اون چیزی که فکر میکنی اصلا .. روزی 20 تومان 30 تومان که به اصطلاک کنسولات و تلوزینو و خرج اولیت نی ارزه. با تجربه ای که دارم هر کی زده 6 ماهه جمع کرده کلیم ضرر کردهمن میخواستم یه گیم نت با ایکس باکس بزنم.میخواستم ببینم این کار توش سودی داره یا نه؟در ضمن با 4 تا ایکس باکس میخوام شروع کنم؟البته مغازه در یک محله هست؟
گیم نت و کافینت با هم خوبه سودشم بدک نیست ولی ایا ادمی هستی که سرد و گرم چشیده باشی؟!!!! اگر اره ایا مجردی؟يه سوال :
به نظر شما در حال حاضر راه اندازي يه گيم نت و كافي نت در تهران البته در منطقه اي كه اطرافش گيم نت نيست توجيه اقتصادي داره يا نه؟
با با مفته والا ساعتی 400 ؛ ابادی ما {همدان} از این حرف ها نیست ؛ اگه بتوانی جایی پیدا کنی که ساعتی کمتر از 700 یا 800 بدن شاهکار کردی!!!!!شهر ما هم همینطوره
اینجا گیم نت ساعتی 400 تومنه . همونی که بهزاد گفت
بازی میخای این چند تا از همه بهترهدوستان بنظر شما روی کدوم بازی بیشتر کار کنم تا کارم بگیره.
خدمتت عرض کردم که این کار درامد زا نیست! اگر حتی شلوغ ترین منطقه هم باشه باز هم اجاره بدین پول بیشتری در میارین. ما خودمون تو خیابان اصلی خرید نازی اباد مغازه داریم 26 متر داریم ماهی 2100 میگیریم اجاره . به نظرت گیم نت کنیم درامدش بیشتره؟با تشکر از همه ی دوستانی که همه ی جوانب کار رو بهم نشون دادن چند مورد رو بنده ذکر نکردم اگر لطف کنید با در نظر گرفتن این موارد هم نظر کارشناسی خودتون رو ارائه بدید ممنون میشم:
منطقه ی اون مغازه ای که ما داریم چند تا خوبی داره و یه بدی:
در نزدیکی اونجا 4-5 تا مدرسه ی پسرونه ی غیر انتفاعی هست
یه محله ی پر رفت و آمده 4 تا در اونور تر هم تره باره
بالای مغازه خونه نیست خالیه ( از نظر سر و صدا کسی شاکی نمیشه)
(نکته ی منفییه گیم نت نزدیکش هست با 15 تا پی سی.
یکی از مهم ترین چیز هایی که یادم رفت بگم اینه که من قراره با صاحب مغازه شریک بشم این بنده خدا مغازه مال آشناشه گفته اگه میخوای برو توش مفتی کار کن خودشم بیچاره مربی رانندگیه تو آریاشهر ماهی 500 تومنم بیشتر در نمیآره میخواد هر جوز شده کارشو عوض کنه با این حال به نظرتون اگه گیم نت یا کلوپ بزنه چیزی گیرش میآد که هم پول سیستم هاش در بیاد هم از این درآمد فعلیش بیشتر دربیاره؟
ضمنا من خودم میتونم به عنوان مشاور فنی گیم نت هم عمل کنم چند مورد شبکه کوچیک اجرا کردم و تو عوالم بازی میشه گفت اپدیت هستم خودم هم یه پی سی خوب با یه ps3 دارم.
در مرود جعبه خازن مطلبی پیدا نکردم.اگه کسی اطلاعی داره بیان کنه یا لینک بذارهالبته اگر یه جعبه خازن داشته باشی پول برقتم دیگه زیاد نمیاد. این وسیله توسط خود وزارت نیرو هم تو بعضی کار خونه ها وصل میشه اما نسخه جمع و جورش ممنوعه و حدودا 50% پول برقو کاهش میده که برای گیم نت یعنی طلای سفید
سلام.دوستان حدود 14 سال پیش شهر ما کلوپ داشت اون موقع ps1 بود کسی هم توی خونه pc نداشت یا خیلی کم بود از طرفی تبلت و ... هم نبود.نهایت شاید کسی سگا داشت.با این حال با چند تا از دوستان دسته جمعی میرفتیم دو به دو یا تکنفره بازی میکردیم.نکته اینجاست که بعد یکی دو روز اعتیاد پیدا میکردیم و دائم مشتری میشدیم،شاید اگه یک تبلت یا لب تاپ داشتیم اصلا کلوپ نمیرفتیم..اون سالها کلوپ رونق خوبی داشت از وقتی سونی2 اومدم دیگه نرفتم.
حالا سوال اینجاست کلوپی که ایکس باکس وان و پی اس4 و کامپیوتر داره ایا مشتری ثابت مثل کلوپ های قدیم داره؟(بدون در نظر گرفتن بچه هایی که برای شبکه و مولتی میان)
تشکر از نظر شما دوست عزیز.سلام.
تقریبا توی نواحی فقیرنشین هنوز میشه حساب کرد رو این شغل. ولی در کل جامعه رو بخوای در نظر بگیری همه توی خونشون دستگاه بازی پیدا میشه