راهنما بازی ها wii

SP7EAF.png

بازی Need For Speed: NITRO به نظر من گرافیک این بازی در حد wii خیلی خوب کار شده . دمو های قبل از بازی هم فوقالعادست ! کنترل بازی هم برای کسانی که از بازی های طبیعی مثل grid خوب نیست ... مثلا با سرعت بالا در سر پیچ ها راحت میشه دور زد !

در وسط بازی جایزه هایی گذاشتند مثل آچار فرانسه که با زدن دکمه ماشین سالم میشه

در کل این بازی از سری بازی های قبلی need for speed بر روی wii بهتر کار شده .

از چیز هایی که در این بازی اضافه شده :

1 - امکان بازی کردن 4 نفره در یک زمان .

2 - امکان نقاشی کردن روی بدنه !

3 - برای نیترو زدن باید دسته رو تکون داد

و ...

cover_large.jpg

بازی Dead Rising: Chop Till You Drop واقعا یک شاهکار همه جانبه ست این بازی با چندین پایان مختلف و کلا بازی سختی هم هست

من که حسابی که لذت بردم امیدوارم

البته غول اخرش که حسابی حالمو گرفت

واقعا محیط باز

گرافیک مناسب

فیزیک خوب و در گیریهای خر تو خر :d و تعداد زامبی های بسیار بالا از ویژگی های + بازی هست

cover_large.jpg

• Like
Reactions: New Shredder
بازی Bit.Trip Runner

Bit.Trip-Runner-1.png

Publisher:Gaijin Games

Developer:Gaijin Games

Genre:Puzzle

Release Date:Feb 28, 2011​

این بازی از سری بازی های منتشر شده کمپانی Gaijin Games محسوب می شود ، که در ابتدا بازی توسط Aksys Games در کنسول Wii منتشر شد و همچنین در گوشی های iPhone, iPod Touch and iPad نیز به عرضه رسید . شخصیت اصلی این بازی Commander Video نام دارد ، جریان بازی به این صورت است که شما باید توسط این شخصیت از موانع و مکان های سخت به سرعت عبور کنید .

این بازی بیش از 80 مرحله دارد که به مراتب سختر و نیازمند تمرکز و سرعت عمل بالا است. یکی از ویژگی های به خصوص این بازی صدا گذاری مراحل بازی بوده که باعث اضطراب شما می شود.

دیگر ویژگی این بازی اعتیاد آور بودن است.

large.jpg

large.jpg

واقعا انجمن نینتندو wii و 3ds در غربت کامل به سر میبرن,طرفداران این کنسول خیلی کمه فعالیت دوستانی مثل شما باعث افتخاره.

درسته حق با شماست
ممنون شما لطف دارید :x

درسته طرفدارا نینتندو کلا تو ایران کم هستن , اما میتونم بالا 60 تا آیدی براتون لیست کنم که طرفدار نینتندو هستن و کنسول ها نینتندو دارن تو همین فروم و الانم فعالن , اما اصلا به فروم ها نینتندو نمیان , با اینکه بالا 50 تا نقد و بررسی و معرفی بازی ها ds و wii و wii u و 3ds نوشتم که بیشترینشون برای wii بوده

اما کلا بخش wii همیشه سوت و کوره , الان قالب و سیستم سایت مثل فروم پرشین فروم تولز شده قبل از این تغییر قالب قدیمی سایت قشنگ پایین نشون میداد کدوم آیدی الان تو این صفحه هست و داره میخونه
من میدیدم تک تک میان و میرن اما نه نظری نه سوالی و ..............

من بازم کار خودمو ادامه میدم حالا بخوان یه سری مثلا کلاس بزارن نه همکاری کنن نه چیزی ( من تک تک این متن ها رو وقت گذاشتم نوشتم برای هر مطلب حداقل 1 هفته , از ته جیب سوراخم پیداشون نکردم که) , بار ها بن شدم بن ها ماهیانه شدم اما کارمو ادامه دادم تا بن دائم شدم و این یکی آیدی ساختم

بهشون میگی پس کجایید , میگن کانال تلگرام فن ها نینتندو هست چرا بیایم فروم؟ -- بهشون گفتم اولا تو تلگرام نمیشه یه مقاله نقد و بررسی بازی ها نوشت و گذاشت
دوما من عضو گروه همون تلگرام شدم غیر از سلام که جوابتو میدادن دیگه بهت کاری نداشتن چنتا بچه صبح تا بوغ سگ فقط در حال هماهنگ کردن برای بازی آنلاین بودن به بقیه هم کاری نداشتن احساس میکنن کسی شدن چون 3ds داشتن حالا هنوز درک نکردن امثال من که یادن از زمان نسل اول همراه نینتندو بودیم که الان تا این نسل با نینتندو بودیم
چون مثلا من wii داشتم عقب افتاده بودم چون 3ds ندارم ( 3ds هم داشتم زیاد باهاش حال نکردم فروختم )
چندبار شهاب و دوستان منو بردن تو گروه اما اومدم بیرون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sadegh93
آقا احسان ویموت عادیش (بدون ماشن پلاس) قیمت دارید ؟
راستی 3ds به قدری شاهکار بودش که من بعد از اینکه فروختم اون اولیم رو . چند وقت پیش یکی دیگه دوباره گرفتم . بعد که اونم فروختم . دوباره گرفتم باز 3ds (تقریبا بهترین مدلش رو رهم گرفتم)
من خیلی خوشم میاد کلا از 3ds

آقا احسان ویموت عادیش (بدون ماشن پلاس) قیمت دارید ؟
راستی 3ds به قدری شاهکار بودش که من بعد از اینکه فروختم اون اولیم رو . چند وقت پیش یکی دیگه دوباره گرفتم . بعد که اونم فروختم . دوباره گرفتم باز 3ds (تقریبا بهترین مدلش رو رهم گرفتم)
من خیلی خوشم میاد کلا از 3ds

