راي گيري درباره شخصيت هاي 2008 WWE SmakDown V.S RAW

از چه شخصيتي در كشتي كج خوشتون مياد

• rey mysterio

رای‌ها: 5 13.2%
  • john cena

رای‌ها: 12 31.6%
  • batista

رای‌ها: 4 10.5%
  • the rook

رای‌ها: 5 13.2%
  • undertaker

رای‌ها: 7 18.4%
  • tripl h

رای‌ها: 1 2.6%
  • ston cold

• rendy orton

• kane

رای‌ها: 2 5.3%
  • khali

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    38
under جوانی
http://www.10pix.com/show.php/172872_Undertaker8.jpg.html
under حال
http://www.10pix.com/show.php/172873_ssdfgf7.jpg.html
رکورد اندرتیکر: 15 سال برندهی وراسلمنیا. اولین کسی که تونست گریت کالی رو بلند کنه و ببرتش و 8 دفه مرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:
فینیشر: توم استن پایل درایور. چوک اسلم. لست راید
اين عكس قديم نيست در قديم اين اقا با نام ري اندر تيكر بوده و مو هاش هم كوتاه بوده ايشون تا بحال نمرده و شايعه هست و ايشون فقط فيلم بازي ميكنه كه چند وقت پيشا در مسابقه با Mark Henry كه نبرد خيلي سختي بود باخت و مثلا مرد كه روهش هي اقاي مارك را ازار ميداد ايشون در مسابقاتي كه بايد همديگر را در قبر بندازن مهارت بسياري دارند
cena
http://www.10pix.com/show.php/172877_JohnCena21.JPG.html
جان سینا یکی از قهرمانان wwe که زورش زیادی زیاده مثال: این افرادو بلند کردند( گرت کالی(بلند ترین فرد wwe). بیگ شو (300 کیلو). مارک هنری( 200 کیلو))
فینیشر: fu . stfu
اقاي John Cena يكي از بهترين كشتي كج بازان است اما اصلا زور نداره چون من شخصا ديدم كه چقدر در بازي با Randy Orton كتك خورد و فقط به خاطر حركت هاي جالبشه كه اينقدر طرفدار داره در ضمن ايشون يكي از دلسوز ترين بازيكنان كشتي كج هست
ray
http://www.10pix.com/show.php/172878_ReyMysterio10.jpg.html
یکی از فرز ترین و توند ترین سوپر استار wwe که درزمن کوتاهترین هم هست
فینیشر:619
ايشون يعني ReyMysterio يكي از بهترين كشتي كج بازانه و كار هايي كه ميكنه واقعا عجيب و نشدني هست همون طور كه دوستمون گفت اين اقا كوتاهترين قد را در ميان كشتي كج بازان فعلي مرد دارد
kane
http://www.10pix.com/show.php/172888_Kane1.jpg.html
یکی از اهمق ترین کشتی کجکارها (البته قدیما بهتر بازی میکرد) که گاهی اقات کارهای اهمقانه ای میکونه(بیشتر می خاد انتقام بگیره تا ببره) برادر ناتنی under هم هست:eek::confused:
فینیشر:چوک اسلم

ايشون يكي از وحشي ترين و عقده اي ترين كشتي بازان هستند كه هيچ چيز جز زدن بلد نيست اين اقا يك بار Great Khali را بلند كرد كه فكر كنم 2 هفته ي پيش تو Nt1 نشون داد ايشون اصلا عضو هيچ گروهي نيست و هر دفعه يك جا بازي ميكند يك دفعه با Rey ك دفعه بر عليه او و خلاصه خيلي اقاي منگليه راستي فينيشر او چاك اسلم هست نه چوك اسلم
Great Khali:
يكي از بي مغز ترين افراد كشتي باز است او در بچگي در روستايي در جنگل هاي هندوستان بزرگ شده او در سن 20 يك پليس بود كه بعد از ها به مسابقات كشتي رفت در كشتي چون خيلي خوب بازي ميكرد او را به ژاپن براي مسابقات بردن او در انجا بدون هيچ باختي اول شد و در مسابقات مقام اولي را كسب كرد از انجا او را به مسابقات كشتي كج معرفي كردند و او يكي از بهترين كشتي كج باز ها است او يكي از بلندترين كشتي كج بازان نيز هست
نام فينيشرش را نميدونم اما خيلي درد داره اين اقا يك بيماري داره كه باعث ميشه تااعضاي بدنش بيش از حد رشد كنند
تو شبكه ي NT1 نشون ميداد كه وقتي براي اولين بار اين فينيشر را انتخاب كرد يك توپ بسكتبال پر باد را با دست هايش مانند يك ورق در اورد:eek:
او اين اسمك را روي Batista و Rey انجام داده كه Rey در هنگام اين فينيشر خون بالا اورد و Batista هم از حال رفت:sick:

دوست عزیز کشتی کج همش فیلمه و نمایشه واین شخصیت واقعی اونا نیست و نویسنده ها و سناریو نویسها هستن که شخصیت اونا رو تعیین می کنن مثلا همین کین یادم اول که اومده بود نقش یه دندون پزشک رو برای وینس بازی می کرد بعدشم نقش disel رو گرفت(disel اسم قبلی kevin nash در wwf بود که وقتی به wcw رفت اسمشو به kevin nash تقییر داد و بعد از رفتنش kaneجانشینش کردن در wwf)که یه شخصیت با ابهت و خفن داشت وقتی هم ماسک داشت خیلی شخصیت جالبی داشت و این شخصیت الانیشم ساختگی این امر در مورد همه ی superstar ها صدق می کنه مثلا john cena همش فیلم بود که از orton کتک می خورد و این دلیلی بر ضعیف بودن cena نیست و باید اونجوریفیلم بازی می کرد.

