راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام!

فکر کنم شما هم خبر CFW رو شنیدید، کسی از بچه ها اینجا امتحان کرده؟ حالا میشه یه درست و حسابی در موردش توضیح بدید؟ با این فریمور میشه بدون داشتن مدچیپ بازی های کپی رو اجرا کرد؟ کسی تا حالا امتحان کرده؟

سلام!

فکر کنم شما هم خبر CFW رو شنیدید، کسی از بچه ها اینجا امتحان کرده؟ حالا میشه یه درست و حسابی در موردش توضیح بدید؟ با این فریمور میشه بدون داشتن مدچیپ بازی های کپی رو اجرا کرد؟ کسی تا حالا امتحان کرده؟
آره خبرش که اومده تاپیک هم زد اشکان جان. ولی خود FW هنوز درست و حسابی کار نمی کنه تا قطعی شدن قضیه دست نگه دار.

عجب توضیحات کاملی بود:biggrin1: در هر حال من خودم یکمی گشتم و یه چیز هایی پیدا کردم:
1- اینکه Back-Up بازی ها رو اجرا نمیکنه
2- میتونید روش امیلاتور نصب کنید
3-نصب خیلی خیلی ساده ای داره
4- برای نصبش به Homebrew Channel نیاز دارید که برای نصب اونهم یا باید مدچیپ داشته باشید یا بازی اصل زلدا برای Twilight Hack!
5-میتونید DVD رو روی کارت SD، دامب کنید.
6-اگه به هر دلیلی خواستید فریمورتون رو به حالت اصلی برگردونید Uninstaller هم براش بیرون اومده.

اینهم لینک:
Custom IOS37 rev 02
Custom IOS Uninstaller v1.0

پ.ن: همون طور که میبینید چیز خیلی خاصی نیست، اگه بیکار نیستید، نریزید!
پ.ن : یادتون باشه وقتی برای PSP هم فریمور 1.50 بیرون اومد چیزه به درد نخوری بود، اما همون فریمور درپیت باعث شده که 4.01 داشته باشیم!

من به شخصه ميونه خوبی با مود چپ ندارم .
ميتونم خودم مدچيپ رو نصب کنم ؟ - يعنی جايی اموزش اش هست ؟
اميدوارم فيرم وير کرک شده زودتر بياد .

من به شخصه ميونه خوبی با مود چپ ندارم .
ميتونم خودم مدچيپ رو نصب کنم ؟ - يعنی جايی اموزش اش هست ؟
اميدوارم فيرم وير کرک شده زودتر بياد .
چرا ؟؟؟ مود چیپ به این خوبی ؟ region free نمی کنه که می کنه ...هر چی کپی آشغالی نمی خونه که می خونه ...دیگه می خوای چیکار کنه ؟.فقط صبحا نون نمی خره و پیره زن خفه نمی کنه !!!:-"
من بهت توصیه می کنم بدی وست یا دات کام یا کنج یا....برات نصب کنه ،چون یکی از بچه های همین فروم wii-ش سوخت ! فکر نکنم هزینه نصبش بیشتر از 20تومان باشه

سلام دوسان من اخر نفهميدم uc بهتره يا j كمككنيد راستي اگه كپي خور نشده بگيرم چقدر هزينه كپي خور كردن ميشه و به كجا بدم كپي خور كنه كمك

با این قیمت بازار uc پیشنهاد میشه به صرفه تر هست
کپی خور کردن هم هزینه چیپ حدود 30 تومان هست و هزینه نصب 10000هزار تومان که nextgen -Parto این کارو انجام میدن پیشنهاد میکنم بین این دو یکی رو انتخاب کنی کار هردوشون درست هست;)

سلام
کوپی خور کرئن خوب نمی شه قیمت د قیقی روش گزاشت چون قیمت چیپ ها با هم فرق می کنه
اگه برد لنز وی شما کد دی 2 بی یا دی 2 ای هست پیشنهاد می کنم از چیپ های شرکت cyclo اسفاده کنی چون عالی هستن و نسبش هم خیلی ساده هست و اگه برد شما دی 2 سی هست باید تن به هر چیپی بدی و لی ترجیها از چیپ های شرکت اکتل استفاده کن

چیپ هایی که تو ایران پیدا میشه wiican-wiikey-d2ckey هستن که بد ترین چیپ همینwiican هست
از بین این دو چیپ wiikey (که هم اصلش هست هم تقلبی) یا d2ckey یکی رو انتخاب کن
لازمه بگم که هر دو چیپ dvd9 رو ساپرت میکنن و همچنین ارور 001 رو هم ندارن و هر دو سایت پشتیبان دارن((برای wiikey فعال تره سایتش))
چیپ دیگری هست به نام wiinja هست که اون هم چیپ خیلی خوبی هست که متاستفانه اصلا اینورا نمیتونی پیداش کنی;)

چیپ هایی که تو ایران پیدا میشه wiican-wiikey-d2ckey هستن که بد ترین چیپ همینwiican هست
از بین این دو چیپ wiikey (که هم اصلش هست هم تقلبی) یا d2ckey یکی رو انتخاب کن
لازمه بگم که هر دو چیپ dvd9 رو ساپرت میکنن و همچنین ارور 001 رو هم ندارن و هر دو سایت پشتیبان دارن((برای wiikey فعال تره سایتش))
چیپ دیگری هست به نام wiinja هست که اون هم چیپ خیلی خوبی هست که متاستفانه اصلا اینورا نمیتونی پیداش کنی;)

در ادامه توضیحات دوستمون باید بگم که Wiikey مخصوص Wiiهای با مادربرد D2B هست و D2Ckey تقریبا ارتقا یافته همون چیپ برای مادربردهای D2C هست، در نتیجه با توجه به مدل Wii شما یکی از چیپ ها رو میتونین نصب کنین.
این توضیح هم بدم که که برای کسانی که Wiican دارن الان دیگه راههایی هست که این 001 رو برداشت و با آپگرید سیستم هم مشکلی پیش نیاد، همونجوری که تقریبا هممون داریم این کارارو می کنیم، پس خیلی از اینکه چیپ دیگه ای داشته باشید نترسید، هرچند که الان اکثراً D2C هستند و چیپای D2Ckey دارن

سلام دوستان از كمك همه تون متشكرم به اين نتيجه رسيدم يه uc كپي خور شده بخرم دوستان از كجا بگيرم كه هم ارزون باشه هم چيپش خوب باشه بازم ممنونم
سلام.

آره با این قیمت ها (اگه U/C ؛ 450 باشه و J ؛ 400 )بهتره همون U/C رو بخری. از قبل کپی خور شدن. چیپ هم که بچه ها گفتن الان تقریبا همه D2Ckey هست و مشکلی هم نداره. فکر کنم بهتر باشه از "توپخونه" بگیری چون حداقل مطمئنی از لحاظ قیمت سرت کلاه نرفته...

یادش بخیر "کنج" یه مدت U/C رو میداد 600. جل الخالق!

یادش بخیر "کنج" یه مدت U/C رو میداد 600. جل الخالق!
سلام بهنام جان هنوز هم همچین پایین نمیده چند روز پیش که قیمت کردم :eek:540 تومان میده و بازی هاشو هم دونه ایی:eek:7 هزار تومان((جالب اینکه بازی هاش لوگو پرتو رو داره که خود پرتو اینارو 2 تومان میده:-")

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or