راک استار از دلایل تاخیر نسخه PC بازی GTA V میگوید

VahiD_ST

کاربر سایت
GTA_V_Logo_Transparent.png

درود!

هفته پیش راک استار سرانجام تاریخ عرضه نسخه های نسل بعد GTA 5 را مشخص کرد. فن های نسخه PC بازی به دلیل تاخیر دوماهه عرضه این بازی نسبت به PS4 و X1 ابراز نگرانی کردند

اما امروز راک استار در صفحه بلاگ رسمی خود از علت تاخیر نسخه PC گفت:
"ما بسیار خوشحالیم که شما برای عرضه نسخه جدید GTA V هیجان زده هستید و بزودی اطلاعات کاملتری از بازی را دراختیارتان میگذاریم.
ما بسیار خرسندیم که نسخه PC بازی GTA V را میسازیم اما به دلیل اینکه از کیفیت نهایی بازی اطمینان حاصل کنیم به زمان بیشتری برای پُلیش و اماده سازی بازی نیاز داریم.
لطفا با ما همراه باشید و منتظر باشید تا اطلاعات مربوط به بازی را در آینده در اختیارتان بگذاریم."
نسخه های PS4 و X1 بازی GTA V در تاریخ 18 نوامبر 2014 و نسخه PC در تاریخ 21 ژانویه 2015 عرضه خواهد شد.

منبع

نمی دونم چرا بعضی دوستان دلشون می خواد خودشون رو بزنن به اون راه :دی بابا همه می دونن دلیل تاخیر چیه دیگه
اصولا بازی وقتی گلد میشه 1 ماه زمان نیازه تا دیسک ها رایت بشن و به خورده فروش ها ارسال بشن، با این حساب در اصل راک استار فقط 1 ماه بیشتر روی نسخه pc می خواد کار کنه
یعنی واقعا فکر می کنید راک استار لنگ این 1 ماهه؟ ;;) نسخه pc از 2012 در حال ساخت بوده! 2012 تا 2015 میشه به بازی کامل از صفر ساخت :d
دلیل تاخیر فقط و فقط سونی و مایکرو هستن :دی
gta v یه عنوان شدیدا کنسول سلر هست! سونی و مایکرو از چنین موقعیتی برای فروش تعداد بیشتری کنسول نمی گذرن

2 ماه ارزش این همه بحثو نداره . تاخیر ریلیز جزء جدا نشدنی از گیمه ، هم برای کنسولها هم pc . مهم اینه که تاریخ ریلیزش معلوم شده . دیگه بچه بازیه به فرق تاریخ انتشار و تاخیرش بحثای آبکی سر بگیره .

من کاری به نظرات کارشناسان بازی سنتر ندارم
راک استار خودش داره صراحتا اعلام میکنه: این تاخیر برای اینه از کیفیت نهایی بازی اطمینان حاصل کنن
پس حرفی باقی نمیمونه.

نمی دونم چرا بعضی دوستان دلشون می خواد خودشون رو بزنن به اون راه
biggrin1.gif
بابا همه می دونن دلیل تاخیر چیه دیگه
اصولا بازی وقتی گلد میشه 1 ماه زمان نیازه تا دیسک ها رایت بشن و به خورده فروش ها ارسال بشن، با این حساب در اصل راک استار فقط 1 ماه بیشتر روی نسخه pc می خواد کار کنه
یعنی واقعا فکر می کنید راک استار لنگ این 1 ماهه؟
yahoo_5.gif
نسخه pc از 2012 در حال ساخت بوده! 2012 تا 2015 میشه به بازی کامل از صفر ساخت
yahoo_4.gif

دلیل تاخیر فقط و فقط سونی و مایکرو هستن
biggrin1.gif

gta v یه عنوان شدیدا کنسول سلر هست! سونی و مایکرو از چنین موقعیتی برای فروش تعداد بیشتری کنسول نمی گذرن
مشکل همینجاس که حرف خود راک استارم قبول ندارید
biggrin1.gif
شما ازکجا میدونی یک ماه فقط فرصت کار داره ؟؟ شاید خیلی وقته یک تیم مجزا کار روی نسخه PC شروع کرده باشن تا مرحله پایانی زمان بیشتری لازم داشته باشن.
6 نفر که نمیریزن سر سه تا پلتفروم هرکدوم یه تیم سوا دارن

مدرکی دارید در این مورد ارائه بدید.

