عزیزم باید بری یه ماشین برداری و ماشین بچسبونی به کشتی و ازاون بری بالا یه جای خالی داره توجه کنبا سلام خدمت دوستان
من تا دم این کشتی با موفقیت اومدم جلو ولی اینجا نمیدونم چه کار کنم از دوستان اگه کسی
این قسمت رو رد کرده لطفا راهنمایی کنه
![]()
دوست عزیز در این قسمت باید بری بالای یه پشت بوم انبار اسکله که روش چند تا تیر بار گذاشتن و شما رو مزنن بعد از این که بالای پشت بوم رفتی کلید bرو بزن تا دوربین بیاد بعد کا کشتی رو تو کادر دوربین جا بده(باید هتما کل کشتی داخل کادر قرار بگیره) و کلید fرو بزن تا جنگنده های خودی بیان و کشتی رو بمباران کنن.با سلام خدمت دوستان
من تا دم این کشتی با موفقیت اومدم جلو ولی اینجا نمیدونم چه کار کنم از دوستان اگه کسی
این قسمت رو رد کرده لطفا راهنمایی کنه
![]()

به جای این که یه ماشین ببری به کشتی بچبونی و از اون بالا بری تا بری تو کشتی میتونی ماگزیموم پاور رو بزنی و با قدرت تمام بپری داخل کشتی این هم اوجا کارایی داره که درست یکمی عقب تر از دماغه کشتی یه کمی از نرده رو واسه خاطر ورود و خروج نیروها باز گذاشن از اونجا میتونی وارد بشی کامپیوتر رو هک کنی بعد بری زد هوایی رو نابود کنی بعد هم کشتی رو مثل مرحله صحرای call of duty2با گرا دهی ببری رو هوا.عزیزم باید بری یه ماشین برداری و ماشین بچسبونی به کشتی و ازاون بری بالا یه جای خالی داره توجه کن

سلام من اینجا گیر کردم 2 تانک هستن که نمیدونم باید باهاشون چیکار کنم ؟ توی مرحله دوم هم هست ! دوستان اگر کسی اینجا رو رد کرده به منم بگه چیکار کنم !
اینجا گیر افتادم و شماره معکوس میشماره دوستان یه کمکی بدید