راهنما بازی ها wii

من شهرستانم والا جایی نیست نتی بفروشه؟
قیمتش چطوریاست؟
چقدر عالی اصلا این دنیای نیتندو دیوانه کننده است بری توش غرق میشی اصلا صبر ندارم تا کنسول برسه دارم دیوونه میشم :D هر روز همه تریلرهایی که گرفتم صد بار میبینم از WII و بازی هاش

هست قبلا دیده بودم باز باید یه سرچی کنم تو نت ببینم پیدا میکنم یا نه

به dc هم سفارش بدی برات میفرسته فکر کنم نیما هم داشته باشه

قیمت مشخصی نداره چون اصلی و کلون داره

تو پرشین فروم تولز خیلی ها لوازم wii برای فروش دارن مثل batvam

9 ساله wii دارم اصلا انگار تازه خریدمش عاشقشم هنوز که هنوزه مثل روز اول باهاش حال میکنم :x

تریلراشو ببینی بیشتر کف میکنی :d

همین تریلر کالاف دیوتی 3 که تو چنتا پست بالاتر گذاشتم از اولین بازی ها wii ه باید آسپرین بخوری بازی کنی انقدر هیجان داره :d

مبارک باشه. از فروشگاه غلامی خریدی؟
یه باندل ماریو کارت داشت که 500 میفروخت.البته پارسال(شعبه سبز میدون ، داخل پاساژ)
سلام همشهری نه بابا دسته دو از یکی از بچه ها گرفتم.غلامی گرون باز شدیدا :D

- - -ویرایش - - -

هست قبلا دیده بودم باز باید یه سرچی کنم تو نت ببینم پیدا میکنم یا نه

به dc هم سفارش بدی برات میفرسته فکر کنم نیما هم داشته باشه

قیمت مشخصی نداره چون اصلی و کلون داره

تو پرشین فروم تولز خیلی ها لوازم wii برای فروش دارن مثل batvam

9 ساله wii دارم اصلا انگار تازه خریدمش عاشقشم هنوز که هنوزه مثل روز اول باهاش حال میکنم :x

تریلراشو ببینی بیشتر کف میکنی :d

همین تریلر کالاف دیوتی 3 که گذاشتم از اولین بازی ها wii ه باید آسپرین بخوری بازی کنی انقدر هیجان داره
:d
پس به دی سی سفارش میدم برام بیاره
اره دیدم اون تریلر خیلی باحال بود خدایی
اقا یک سایت مرجع خوب برای دانلود بازی ها و یک سایت برای خرید بازی ها لطف میکنید البته اون وبلاگ رو دارم برای خرید بازی اگر جایی دیگه هم هست ممنون میشم لطف کنید

اینکه غلامی گرون فروشه شکی درش نیست. بعد اینکه من رشت زندگی نمیکنم :دی
دوستان منظورتون از dc چیه؟ و یا کیه؟
احسان جان wii که 2006 ساخته شده، شما چطور 9 ساله داریش؟! :دی
پویان جان من یکی رو سراغ دارم که بازی wii رو دونه ای 700 میفروشه. اون وبلاگ داره چقدره میده؟
منم یه سری بازی دارم که میتونم برات پست کنم.

سلام همشهری نه بابا دسته دو از یکی از بچه ها گرفتم.غلامی گرون باز شدیدا :D

- - -ویرایش - - -

پس به دی سی سفارش میدم برام بیاره
اره دیدم اون تریلر خیلی باحال بود خدایی
اقا یک سایت مرجع خوب برای دانلود بازی ها و یک سایت برای خرید بازی ها لطف میکنید البته اون وبلاگ رو دارم برای خرید بازی اگر جایی دیگه هم هست ممنون میشم لطف کنید

چند جا هستن کارشون خوبه dc هست نیما هست امید هست و .......

تازه اون از اولین بازی هاست بازی هایی مثل مدال افتخار هیروس 2 . سایلنت هیل مموری . the last story و ........ هستن که عالین

آیدی delta 21 بازیا wii رو روی هارد میفروشه هر بازی 700 تومن

سایت http://www.bazikhaneh.com/wii.html هم میفروشه ولی نمیدونم چرا الان کار نمیکنه فروش تخصصی بازی wii ه 1400 عنوان داره

پویان جان من یکی رو سراغ دارم که بازی wii رو دونه ای 700 میفروشه. اون وبلاگ داره چقدره میده؟

منظور فروشگاه dcinpc.com هست

اشتباه تایپی بود همون 8 سال منظورم بود :d

داش پوریای گل تو خصوصی بهت میگم

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

چند جا هستن کارشون خوبه dc هست نیما هست امید هست و .......