ویموت عادی هم نو هم دست دوم اصلی رو بسته به شانسته بتونی بخری , خود من یه بار یکی wii با دو تا ویموت و نانچاک آگهی کرده بود تو دیوار 270 هزار , بهش گفتم ویموت و نانچاک چند میدی؟ , گفت 40 هزار - گفتم گرونه آخرش 30 خریدم ازش
بار ها دیدم وسایل wii میشه مفت از اینترنت خرید
یا تو فروم پی تی طرف کنسول wii کامل گذاشته بود 99 هزار تومن که فروختش , نوبت به ما نرسید بخریم :))

بنظر من 3ds شاهکار نبود , اینو میشه از تفاوت میزان فروش ds و 3ds متوجه شد
ds حدود 154 میلیون , کنسول 3ds حدود 55 میلیون کنسول فروخته -- این در حالیه که 3ds آخر عمرشه و قراره بره کنار با معرفی nx
3ds سال 2011 لانچ شد الانم سال 2016 هستیم
کنسولی که 90 درصد بازیاش تم ژاپنی - rpg - jprg هست بدرد فوقش آسیا میخوره , خود من اصلا کلا ژاپنی باز نیستم , بازی هاکژوال بیشتر از بازیا ژاپنی میپسندم
میدونی که خود منم 2 تا 3ds داشتم یکی همون آکواه یکی هم اون مشکیه که عالی بود اما خوب ارتباط برقرار نکردم
هزینه یه new 3ds + یه فلش کارت گیت وی یا sky + یه شارژر اصلی + متعلقات مثل کیف = بالا 1200 میشه
الان با 1200 میشه یه xbox one یا ps4 خرید -- آدم 1.200 بده بخاطر کنسول دستی که حتی رزولشنش از psp نسل هفتی هم کمتره
دیگه سیاست گرافیک و سخت افزار خیلی ضعیف و گیم پلی قویی جواب گو نیست -- و خود نینتندو هم سر wii u اینو فهمید و nx قدرتمند میخواد وارد بازار کنه , الان 3ds سخت افزار قویی در حد wii داره اما بازی هاش در حد psp با اون سخت افزار هم نیست

psp بیشتر به سلیقه من میخوره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sadegh93
ویموت عادی هم نو هم دست دوم اصلی رو بسته به شانسته بتونی بخری , خود من یه بار یکی wii با دو تا ویموت و نانچاک آگهی کرده بود تو دیوار 270 هزار , بهش گفتم ویموت و نانچاک چند میدی؟ , گفت 40 هزار - گفتم گرونه آخرش 30 خریدم ازش
بار ها دیدم وسایل wii میشه مفت از اینترنت خرید
یا تو فروم پی تی طرف کنسول wii کامل گذاشته بود 99 هزار تومن که فروختش , نوبت به ما نرسید بخریم :))

بنظر من 3ds شاهکار نبود , اینو میشه از تفاوت میزان فروش ds و 3ds متوجه شد
ds حدود 154 میلیون , کنسول 3ds حدود 55 میلیون کنسول فروخته -- این در حالیه که 3ds آخر عمرشه و قراره بره کنار با معرفی nx
3ds سال 2011 لانچ شد الانم سال 2016 هستیم
کنسولی که 90 درصد بازیاش تم ژاپنی - rpg - jprg هست بدرد فوقش آسیا میخوره , خود من اصلا کلا ژاپنی باز نیستم , بازی هاکژوال بیشتر از بازیا ژاپنی میپسندم
میدونی که خود منم 2 تا 3ds داشتم یکی همون آکواه یکی هم اون مشکیه که عالی بود اما خوب ارتباط برقرار نکردم
هزینه یه new 3ds + یه فلش کارت گیت وی یا sky + یه شارژر اصلی + متعلقات مثل کیف = بالا 1200 میشه
الان با 1200 میشه یه xbox one یا ps4 خرید -- آدم 1.200 بده بخاطر کنسول دستی که حتی رزولشنش از psp نسل هفتی هم کمتره
دیگه سیاست گرافیک و سخت افزار خیلی ضعیف و گیم پلی قویی جواب گو نیست -- و خود نینتندو هم سر wii u اینو فهمید و nx قدرتمند میخواد وارد بازار کنه , الان 3ds سخت افزار قویی در حد wii داره اما بازی هاش در حد psp با اون سخت افزار هم نیست

psp بیشتر به سلیقه من میخوره
همش هم jrpg نیست انصافا اما بخش مهمی از بازیهای 3ds بله هستش . ببین در این نسل حدود 60 میلیون در مجمموع فروحته فکر کنم (3ds و n3ds وو ...) که در مقابل ds کمه واقعا اما باتوجه به حضور قوی اسمارت فون ها در گیمینگ واقعا خوبه به نظرم . new 3ds رو هم امکانش هست (همشون رو نیمدونمم میشه یا نه) بشه بدون اسکای یا گیت وی . کپی خور نرم افزاری کردش
ده تا از بهترین بازی های wii و ده تا از بهترین بازیهای gamecube رو میگی ؟
ببخشید اگه خیلی به این تاپیک ربط نداره
  • Like
Reactions: game-boys
حرفت درمورد کنسول دستی رو قبول ندارم. اگه سخت افزار قوی برنده بود که وضعیت psp و الانم ویتا اینجوری نبود.
بعدم اینکه NX ربطی به 3ds نداره و new 3ds برای این ساخته شد که فصل جدیدی رو برای این کنسول باز کنه و حالا حالاها کنسول دستی به عنوان نسل نهم نخواهیم داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or