ویموت عادی هم نو هم دست دوم اصلی رو بسته به شانسته بتونی بخری , خود من یه بار یکی wii با دو تا ویموت و نانچاک آگهی کرده بود تو دیوار 270 هزار , بهش گفتم ویموت و نانچاک چند میدی؟ , گفت 40 هزار - گفتم گرونه آخرش 30 خریدم ازش
بار ها دیدم وسایل wii میشه مفت از اینترنت خرید
یا تو فروم پی تی طرف کنسول wii کامل گذاشته بود 99 هزار تومن که فروختش , نوبت به ما نرسید بخریم
بنظر من 3ds شاهکار نبود , اینو میشه از تفاوت میزان فروش ds و 3ds متوجه شد
ds حدود 154 میلیون , کنسول 3ds حدود 55 میلیون کنسول فروخته -- این در حالیه که 3ds آخر عمرشه و قراره بره کنار با معرفی nx
3ds سال 2011 لانچ شد الانم سال 2016 هستیم
کنسولی که 90 درصد بازیاش تم ژاپنی - rpg - jprg هست بدرد فوقش آسیا میخوره , خود من اصلا کلا ژاپنی باز نیستم , بازی هاکژوال بیشتر از بازیا ژاپنی میپسندم
میدونی که خود منم 2 تا 3ds داشتم یکی همون آکواه یکی هم اون مشکیه که عالی بود اما خوب ارتباط برقرار نکردم
هزینه یه new 3ds + یه فلش کارت گیت وی یا sky + یه شارژر اصلی + متعلقات مثل کیف = بالا 1200 میشه
الان با 1200 میشه یه xbox one یا ps4 خرید -- آدم 1.200 بده بخاطر کنسول دستی که حتی رزولشنش از psp نسل هفتی هم کمتره
دیگه سیاست گرافیک و سخت افزار خیلی ضعیف و گیم پلی قویی جواب گو نیست -- و خود نینتندو هم سر wii u اینو فهمید و nx قدرتمند میخواد وارد بازار کنه , الان 3ds سخت افزار قویی در حد wii داره اما بازی هاش در حد psp با اون سخت افزار هم نیست
psp بیشتر به سلیقه من میخوره