برای من حرفی که راک استار بزنه سنده نه هیچ چیز دیگه.

آخرین ویرایش:
مشکل همینجاس که حرف خود راک استارم قبول ندارید :biggrin1: شما ازکجا میدونی یک ماه فقط فرصت کار داره ؟؟ شاید خیلی وقته یک تیم مجزا کار روی نسخه PC شروع کرده باشن تا مرحله پایانی زمان بیشتری لازم داشته باشن.

گفت 1 ماه بیشتر، درست بخونید.

من کاری به نظرات کارشناسان بازی سنتر ندارم
راک استار خودش داره صراحتا اعلام میکنه: این تاخیر برای اینه از کیفیت نهایی بازی اطمینان حاصل کنن
پس حرفی باقی نمیمونه.

مشکل همینجاس که حرف خود راک استارم قبول ندارید :biggrin1: شما ازکجا میدونی یک ماه فقط فرصت داره شاید خیلی وقته یک تیم مجزا کار بروی نسخه PC شروع کرده باشن تا مرحله پایانی زمان بیشتری لازم داشته باشن.

پست منو کامل خوندی ؟ :دی من نگفتم تیم مجزا ندارن، نگفتم فقط 1 ماه می خوان رو نسخه pc کار کنن، اتفاقا برعکس! گفتم کار روی نسخه pc از سال 2012 شروع شده :دی 1 ماه زمان بیشتر از نظر من کلا منطقی نیست
اینجا همه می دونن من شدیدا طرفدار راک استار هستم ولی این حرفشون رو باور ندارم! ولی خوب اونا هم نمی تونن بیان مستقیم بگن که با سونی و مایکرو توافق کردیم
تاخیر نسخه های pc همیشه دلیلش همین بوده، حالا شما دوست نداری باور کنی دیگه نظر خودته من اصراری ندارم :d

گفت 1 ماه بیشتر، درست بخونید.

.ایشون میگن
منم سوالم همینه مگه یک تیم داره روی هر سه تا پلتفروم کار میکنه ؟؟؟ که حالا اینا گلد شدن فقط یکماه فرصت داشته باشن روی نسخه pc کار کنن
تسترهای نسخه pc خیلی وقته کارو شروع کردن و بطبع به زمان بیشتری نیاز داشتن

حالا دوستان بر این عقیده هستن که راک استار برای پول این تاخیرو ایجاد کرده اون دیگه یه حرف دیگس

خود راک استار دلیل تاخیر عنوان کرده

اونا هم نمی تونن بیان مستقیم بگن که با سونی و مایکرو توافق کردیم
شما اگه مدرکی ارائه بدی که سونی ماکرو با راک استار توافق کردن برای تاخیر نسخه PC ممنون میشم :d
که مطمئنا مدرکی وجود نداره این نظر شخصی شماست

آخرین ویرایش:
این همه تاخیر رو در نظر بگیریم هنوز اندازه mafia II تاخیر نکرده !

بعدشم دیگه میدونیم که یه بازی خوب داریم و مثل مافیا سرمون کلا نمیره!

.ایشون میگن

منم سوالم همینه مگه یک تیم داره روی هر سه تا پلتفروم کار میکنه ؟؟؟ که حالا اینا گلد شدن فقط یکماه فرصت داشته باشن روی نسخه pc کار کنن
تسترهای نسخه pc خیلی وقته کارو شروع کردن و بطبع به زمان بیشتری نیاز داشتن

حالا دوستان بر این عقیده هستن که راک استار برای پول این تاخیرو ایجاد کرده اون دیگه یه حرف دیگس

