مرسی از راهنماییت.
ففط قیمت بازیا چنده؟فقط میشه با فلش به صورت کپی خور بازی کرد؟دیسکاش کپی نیست؟
کلا یدونه هست یا مثل پلی ۴ ریجن و اینا داره؟
برای بازی کردن اتاق باید بزرگ باشه یا نه؟
و سوال اخر موقع خرید به چه چیزایی توجه کنم و حجم بازیاش چقدره
بازیاشو میتونی راحت دانلود کنی , اگر خواستی بخری چند نفری هستن روی هارد میفروشن و روی دیسک هم میفروشن
مثلا چند روز پیش دیدم یکی آگهی کرده تو سایت دیوار حدود 250 گیگ بازی wii روی هارد میریزه 65 هزار تومن
دیسک بازی هم مثلا از این سایت میتونی بخری
فروش بازی های Wii فقط با 3000 تومان
بعضی از wii ها بازی از روی دیسک اجرا میکنن بعضی ها نه , wii ها سری اول از روی دیسک اجرا میکنن wii هایی که سال ها بعد اومدن از روی دیسک اجرا نمیکنن - مثلا تمام wii ها مشکب از روی دیسک بازی اجرا نیمکنن فقط از روی فلش و هارد اکسترنال
wii ریجن لاک هست اما وقتی کپی خور میشه ریجین فری میشه خود من کنسولم ریجن کره بود بازیا ریجن پال و یوسی روش اجرا میکردم
کنسول wii با وسیله جانبی کینکت برای xbox متفاوته نیازی به فضا بزرگ یا کوچیک نیست
کلا زمان خرید باید به چند نکته توجه کنی - کنسول تمیز باشه ( کنسول wii بندرت کمیاب میشه مشکلی داشته باشه ) - وسایلش کامل باشه - ویموت و نانچاکش تمیزو و سالم باشن
اصلی باشن - کپی خور باشه - حتما آداپتور اصلی باشه هک شده باشه روش نینتندو
چون آداپتور ها wii ریجن uc برق 110 ولتن بعضیا ترانس خریدن بعضیا تعویض کردن با آداپتور ها غیر اصلی - wii ها ریجن پال اکثرا آداپتور اصلیشون 220 ولته - wii ها ریجن کرده و ژاپن و امارت هم 220 ولتن خودش
وسایل wii : جعبه - 2 عدد مقوا آبی - خود کنسول - ویموت - نانچاک - محافظ ژله ای ویموت - سنسور بار - کابل توصیر 3 فیش - دفترچه ها و کاتالوگ ها - استند کنسول ( پایه ) - یه صفحه گرد که زیر استند قفل میشه که کنسول تکون نخوره - آداپتور - تو بعضی مدل ها یه پایه خیلی کوچیک برای سنسور هست با تا برچسب برای چسبودن
هواست باشه کنسول wii لوازم اصلی فول پک 200 هزار می ارزه - اگر wii تمیزی دیدی مثلا جعبه نداره استند نداره و ..... این wii ها 120 تا 150 حداکثر ارزش دارن
این wii خودم که تازگیا فروختم
فروش wii مفت ( از دست ندی )
اینم یه wii آک آرشیویی که سال 94 فروختم با کلی لوازم جانبی نو
فروش wii عالی ( از دست ندید)
آخرین ویرایش: