راه حل مشکل SIGN IN شدن به شبکه لایو XBOX ONE

دوستان من میخوام xbox بگیرم . خوبه واسه لایو یا نه؟؟ قبلا ps4 پرو داشتم که عالی بود و راضی بودم
همین تاپیک رو بخون متوجه میشی چقدر دنگ و فنگ داره. psn کجا انقدر زحمت داره؟ یه آدرس میدی و تمام.همه سرورهاشم به ایران بازه.

• Like
Reactions: all4u
دوستان من میخوام xbox بگیرم . خوبه واسه لایو یا نه؟؟ قبلا ps4 پرو داشتم که عالی بود و راضی بودم
هیچ مشکلی نداره عزیز خودم تقریبا هر روز با دوستام بازی میکنم
همین تاپیک رو بخون متوجه میشی چقدر دنگ و فنگ داره. psn کجا انقدر زحمت داره؟ یه آدرس میدی و تمام.همه سرورهاشم به ایران بازه.
شما انقدر خفنی برو تاپیک خرابی و مشکلات PS4 کلی سوال بی جواب مونده اونارو جواب بده :)))

خفن هستم شک نکن
ماشاالله سونی دورش بگردم کنسول زده مشکل نداره که خب موندیم بیکار اومدیم اینجا نذاریم هموطنان اغفال بشوند و اکس باکس بخرند.
بله ماشالا چشم نخوره برای همینه تاپیک مشکلاتش یکی از شلوغ تریناست :)))

• Like
Reactions: moji_pack and Sony+
میخواستم ایکس باکس وان ایکس بگیرم . با این اوصاف میترسم . توی یه سایت دیگه هم خیلی ناراضی بودن . بازم اگه کسی نظری داره بگه
مرگ بر امریکا جدی جدی

• Like
Reactions: all4u
من که مشکلی نداشتم و با اینکه هر دو کنسول رو دارم اما اولویت x one هست و همه جوره ازش راضیم:-bd

دوستان فن باز هم که از سهامداران:)) شرکت سونی هستن برن تو تاپیک خودشون;)

• Like
Reactions: babakxz2
خر شدم xbox one خریدم . واقعا اشغاله
با کامپیوتر و قند شکن اکانت ساختم . ولی نمیشه به لایو کانکت شد . dns هم عوض کردم. گفتم کسی نخره

ایراد از نت افتضاحه ایرانه
تو PS هم این مشکلات هست
DNS گوگل رو ست کن احتمال زیاد مشکل حل میشه

خر شدم xbox one خریدم . واقعا اشغاله
با کامپیوتر و قند شکن اکانت ساختم . ولی نمیشه به لایو کانکت شد . dns هم عوض کردم. گفتم کسی نخره
عزیز شما نمیتونی اوکی کنی چرا الکی فن بازی درمیارید ومقصر کنسول مایکروسافت را میدونید!!!

• Like
Reactions: moji_pack

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or