من که مشکلی نداشتم باهاش خیالتون راحت بگیرین کنارش ea access بگیرین لذت ببریندوستان من میخوام xbox بگیرم . خوبه واسه لایو یا نه؟؟ قبلا ps4 پرو داشتم که عالی بود و راضی بودم
همین تاپیک رو بخون متوجه میشی چقدر دنگ و فنگ داره. psn کجا انقدر زحمت داره؟ یه آدرس میدی و تمام.همه سرورهاشم به ایران بازه.دوستان من میخوام xbox بگیرم . خوبه واسه لایو یا نه؟؟ قبلا ps4 پرو داشتم که عالی بود و راضی بودم
هیچ مشکلی نداره عزیز خودم تقریبا هر روز با دوستام بازی میکنمدوستان من میخوام xbox بگیرم . خوبه واسه لایو یا نه؟؟ قبلا ps4 پرو داشتم که عالی بود و راضی بودم
شما انقدر خفنی برو تاپیک خرابی و مشکلات PS4 کلی سوال بی جواب مونده اونارو جواب بده )همین تاپیک رو بخون متوجه میشی چقدر دنگ و فنگ داره. psn کجا انقدر زحمت داره؟ یه آدرس میدی و تمام.همه سرورهاشم به ایران بازه.
بله ماشالا چشم نخوره برای همینه تاپیک مشکلاتش یکی از شلوغ تریناست )خفن هستم شک نکن
ماشاالله سونی دورش بگردم کنسول زده مشکل نداره که خب موندیم بیکار اومدیم اینجا نذاریم هموطنان اغفال بشوند و اکس باکس بخرند.
نه برادر نگیر به غلط کردن افتادیم ۲ تاشم دارمدوستان من میخوام xbox بگیرم . خوبه واسه لایو یا نه؟؟ قبلا ps4 پرو داشتم که عالی بود و راضی بودم
خر شدم xbox one خریدم . واقعا اشغاله
با کامپیوتر و قند شکن اکانت ساختم . ولی نمیشه به لایو کانکت شد . dns هم عوض کردم. گفتم کسی نخره
عزیز شما نمیتونی اوکی کنی چرا الکی فن بازی درمیارید ومقصر کنسول مایکروسافت را میدونید!!!خر شدم xbox one خریدم . واقعا اشغاله
با کامپیوتر و قند شکن اکانت ساختم . ولی نمیشه به لایو کانکت شد . dns هم عوض کردم. گفتم کسی نخره