راهنمای قدم به قدم بازی Batman Arkham City

(The Trail To Ra’s Al Ghul

بعد از گفتوگو با Freeze یکی از نگهبابان( زندانیان) فرار می کند. از DM یا دید مخصوص استفاده کنید و خون روی زمین را اسکن کنید. خون را دنبال کنید تا به فرد مورد نظر برسید . بر روی یکی از پشت بام ها مقداری باند وجود دارد با استفاده از کلید X باند ها را اسکن کنید. فرد مورد نظر به شما حمله می کند او را دنبال کنید . بعد از مدتی که او را دنبال کردید با او درگیر شوید. بازی شما را راهنمایی می کند به سمتی که راهنمایی می شوید بروید در نهایت باید وارد فاضلاب شوید.

مسیر را ادامه دهید . به قسمت هایی می رسید که باید از Line Lanucher استفاده کنید. از این وسیله استفاده کنید. اگر مسیر را درست رفته باشید به محل تجمع دشمنان می رسید آنها را شکست دهید. یکی از آنها زره به تن دارد از MM (کلید وسط موس در PC) استفاده کنید.

مسیر را برای رسیدن به هدف که در نقشه مشخص شده است ادامه دهید. باید به محل تجمع نیرو های دشمن برسید. آنها را تک به تک و آهسته نابود کنید تا گروگان را نکشند. گروگان را نجات دهید.

از DM استفاده کنید. مسیر را که HUD به شما می گوید ادامه دهید. با به محیطی همانند تصویر برسید. از سلاح شارژر استفاده کنید تا بتوانید در ها را باز کنید. در طی مسیر نینجا ها به شما حمله می کنند. انها را به صورت معمول شکست دهید. البته می توانید از MM( کیلد وسط موس ) استفاده کنید تا ساده تر آنها را شکست دهید.

به آخرین در می رسید . فیلمی به نمایش گذاشته می شود با استفاده از اسکنر سربازان فلزی را اسکن کنید. باید در PC کلید X را نگه دارید. تعدادی از اینگونه افراد در محیط وجود دارند همه آنها را اسکن کنید. از DM استفاده کنید تا محل حضور اینگونه افراد را بهتر و ساده تر پیدا کنید. در طول انجام اینکار تعدادی از نینجا ها به شما حمله می کنند آنها را به صورت معمولی شکست دهید.

حالا که ماموریت اسکن را به پایان رساندید به سمت آخرین در بروید. فیلمی به نمایش گذاشته می شود . به سمت در مخفی بروید. آن را فعال کنید. یکی از نینجا ها به سمت شما حمله می کند وقتی علامت آبی رنگ مشخص شد کلید راست کنید تا بتمن ضد حمله بزند. وارد محیط جدید شوید و مسیر را ادامه دهید تا به آخر فاضلاب برسید . از فاضلاب بیرون روید. مسیر را ادامه دهید .

The demon Trials

وقتی از فاضلاب بیرون آمدید. بتمن ضعیف می شود مسیر رو به رویی را ادامه دهید تا به Talia Al Ghul برسید . بعد از تماشای فیلم با او همراه شوید به اتاقی خواهید رسید. وارد شوید و جام را بنوشید.

بعد از نوشیدن وارد محیطی می شوید در این محیط باید به محل های آبی رنگ برسید. در حقیقت باید به Blue Trail ها برسید. برای رسیدن به BT باید از Grapple استفاده کنید. بدین منظور به سمت هدف بروید و Space را نگه دارید حالا باید از Ctrl هم استفاده کنید که نقش شتاب دهنده دارد. از مسیری که مشخص شده است حرکت کنید ساده تر به هدف می رسید. این عمل را دوبار انجام دهید در طول مسیر افرادی همانند نینجا به شما حمله می کنند آنها را به صورت معمولی شکست دهید.در نهایت مسیر طلایی رنگ مشخص می شود به سمت آن بروید . این عمل را در محیطی دیگر هم انجام می دهید تا به اخرین ماموریت برسید. آن را هم انجام دهید. از اتاق خارج شوید به سمت Talia بروید. با او صحبت کنید وارد محیطی می شوید که پدر تالیا در آنجاست . بعد از مشاهده فیلم مورد نظر باید با پدر او مبارزه کنید.

در این مرحله پدر تالیا قدرت زیادی دارد شما باید به صورت معمولی او را شکست دهید ولی توجه داشته باشید که هنگام حمله او باید از مسیر حرکتش خارج شوید. نیرو هایی که با اوست را شکست دهید.

اینبار به شکل تازه ای باید با او مبارزه کنید از remote Elctrical Charge استفاده کنید. شما باید به سمت پدر تالیا گلوله های اکترونیکی شلیک کنید باید از روزنه ما بین محافظین به Boss حمله کنید. زمانی می رسد که باید دکمه زنی کنید از کلیک راست استفاده کنید. این عمل را دوبار باید تکرار کنید. به شکلی که گفته شد. فیلمی به نمایش گذاشته می شود تالیا توسط پدرش گروگان گرفته می شود از BatArang قابل کنترل استفاده کنید باید اول از MM استفاده کنید نشانه گیری کنید بعد کلید را رها کنید. فیلمی به نمایش گذاشته می شود.
)

میشه بگین اینجا منظور از batrangوMMچیه؟من تو اینجاش موندم تا اینکه پدره دختره رو گروگان میگیره میمونم که چیکار کنم خواهشن کمک کنین

عزیز من مشکل شما از چیز دیگری است
اول معنی لغاتی که پرسیدید
Batrang همان بومرنگ شبیه خفاش بتمن است که سلاح شماره یک بازی است
MM هم منظور Middle Mouse Button است به معنای دکمه چرخان موس

اما مشکل شما:
گمان می کنم مشکل شما در بخشی است که راز الگول دخترش تالیا را گروگان می گیرد و دوربین کمی متمایل شده و دستور می دهد Reverse Batrang پرتاب کنید.برای این کار در بازی بتمن شمشیر را به زمین می اندازد اما اگر این اتفاق نمی افتد این کا را انجام دهید:

1)از بازی خارج شوید.