تازه اون از اولین بازی هاست بازی هایی مثل مدال افتخار هیروس 2 . سایلنت هیل مموری . the last story و ........ هستن که عالین

آیدی delta 21 بازیا wii رو روی هارد میفروشه هر بازی 700 تومن

سایت http://www.bazikhaneh.com/wii.html هم میفروشه ولی نمیدونم چرا الان کار نمیکنه فروش تخصصی بازی wii ه 1400 عنوان داره

منظور فروشگاه dcinpc.com هست

اشتباه تایپی بود همون 8 سال منظورم بود :d
اوکی اون با داش پوریا حرف زدم ببینم چی میشه
میگم که تو پی تی یک کابلی میفروشی اون خوبه؟ اونی که 720 میکنه کیفیت قیمتش چنده؟ارزش داره؟

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

اوکی اون با داش پوریا حرف زدم ببینم چی میشه
میگم که تو پی تی یک کابلی میفروشی اون خوبه؟ اونی که 720 میکنه کیفیت قیمتش چنده؟ارزش داره؟

لینکش اینه

فروش کابل کامپونت و RGB / SCART برای wii | انجمنهای پرشین تولز

باید تلویزیونت پورت rgb/scart داشته باشه

از کامپونت باکیفیت تره

نقد و بررسی Disaster: Day of Crisis

cover_small.jpg

Publisher: Nintendo

Developer: Monolith Soft

Genre: Action, Adventure

Tags: Weather, Survival

Players: 1

Release Date: 24th Oct 2008

مقدمه:

در صنعت گیم همیشه بازی هایی بودن بسیار عالی کار شدن و یک شاهکار بودن و نظر گیمر ها به خود جلب کردن.

در این بین کمپانی بزرگ نینتندو قدیمی ترین کمپانی کنسول ساز هست اکثر بازی های که روی این کنسول ها ارائه شده اند انحصاری بودن مثل ماریو و ....... حتی بازی رزیدنت اویل 4 بازی انحصاری کنسول گیم کیوب بود که در طی مدت زمان از انحصار خارج شد اما هنوز هم رزیدنت اویل 4 روی کنسولا نینتندو از بافت بهتر و هوش مصنوعی بیشتری برخوردارند

اینبار به بازی میپردازیم که یک بازی بسیار زیباست که ماجراجویی و اکشن ترکیب کرده و بازی شاهکاری خلق کرده .

اسم این بازی Disaster : Day Of Crisis است که توسط شرکت Monolith Soft ساخته شده است در پرونده این شرکت بازی Xenoblade Chronicles وجود دارد هر دو بازی استثنایی این شرکت در انحصار کنسول wii هستن.

large.jpg

داستان:

داستان بازی قشنگه و خوب روایت میشه.

شخصیت اصلی بازی Raymond Bryce است که افسر سابق نیروی دریایی ایالات متحده است؛ قابلیت رانندگی، شنا کردن، دویدن و شلیک کردن در 23 مرحله از بازی را دارد.

تو آمریکا در شرایطی که شهر در حال نابود شدن به وسیله طوفان، سیل، سونامی و آتشفشان است، او باید با یک گروه تروریستی به اسم SURGE نیز مبارزه کند. این گروه سه تا بمب اتم دزدیدند و دولت رو تهدید می کنند.

تو این اوضاع این گروه خواهر دوست شما رو هم گروگان گرفته و شما باید هم از بین تموم این بلاها جون سالم ببرید هم برسید به اونا.

هنگامی که ریه های او با دود پر می شود باید هوای تازه برای تنفس پیدا کند و همچنین برای به دست آوردن سلامتی و قدرت باید غذا بخورد.

بازی کننده باید مردم شهر را از خطرهای مختلف نجات بدهد و کمک های اولیه را برای آنها انجام دهد.

