راهنمای در بازی Call of Duty - United Offensive

• Thread starter Thread starter swat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

swat

کاربر سایت
درود
بچه ها من در بازی Call of Duty - United Offensive اونجایی که به من دستور داده می شود که 7 تا تانک زن را بزنم من هر 6 تا شو می زنم تا بیام 7 تومیش هم بزنم مینویسه تانک شما منهدم شد بعد هم game over می شوم چه کار کنم که این اتفاق نیفته تو رو جونه هرکی دوست دارین کمک کنید.:(

خوب بستگی به این داره که با چه درجه سختی بازی می کنید، مثلا من اول بازی رو با Veteran بازی می کردم و تو این قسمت حسابی اعصابم داغون شد، یعنی اصلا غیر ممکن بود زدن یونیت های"پانزر شرک" دشمن، تا میومدم نفر سوم-چهارمی رو بزنم کار تموم بود و تانک های خودی نابود شده بودن، حالا احتمالا شما با درجه معمولی یا سخت اومدید، مشکلی نیست فقط کافیه که سرعت عملتونو دو برابر کنید تا به آخرین نفر برسید و مدام از حالت زوم در بیاید و یه نگاهی به اطراف بندازید، ببینید نفر هفتم از کجا میاد ومسیر حرکتشو پیدا کنید، شما باید اون رو قبل از این که به صحنه کارزار برسه بکشید.

درود
بچه ها من در بازی Call of Duty - United Offensive اونجایی که به من دستور داده می شود که 7 تا تانک زن را بزنم من هر 6 تا شو می زنم تا بیام 7 تومیش هم بزنم مینویسه تانک شما منهدم شد بعد هم game over می شوم چه کار کنم که این اتفاق نیفته تو رو جونه هرکی دوست دارین کمک کنید.:(
سلام من هم همین مشکل رو داشتم باید بری بالای کلیسا(از رو پله ها)بعد می تونی خیلی راحت بزنیشون
اگه از پایین شلیک کنی اصلا نفر هفتم نمیاد

سلام
من تو یه مرحله بعد از اینکه از هوا پیما میفته بعد چند نفر میرن تو یه قسمتی پل راه اهنو منفجر میکنه بعد میرن تو یه مزرعه سوار ماشین میشن فرار میکنن تز یه پل رد میشت اونجا گیر میکنه نه ماشین حرکت میکنه نه میشه پیاده بشی لطفا کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or