راهنمــــایی در بازی The Evil Within

سلام - جواب شما پیش منه .. از میون اون چهار عدد که روی دیوار کشیده شده همون عددی که روش ضربدر نزده رو نباید شماره ی قبرشو بیارید بالا!
اون شماره های روی دیوار روی قبر های زیر اجساد هم حک شده- اونایی که ظربدر خوردن رو بکش بالا و اون یکی که ضربدر نخورده رو نیار بالا تا در بروت باز شه..

با سلام من همون اول بازی گیر کردم که یک قساب هست وقتی به هوش میام میرم کیلیدو بر میدارم بعدش باید چکار کنم
همونجایی که به هوش میایی ( وقتی رو به عمو اره ای وایسی ) سمت چپ خودت یک دره
باید وقتی اون میره داخل اتاقک بری کلید رو برداری و برگردی بِری در رو باز کنی

باسلام
من در چپتر 3 گیر کردم
وقتی اون غولی که اره دستشه رو میکشم دیگه نمیدونم باید چکار کنم پیش اون دروازه که میرم یه زنجیر داره هیچ کاری نمیشه کرد واصلا دروازه باز نمیشه
دوستان لطفا راهنمایی کنید

باسلام
من در چپتر 3 گیر کردم
وقتی اون غولی که اره دستشه رو میکشم دیگه نمیدونم باید چکار کنم پیش اون دروازه که میرم یه زنجیر داره هیچ کاری نمیشه کرد واصلا دروازه باز نمیشه
دوستان لطفا راهنمایی کنید

اقا چجوري اون غول خرو كشتي من همونجاش گير كردم D:

آخه مشکل اینجاست که اصلا اره برقی بهم نداد!!!!

نمی دونم روی چه کنسولی بازی می کنی اما روی ps3 یکی از دوستان من مشکل مشابه را داشت که با یکبار Restart Chapter مشکل حل شد.یعنی زمانی که Sadist را کشت اره برقی افتاد و از دره طویله که میایی بیرون دست چپ به سمت بالا برو و زنجیر را پاره کن.

سلام.دوستان من همون بعد فرار از دست یارو اره برقیه اونجایی که دنبال دختره تو جنگل میرم گیر کردم.
تا میام زامبیا رو بکشم با دو تا مشت منو می کشن.چه کنم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or