چندتا عکس از گذشته ی superstar ها می زارمشاید براتون جالب باشه
این undertaker

173094_49.jpg.html

این steve austin در wcw

بعدا بازم براتون می زارم.

(چوک) به معنی خفه کردن هست و چاک نمیدونم .یادمه یکی اومده بود میگفت اسمش ترانگل چوک هست:laughing: میتونین به لیست فنهایی که تو بازی هست سربزنین

اگه سینا قوی نیس چجوری به کلی fu زد؟

kane برای اولین بار با اندر مبارزه کرد و بعد از 1ماه مبارزه در بازی اینفرنو ( دورتا دور رینگ اتیش قرارمی گیره) از اندر شکست خرد
اما بنظرم این kane اون kane قدیم نیست شایدم ینفر دیگه باشه اما قدیم خیلی قوی بود
این که همش فیلمه میدونم .

جان سینا دارای شخصیت دوست داشتنیه ضمن اینکه جوانمردانه بازی می کنه . البته the rock هم کشتی کج کار قدرتمند و خوبیه .هر دو تاشون مورد علاقه من هستند.

(چوک) به معنی خفه کردن هست و چاک نمیدونم .یادمه یکی اومده بود میگفت اسمش ترانگل چوک هست:laughing: میتونین به لیست فنهایی که تو بازی هست سربزنین

اگه سینا قوی نیس چجوری به کلی fu زد؟

kane برای اولین بار با اندر مبارزه کرد و بعد از 1ماه مبارزه در بازی اینفرنو ( دورتا دور رینگ اتیش قرارمی گیره) از اندر شکست خرد
اما بنظرم این kane اون kane قدیم نیست شایدم ینفر دیگه باشه اما قدیم خیلی قوی بود
این که همش فیلمه میدونم .
دوست عزیز اکثر کشتی کج کارا از قدرت بدنی بالایی برخوردارن و به زبون ساده تر قوین .
شما زندگینامه ی cena رو دیدین.می دونستین در مسابقات بدن سازی مقام قهرمانی داره در چند ایالت.در اصل اول پرورش اندام کار می کرده البته عاشق کشتی کج هم بوده.
شما درست می گید همشون قوین.

سلام به نظره من بهترین کشتی کج کار آندر تیکر هست .و اصلا" نیازی به معرفی هم نداره
اما در جوون ها جان سینا و rvd به نظره من از همه بهتر هستن(مخصوصا" در نامردی نکردن)

دوست عزیز اکثر کشتی کج کارا از قدرت بدنی بالایی برخوردارن و به زبون ساده تر قوین .
شما زندگینامه ی cena رو دیدین.می دونستین در مسابقات بدن سازی مقام قهرمانی داره در چند ایالت.در اصل اول پرورش اندام کار می کرده البته عاشق کشتی کج هم بوده.
شما درست می گید همشون قوین.

به نظر من cena یکی از محبوب ترین کاراکترهای wwe چون تمام فاکتور های یک کج کار حرفه ای رو داره و علاوه بر قدرت ، استقامت زیادی هم داره و به راحتی نمیشه اون رو pin fall کرد و از پا در آورد.
میخواستم بدونم زندیگینامه ی john cena رو از کجا میشه گیر آورد ؟ البته من دنبال آلبوم و شو هاش ام میگردم .

دوست عزیز کشتی کج همش فیلمه و نمایشه واین شخصیت واقعی اونا نیست و نویسنده ها و سناریو نویسها هستن که شخصیت اونا رو تعیین می کنن مثلا همین کین یادم اول که اومده بود نقش یه دندون پزشک رو برای وینس بازی می کرد بعدشم نقش disel رو گرفت(disel اسم قبلی kevin nash در wwf بود که وقتی به wcw رفت اسمشو به kevin nash تقییر داد و بعد از رفتنش kaneجانشینش کردن در wwf)که یه شخصیت با ابهت و خفن داشت وقتی هم ماسک داشت خیلی شخصیت جالبی داشت و این شخصیت الانیشم ساختگی این امر در مورد همه ی superstar ها صدق می کنه مثلا john cena همش فیلم بود که از orton کتک می خورد و این دلیلی بر ضعیف بودن cena نیست و باید اونجوریفیلم بازی می کرد.
بله خودم هم ميدونم تا حتي يك دفعه هم فيلم هاشون را در شبكه ي GameOne نشون داد اما بعضي از حركاتشون واقعا درد داره يا اينكه وقتي خليل سر Rey را طوري فشار ميده كه خون بالا مياره ديگه:confused:

