راک استار اعلام کرد Max Payne 3 برای هیچ پلتفرمی port نشده

Need-More-Speed

کاربر سایت
طبق خبری که سایت های معروف منتشر کردن راک استار تایید کرده که مکس پین 3 بصورت موازی برای هر 3 پلتفرم ساخته شده و port نشده

Rockstar Games has officially announced today over on Twitter that Max Payne 3 is not a port.
According to the tweet, each version was made in parallel.

Here is the full tweet:

ظاهرا راک استار از port کردن IV درس گرفته به خاطر همین کارش من یکی نسخه pc رو اورجینال میگیرم

خبر خوبیه! داشتم نگران میشدم گندی که راگ استار سر نسخه ویندوز GTA4 آورده بود سر همین مکس پین هم بیاره...

باز خدا رو شکر درس عبرت گرفته و دیگه بازی های آیندش از جمله GTA5 رو بر روی PC پورت نکنه! البته من که بعید میدونم چنین باشه!:|

خبر خوبیه! داشتم نگران میشدم گندی که راگ استار سر نسخه ویندوز GTA4 آورده بود سر همین مکس پین هم بیاره...

باز خدا رو شکر درس عبرت گرفته و دیگه بازی های آیندش از جمله GTA5 رو بر روی PC پورت نکنه! البته من که بعید میدونم چنین باشه!:|
خوب مگه مریضه بگه اینجا Port نمیکنه ولی بیاد اونجا Port کنه اونم احتمالا Port نیست

خوب مگه مریضه بگه اینجا Port نمیکنه ولی بیاد اونجا Port کنه اونم احتمالا Port نیست
ربطی‌ به اون نداره، مثلا MP 3 رو PC هم به اندازه کنسول طرفدار داره و می‌تونه فروش خوبی‌ داشته باشه رو هر سه کنسول , پس واسه هر کدوم جداگانه میسازن.

ولی‌ بازیX ذاتا چون کنسولی هست, رو PC زیاد بازی نمیکننش پس پورت می‌کنه که یه مقدار بفروشه، کم هم بفروشه رو کنسول جبران می‌شه.

منظورم GTA نبود اینجا، چونGTA رو PC هم طرفدار زیاد داره، به طور کلی‌ گفتم :دی

البته rage ذاتا برای dx11 ساخته نشده و باید دید ایا بلایی که سر batman:ac s اومد سر این هم میاد یا نه.
سیستم پیشنهادیش هم شک برانگیزه!

اونوقت میگیم اونایی که حتی با وجود داشتن اسم بزرگ پورت های درست حسابی هم نمی کنن بازیسازهای گُ fun ـی هستن میگین نه !

من که تا خودم با چشمای خودم بازی رو نبینم و تجربش نکُنم باور نمیکنم . بلایی که بر سر پی سی گیمر ها با بازی GTA iv اوردن به این راحتی ها فراموش نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or