درود تو بازی call of به یه جایی رسیدم که باید به همراه دوستم یه موشک رو که موتورهاش روشنه هدف قرار بدیم هر کاری میکنم ولی بازم موشک پرتاب بشه میشه بگید روش درست از کار انداختن موشک چیه ؟؟
دوستان این بازی dark souls 1 رو کسی بازی کرده بتونه کمکم کنه ؟ من تازه ذیروز نصب کردم اما هیچی سر در نمیارم . به یه غول رسیدم ک کاملا دست خالی ام و به هیچ عنوان نمیشه کشتش
راهنمائی کاملی تو نت پیدا نکردم در بازه این بازی
تو هم تو قسمت جایی که ایرون میاد درو میبنده تو باید خیلی سریع از زیرش در بری نیباید فاصله ت باهاش زیاد باشه چون تا تو سرباز رو بزنی اون خیلی دور شده باید خیلی نزدیک باشی وقتی سربزا میپره رو اون هم تاثیر میزاره و هول میشه دیگه میتونی بگیریشس تو اون قسمت باید یه میله که وسط موشک هست شلینک کنی
من تو قسمت اخر گیر کردم جایی که دنبال یارو ایرون میدوه بعد از گذشتن از در یه سرباز از بالا میپره میگه کلید E رو بزنم ومنمیزنم وسرباز رو میندازه پایین و چاقوشو درمیاره ودیگه نمیره وگیم اوور میشم(دکمه W به همراه شیفت رو گرفتم)
دوستان این بازی dark souls 1 رو کسی بازی کرده بتونه کمکم کنه ؟ من تازه ذیروز نصب کردم اما هیچی سر در نمیارم . به یه غول رسیدم ک کاملا دست خالی ام و به هیچ عنوان نمیشه کشتش
راهنمائی کاملی تو نت پیدا نکردم در بازه این بازی