Nintendo Gamer
کاربر سایت
Wii کلا چیز باحالیهفدات عزیز به لطف تو قسمت wii پابرجا مونده با علاقه ای که به هک و کپی خور کردن و پیدا کردن چیزا خارق العاده برای کنسول که کلی به دوستان راهنمایی میدی و کمکشون میکنی خودش کلی ارزش داره یه پا متخصصی و قسمت wii این فروم بازی سنتر به تو مدیونه - منم حدود 2 ماهی نبودم وقتی برگشتم دیدم به کل تاپیک کنسول ها نینتندو غیر فعال شدن
من همیشه عاشق wii ام درسته فن نینتندو ام و همه کنسول ها نینتندو تجربه کردم و از همگی لذت بردم اما برای من wii یه چیز دیگه اس و علاقه خاصی بهش دارم یه خلاقیت یه پژوهش یه ایده یه انقلاب بود
درسته باهات موافقم ساختار wii خیلی مستحکمه خرابی اصلا نداشته غیر از موارد بریک شدن - خود من وقتی مهمون داشتیم با wii یه مهمونی چه عرض کنم دیسکو میشد جاست دنس بازی میکردم ماریو پارتی 9 و ..... 2 سری ویموت و نانچاک اضافه داشتم که با ویموت و نانچاک خود کنسول میشد 3 سری که بار ها ویموت پرتاب میشد درو دیوار اما هیچیش نمیشد
البته مزیت wii این بود که همه بازی هاش حرکتیه یهنی مثل ایکس باکس 360 و ps3 نیاز نبود کلی پول لوازم جانبی بدی تا چنتا بازی حرکتی تجربه کنی
درسته خروجی گرافیکی wii حدود 480p هستش که برای نسل هفت کم بود اما بازی ها خاص و رنگارنگ wii کاری میکرد که به چشم نیاد البته من مبدل wii به hdmi 1080p داشتم که خروجی بازی ها با ps3 برابری میکرد در اصل رندر بود و تو بازی مثل ماریو گلگسی که برای اوایل عرضه wii بود امتحان کردم کیفیت تصویر زمین تا آسمون فرق میکرد چه برسه روی بازی هایی مثل the last story که شاهکار بودن البته 100 هزار خریده بودمش
خود تو که متخصص emulator هستی انقدر علاقه به wii داشتی که خود کنسول wii خریدی
موافقم باهات سر wii u البته اگر اشتباه ها مدیریتی نینتندو نبود و wii u بازیا خوب و مضعیت بهتری داشت خود من میخریدمش اما با این اوضاع الان و فروش بدش و معرفی کنسول نسل بعد نینتندو به اسم nx که قراره سال 2016 معرفی شه پس بقول خودت wii همچنان عزیزه
ولی DS باحالتره D:
والا من که میترسم پرتش کنم ولی شنیدم فولاده
دیسکو میسکو هم واسه ما نمیشه چون کسی بازی نمیکنه
نه بابا انچنانم حرکتیاش خوف نبودن ( شایدم من جز رد استیل 2 و زلدا اسکای وارد حرکتی خوف ندیدم )
ولی خب هرچی بودن از اون یکیا بهتر بودن
اره ولی 480 شفاف بود و این باعث میشد با کامپوننت خیلی پراکندگی پیکسل کمتر بشه
ماریو گلکسی با همون کامپوننتشم اچ دی بود چ برسه به این ...
من قبل از خرید Wii تو فکر خرید این Wii2HDMI بودم ولی چون من یوتویوب نمیتونم 1080 تماشا کنم نمیتونستم درست فرق گرافیکشونو متوجه شم ولی خب اگه مثل شبیه ساز اپ پیکسل کنه پس قطعا ارزش خرید داره
ولی خب قبلنا که دلار 9 10 تومن بود امازون چن تا داشت یه دونه 8 دلاری یه دونه 11 دلاری تازه تو چن تا فرومم میگفتن Wii داغ میکنه یا تو تلوزیون ما نمیاد و ....
واقعا اینطوریه ؟؟!!
اگه اینطوری نیست الان چنده ؟
پیدا میشه ؟
چون خیلی دلم میخواد بخرم
Wii + Wii2HDMI = Wii U
ولی خدایی Wii U هم بازیاش حال میده
Mario 3D World رو تو لپ تاپم بازی کردم کف کردم
تا جهان 7 رفتم ( بنا به دلایلی از جمله ترکیدن نسبی لپ تاپ و شطرنجی شدن صفحه بعد از مدتی بازی کردن که الان به 1 لول بازی کردن رسیده دیگر ادامه ندادم )
نیو ماریوشم خوب بود ولی همش کند میشد بعد تند میشه ( این هم مشکل نیو ماریو بود که به علت ترکیدن نسبی لپ تاپ بود )
یوشیم حتما باید در اینده ای نچندان دور تجربه کنم