش نکردی بجای این که بیان از اول بزارنش تو بازی به صورت dlc میدنش و مجانی اینجوری هم خبر ساز میشن و هم براشون تبلیغات مجانی میشه و میرن تو چشم اینجوری نسخه اصلی بازی میتونه فروش بهتری هم داشته باشه هدف اینام همین بوده.
داداش چرا زور مي زني، بيخيال. كلا تا بوده همين بوده، ملت از بس به تيغ زده شدن عادت كردن كه چيز مجاني دستشون ميدي مي گن نه حتما پشتش يه چيز بدي هست. جالبه، حالا اين رو اصلا به حساب كاري صرفا تبليغاتي بذاريم، مگه چيزي از ما كم شده؟ جالبتر اينكه تو بازي قبلي هم همين بود و ماموريت جانبي به صورت مجاني براي بازي ارايه شد در مورد همين شماره جديد هم همينطور خواهد بود. حالا يه عده افتادن تو فروم ها انگار اسناد top secret رو مي كنن چپ و راست مي گن هدف تبليغات بوده انگار اين رو خودشون كشف كردن!
واقعا تاسف اوره به كجا رسيديم تو دنياي بازي.

من از این کارکتر خیلی خوشم اومده . امیدوارم 10 تا از DLCیا مختص این بانوی بزرگوار باشه :d . البته اسمشون یکم غلط اندازه :d

بچه ها من صداش میکنم آنجلا :d
ihy3sqhkyw9bm8cnvgag.jpg

عزیزم این سیری هستش! کاراکتری که کل رمان های Witcher درباره اش بوده....آنجلا چیه:d
Princess Cirilla of Cintra
Child of the Elder blood

- - -ویرایش - - -

n5s9c8mdvnn09nd9i6dk.png

این بسته رو اگه کسی بخره 14 دلار صرفه جویی کرده.احتمالا ورژن کنسولی این بسته هم معرفی بشه.مخصوصا برای xb1

اگر ورژن کنسولی رو بدن که عالیه....یه دور میشینیم از اول همه رو میریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or