راهنمای کــــــــــــامل و قـــــــــــــدم به قــــــــــــدم بازی ها

salam b hamegi. agha in baziye skyrim y marhaleye has k bayad angoshtare yaru ru bedozdi k esmesh madesi hastesh in yaru bad k midozdam angoshtaresho minevise plant the ring.hala man maniye in jomlaro nemifamam akhe bayad chikar kard inja ???!!!!!!!!!lotfan rahnamayi konid

salam b hamegi. agha in baziye skyrim y marhaleye has k bayad angoshtare yaru ru bedozdi k esmesh madesi hastesh in yaru bad k midozdam angoshtaresho minevise plant the ring.hala man maniye in jomlaro nemifamam akhe bayad chikar kard inja ???!!!!!!!!!lotfan rahnamayi konid

فارسی مینوشتی !
من که هنوز به اون ماموریت نرسیدم .

سلام دستت در نکنه اگه میشه بصورت pdf قرار بده یکی مال زبان اصلی بود که دانلود کردم و حتی داستان بازی هم توضیح داده بود ولی فقط فارسی نبود

PDF هم هست ! تو بخش راهنمای فارسی ! شماره 38

شرمنده.بازی اساسین کرید:روولیشن منظورم بود

راهنماش نیومده

راهنماش نیومده [/QUOTE]
من منظورم همون قسمت رو میخوام
من اونجا که با سوفیا میریم و اون 5 تا وسیله دایره ای شکل رو گرفتیم و باید بذاریم توی در گیر کردم.کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟

اقا كلا كسي راهنماي مراحل بازي اسكايريمو داره؟؟؟؟؟

نیومده ! پولیه ! کاملش و همرا با کلی عکس و بیشتر از 200 مگا بایته !

hosein jan baram bezar in rahnamaye pdf ro k bad jur langesham

جوابتو دادم ! در ضمن شما میتونی بری به تایپیکی که دوست خوبمون 7se7en7 لینک کردن :
راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

بهترین تایپیک برای راهنمای در مورد این بازی عظیم همین تایپیک بالاست که پژمان کلی داره زحمت میکشه و راهنماهاش رو تکمیل میکنه .

دوستان راهنمای Batman: Arkham City رو کسی داره؟

این 100 امین بار ! جون هر کسی رو که دوست دارید اول یه نگاه به راهنمای های صفحه اول تایپیک بندازید ، بعد پست بدید !
هست !

راهنماها خیلی منظم هستن ! همیشه اخرین بازیهایی که میان ! به تریتیب اخرین راهنماها هم برای اون هاست ! حتی ماه شمسی رو هم براتون زدم ! یه نگاهی بندازید بد نیست !

راهنماش نیومده
من منظورم همون قسمت رو میخوام
من اونجا که با سوفیا میریم و اون 5 تا وسیله دایره ای شکل رو گرفتیم و باید بذاریم توی در گیر کردم.کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟[/QUOTE]

باور کن هنوز اساسین رو شروع نکردم ! داداشم تمومش کرده ! اگه بدجوری گیر کردی ازش بپرسم !؟

این 100 امین بار ! جون هر کسی رو که دوست دارید اول یه نگاه به راهنمای های صفحه اول تایپیک بندازید ، بعد پست بدید !
هست !

راهنماها خیلی منظم هستن ! همیشه اخرین بازیهایی که میان ! به تریتیب اخرین راهنماها هم برای اون هاست ! حتی ماه شمسی رو هم براتون زدم ! یه نگاهی بندازید بد نیست !
دوست عزیز چرا حالا میزنی؟!:d
دوست عزیز منظورم فارسی هست. این راهنما فارسیه؟

سلام به گیم بازایه حرفه اییییییییییییی.........داداشی ها من بازیه اسکایریم رو تموم کردم هر کی تو مرحله ای چیزیش مونده و نمی دونه چیکار کنه بیاد از من بپرسه.
stay with TXMAFIAb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or