گرافیک:

در کل گرافیک بازی بسیار خوب کار شده طراحی شخصیت Raymond Bryce هیچ نقصی ندارد محیط بازی بخصوص مناطق گسترده بسیار خوب کار شده.

بیشتر بازی سینمایی هست و حس دیدن و مشارکت تو یه فیلم هالیوودی به شما دست پیدا میکنه که این قسمت هم عالی کار شده .

با تمرکز و زمان زیادی روی جلوه ها مثل آتش و سوانح طبیعی کار کردن. هیچ ایرادی به گرافیک و طراحی مراحل بازی میتوان گرفت.

large.jpg

گیم پلی:

گیم پلی بازی یکی از نقاط قوت بازی هست گیم پلی جذاب بوده و گیمر را جذب میکند . گیم پلی بازی ترکیبی بود یه جاهایی ریل شوتر میشد که عالی بود یه جاها رانندگی و یه جاهایی هم پلتفرمر.

به خوبی از ویموت و نانچاک در بازی استفاده شده و کار ویموت و نانچاک لذت بخش است.

همچنین قابلیت خنثی سازی بمب به وسیله Wii-mote و nunchuck نیز در بازی وجود دارد.

صداگذاری:

موسیقی بازی بسیار زیباست . صداگذاری شخصیت ها خوب کار شده و دیالوگ ها حس دیدن یک فیلم بینظیر هالیودی به شما القا میکند.

نتیجه گیری:

این بازی انحصاری wii هست یکی از بهترین بازیا wii ه بازی بسیار خوب طراحی شده برای داستان . طراحی و ................. وقت گذاشتن و بازی بسیار خوبی از آب درآمده این بازی از دست ندید و لذت ببرید.

45097_DD_Wii_P24_02.jpg

برای دوستانی که نمیدونن wii ware چیه؟؟!!

باید بگم wii غیر از بازیا خود wii یه سری بازی داره به اسم wii ware این بازی ها در اصل مینی گیم هستن با حجم خیلی خیلی کم هستن.

بازیا wii ware مینی گیم ها جدید .. بازی ها کلاسیک باسازی شده .. بازی ها کلاسیک افزایش کیفیت داده شده و ............ هستن

لبته بازیا wii و wii ware راحت میشه از اینترنت دانلود کرد رو wii اجرا کرد البته با نسب شبیه ساز روی wii میتونید بازیا ds . ps1 , Nintendo 64 و ............. اجرا کنید روی wii

یکی از بازی ها wiiware

بازی Hydroventure

cover_small.jpg

اسکرین شات بازی

large.jpg

large.jpg

آخرین ویرایش:
برای شناخت کنسول WII که برنده نسل هفت شد این گیم پلی از بازی RED STEEL 1 ببینید

حتما عاشق این کنسول دوست داشتنی و محبوب میشید

http://hn13.asset.aparat.com/aparat-video/76cee007ac9f9140d0dac367619e2a3b1653397.mp4

WII خیلی بازی خوب و شاهکار داره گیم پلی هر بازی که خواستید بگید تا بزارم

بازی Need For Speed: NITRO به نظر من گرافیک این بازی در حد wii خیلی خوب کار شده . دمو های قبل از بازی هم فوقالعادست ! کنترل بازی هم برای کسانی که از بازی های طبیعی مثل grid خوب نیست ... مثلا با سرعت بالا در سر پیچ ها راحت میشه دور زد !

در وسط بازی جایزه هایی گذاشتند مثل آچار فرانسه که با زدن دکمه ماشین سالم میشه

در کل این بازی از سری بازی های قبلی need for speed بر روی wii بهتر کار شده .

از چیز هایی که در این بازی اضافه شده :

1 - امکان بازی کردن 4 نفره در یک زمان .

2 - امکان نقاشی کردن روی بدنه !

3 - برای نیترو زدن باید دسته رو تکون داد

و ...

cover_large.jpg

بازی Dead Rising: Chop Till You Drop واقعا یک شاهکار همه جانبه ست این بازی با چندین پایان مختلف و کلا بازی سختی هم هست

من که حسابی که لذت بردم امیدوارم

البته غول اخرش که حسابی حالمو گرفت

واقعا محیط باز

گرافیک مناسب

فیزیک خوب و در گیریهای خر تو خر و تعداد زامبی های بسیار بالا از ویژگی های + بازی هست

do.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or