2)Launcher بازی را اجرا کنید:
Start>WB Games>batman arkham city>Launcher

3)در بخش تنظیمات (Settings ) ، رزولوشن تصویر را تا پایینترین حد ممکن بیاورید

4)تنظیمات را ذخیره کنید

5)وارد بازی شوید و مرحله را تا پایان مبارزه انجام دهید

6)می توانید دوباره رزولوشن بازی را برگردانید

خب سلام به گيمر هاى عزيز من كاربر جديد سايت هستم.

من تو يك مرحله از اين بازى گير كردم وقتى كه ريش الگول رو شكست ميديم و از wonder city خارج ميشيم نميدونم exit كجا هست و براي خارج شدن كجا بايد برم!از روي نقشه هم دنبال كردم ولي به نتيجه نرسيدم.وقتي به يك اتاق ميرم كه توش پر از كتاب هست انگار به خروج نزديك ميشم ولي اتاق هيچي نداره!اتاق رو اسكن كردم متوجه شدم سقفش ضعيفه و ميشه با ژل هاي انفجاري تركوندش.ولي ارتفاع سقف زياده و دست بتمن بهش نميرسه.حالا ميشه راهنماييم كنيد و بگيد كه:

١-اولا اگه راه خروج از اينجاست چطوري بايد سقف رو بتركونم

٢-اگه راهش از اينجا نيست بگيد از كجا بايد
برم

ممنون

---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن اگر ممكنه بگيد Watcher The Wings كى هست؟دشمن جديده يا دشمن قديمى؟

---------- نوشته در 06:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:30 PM ارسال شده بود ----------

عزیز من مشکل شما از چیز دیگری است
اول معنی لغاتی که پرسیدید
Batrang همان بومرنگ شبیه خفاش بتمن است که سلاح شماره یک بازی است
MM هم منظور Middle Mouse Button است به معنای دکمه چرخان موس

اما مشکل شما:
گمان می کنم مشکل شما در بخشی است که راز الگول دخترش تالیا را گروگان می گیرد و دوربین کمی متمایل شده و دستور می دهد Reverse Batrang پرتاب کنید.برای این کار در بازی بتمن شمشیر را به زمین می اندازد اما اگر این اتفاق نمی افتد این کا را انجام دهید:

1)از بازی خارج شوید.

2)Launcher بازی را اجرا کنید:
Start>WB Games>batman arkham city>Launcher

3)در بخش تنظیمات (Settings ) ، رزولوشن تصویر را تا پایینترین حد ممکن بیاورید

4)تنظیمات را ذخیره کنید

5)وارد بازی شوید و مرحله را تا پایان مبارزه انجام دهید

6)می توانید دوباره رزولوشن بازی را برگردانید

تلفظ صحيحش ريش الگول هست اگه به صحبت هاي بتمن و تاليا توجه كنيد ميگه ريش الگول

آخرین ویرایش:
برای سوال دوم: اولا اسمش watcher in the wings هست که pro gamer عزیز در صفحه قبل توضیح داده
برای سول اول: راه خروجی از همون جایی که برای نابود کردن اخرین دستگاه سیگنل ساز پنگوئن برای ورود استفاده کردی اگر نفهمیدی بگو برات عکس بزارم

بابا این عکسه چرا نمی یاد هرچی وسط بازی می زنم print screen بعد روی paint کپی میکنم همش یه صفحه مشکی میاد بجا بازی

---------- نوشته در 08:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

مشکل از چیه

دوست عزیز اگر امکانش هست با موبایل عکس بگیر

و ممنون از دقت نظر شما اما Ra'as Al Ghoul به چند حالت تلفظ میشه
در بازی : ریش الگول -> غلط
درفیلم Batman Begins : راز الگول -> غلط ( که من هم به اشتباه به کار بردم)
در اصل : رأس الگول -> به معنای سر شیطان ( Head of Demon ) (همانطور که بیوگرافی شخصیت در بازی Arkham Asylum میگه ) و بر روی شمشیر راس هم به اشتباه نوشته " شیطان راس "

ممنونم از هردو كارنر و پرو گيمر.

خب به نظرم اون قسمت از بازي كه گفتم بعد از خارج شدن wonder city هست ايستگاه مترو نداره و يه جاييه شبيه به برج ايفل پاريس با اين تفاوت كه ساختمونيه كه كاملا بستع هست.هرجا هم رفتم و نقطه به نقطش رو اسكن كردم اما تنها راه خروج همونيه كه توي يه اتاق كه پر از كتاب هست پيدا كردم كه اونهم از راه سقفيه كه ارتفاعش زياده و دست بتمن بهش نميرسه.فكر نكنم subway station داشته باشه

اه ه ه ه ه ه اقا بهم نخندین ولی چجوری می شه عکس گذاشت باید بزنی رو وارد کردن تصویر دیگه بعد اونجا چی باید بنویسم

---------- نوشته در 12:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:01 PM ارسال شده بود ----------

cn1zcig7kgncex8rnmer.jpg
[/URL][/IMG]
0cyko6oltkcjrzva1log.jpg
[/URL][/IMG]

---------- نوشته در 12:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:14 PM ارسال شده بود ----------

اخیش بالاخره تونستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or