خود راک استار دلیل تاخیر عنوان کرده

شما اگه مدرکی ارائه بدی که سونی ماکرو با راک استار توافق کردن برای تاخیر نسخه PC ممنون میشم :d
که مطمئنا مدرکی وجود نداره این نظر شخصی شماست

شما اصلا متوجه حرف من نشدی :دی حرف من چه ربطی به تعداد تیم داره اصلا :دی مشخصه که هر پلتفرم تیم مخصوص خودش رو داره!
من کی گفتم فقط 1 ماه وقت دارن روی نسخه PC کار کنن؟ :دی گفتم 1 ماه بیشتر کار کردن چه فرقی داره براشون؟ توی این 1 ماه چه کاری انجام میشه که توی 2 سال گذشته انجام نشده :دی اینا همه اش به خاطر قراردادهای تجاریه! همین
نسخه pc خیلی وقته که دارن روش کار می کنن از 2012

مدرکی ندارم قصدم ندارم چیزی رو ثابت کنم، فقط نظر شخصیم هست :دی
البته فکر کنم خبر زیر رو یادت باشه
GTA 5 on PC: “Somebody paid a lot of money” to keep it exclusive, says Intel boss | VG247

شما اصلا متوجه حرف من نشدی :دی حرف من چه ربطی به تعداد تیم داره اصلا :دی مشخصه که هر پلتفرم تیم مخصوص خودش رو داره!
من کی گفتم فقط 1 ماه وقت دارن روی نسخه PC کار کنن؟ :دی گفتم 1 ماه بیشتر کار کردن چه فرقی داره براشون؟ توی این 1 ماه چه کاری انجام میشه که توی 2 سال گذشته انجام نشده :دی اینا همه اش به خاطر قراردادهای تجاریه! همین
نسخه pc خیلی وقته که دارن روش کار می کنن از 2012

مدرکی ندارم قصدم ندارم چیزی رو ثابت کنم، فقط نظر شخصیم هست :دی
البته فکر کنم خبر زیر رو یادت باشه
GTA 5 on PC: “Somebody paid a lot of money” to keep it exclusive, says Intel boss | VG247
برداشت شما قابل احترامه. بله یادم هست حتی vg247 عنوان کرده بود انتظار داره راک استار اجازه ماد شدن کامل نسخه PC بده.
راک استارم میتونست اصلا هیچ توضیحی در مورد تاخیر نسخه PC ارائه نده ولی خودشون اینطوری گفتن

شماها خوشی زده زیر دلتون :d

حالا بیشتر از 1 سال صبر کردین 1 ماه هم روش :|

ما 7 سال منتظر یه بازی میشیم آخرشم بازم معلوم نیست کی ریلیز یشه حالا شماها که واستون تاریخ ریلیز هم دادن ناراحتین؟ :|

شماها خوشی زده زیر دلتون :d

حالا بیشتر از 1 سال صبر کردین 1 ماه هم روش :|

ما 7 سال منتظر یه بازی میشیم آخرشم بازم معلوم نیست کی ریلیز یشه حالا شماها که واستون تاریخ ریلیز هم دادن ناراحتین؟ :|

منکه شخصا ناراحت نیستم، برعکس خوشحالم هستم چون تا اون موقع احتمالا می تونم بودجه یه مانیتور4k رو جور کنم :d
صحبت در مورد دلیل تاخیر بود که من باور نمی کنم این 2 ماه تاخیر به دلایل فنی! بوده باشه :d
مایکرو و سونی کلی کنسول رو فقط به خاطر همین بازی خواهند فروخت :d همین الانش من 4 نفرو سراغ دارم که صرفا به خاطر GTA V می خوان ps4 بگیرن
همیشه گفتم راک استار لیاقت پولی که در میاره رو داره! حتی اگه بازی هاش رو 2 برابر قیمت بفروشه
چون هیچوقت از بازی کم نمیزاره نهایت تلاشش رو می کنه تا بهترین چیزی که می تونه ارائه بده
ولی خوب بازیسازی یه صنعته دیگه، هیچکس در راه رضای خدا کار نمی کنه، پول نباشه هیچ بازی نخواهد بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or