به نظر من cena یکی از محبوب ترین کاراکترهای wwe چون تمام فاکتور های یک کج کار حرفه ای رو داره و علاوه بر قدرت ، استقامت زیادی هم داره و به راحتی نمیشه اون رو pin fall کرد و از پا در آورد.
میخواستم بدونم زندیگینامه ی john cena رو از کجا میشه گیر آورد ؟ البته من دنبال آلبوم و شو هاش ام میگردم .
دوست عزیز من یه dvd دارم که توش زندگینامه ی cena و brock و shawn micheal و torri و rvd و randy orton و چند نفر دیگه رو داره اگه مشهدی برات رایت می زنم برات میفرستم اگر جای دیگه ا ی هستی بگو شاید شد برات بفرستم.
شوهاشم دارم.

دوستان شما که اینقدر از کشتی کج خوشتان میاد و بحث میکنید برای اینکه کاملا این مسابقات شخصیتها و حتی اسمها براتون شرح داده بشه به صورت کامل و اگر میخواهید مسابقات را مشاهده کنید و خبرها را به روز داشته باشید در این سایت عضو شوید و خودتون قضاوت کنید.
این سایتی که من لینکش براتون میزارم خودم 1 سال هست که فعالیت میکنم.
من 11 سال هست که این بازی را به صورت حرفه ای و موشکافانه دنبال میکنم.تمام فنون و تمام مسابقات را کامل اشنایی دارم .
صحبتهای شما را خواندم دیدم که تلفظهای شما مقداری اشتباه هست.
در این سایت بخشی دارم که تمام مسابقات را به شما یاد میده . عکسهای بسیار زیبا و مسابقات هر هفته برای دنلود گذاشته شده.
در این سایت اسم کاربری من trust no.1 است و مدیر تالار دوست خوبم اقا بهمن به شما کمک زیادی میکنه.
در کل اگر به کشتی کج علاقه دارید حتما این سایت را ببنید .
این ادرس کل سایت است
http://forum.it3at.com/
این هم ادرس ورودی به قسمت کشتی کج
http://forum.it3at.com/forumdisplay.php?f=299

دوست عزیز من کشتی کج 9 یا 10 ساله که دارم دنبال می کنم و از بازی wrestlemania که مال megadrive بود تا حالا هرچی اومده 90% رو بازی کردم و تقریبا همه ی ppv ها رو از سال 98 دارم همwwe و همwcw و هم ecw اگر هم می بینی تو تایپ یه سری مشکل دارم دلیلش اینه که حوصله ندارم برم اسماشونو نگاه کنم و دقیق بنویسم فقط همین.
و در مورد انجمن تقریبا 2سال پیش که آقا جمال(غول کشتی کج ایران)اولین انجمن کشتی کج رو راه انداخت عضو بودم و مدیر قسمت بازی ها بودم ولی انجمن ایشون بنا به دلایلی بسته شد و از اون وقت هنوز انجمنی به پر باری و فعالی اون انجمن پیدا نکردم ولی اسم انجمن شمارو تا حالا نشنیده بودم خداکنه به اون باحالی باشه
دست شما درد نکنه که این انجمن به من معرفی کردید اونجا می بینمتون.
موفق باشید.

پوریا جون من منظوری نداشتم راجع به تایپ اشتباه من گفتم شما که علاقه دارید برای اینکه بهتر و درست تر بنویسی میتونم در این سایت کمک کنم وگرنه اصلا قصد بدی نداشتم.
توضیحاتی که بالا دادمبه این دلیل بود که کسان زیادی اینجا من رانمیشناختند.
در ضمن پوریا جان کمک خوبی در مورد smackdown vs raw 2008 به من کردی الان دارم gm را میرم فقط یک سوال دارم توی این قسمت چطور میتونم از بقیه بیشتر پول گیرم بیاد یعنی من الان راو را انتخاب کردم و 5 تا سوپراستار خوب انتخاب کردم مصدومیت را هم برداشتم .
حالا میخواهم بدونم چطوری میشه از اسمکدان و ای سی دبلیو بیشتر امتیاز اورد که جی ام را ببرم.
اقا پوریا یا کس دیگه ای این قسمت را برنده شده که بتونه کمکم کنه؟
اگه میشه این را هم برام توضیح بدهید خیلی خیلی ممنون میشم.

دوست عزیزrobofal منم منظوری نداشتم فقط خواستم خودم معرفی کنم.
در مورد gm mode هم باید در روزهایی که raw نیست محبوبیت superstar هاتو ببری بالا (با سخنرانی و تبلیغات و ...)وقتی محبوبیت هارو بردی بالا superstar های معمولی تو با superstar های خوب ecw و sd عوض کن . سعی کن همه ی tag team ها مثل Dx وhardy boyz رو بیاری به raw و از main event یادت نره خیلی مهمه سعی کن بیشتر اونا رو برای championship بزاری و معمولا اونارو بصورت مسابقه های مخصوص مثل cageیا frist blood برگزار کن بیشتر ستاررم مسابقات پارکینگ دارن و خیلی محبوبن .
اگر بازم سوالی داشتید بگید.
موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or