راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی چی به یورو هست؟
یعنی در عمان wii به یورو فروخته میشه یا به دلار؟
می خوام به احتمال زیاد آکبند بخرم(هنوز مطمئن نیستم)
توی کدوم region ؟ wii sports رو داره؟
اونجا قیمت wii چنده؟
کدوم region هک شده؟

شما گفتی اروپا, منم گفتم به یورو ه, ولی عمان که به دلاره.
همه نسخه ها که Wii Sports رو دارن (تا اونجا که من میدونم) فقط ژاپن نداره.
فقط 2تا چیز منو نگران کرده:
1- هنوز Region Free نشده, یعنی هیچ کدم از هک هاش هنوز Region Free نمیکنن دستگاه رو.
2- نینتندو تو مدل های جدید مادر برد هارو تغییر داده که هک نشه, ولی Cyclo Wiz که یه تیم هک کننده Wii هست, گفته با Update جدیدشون, اون مشکل رو هم حل میکنن.
به نظر من شما یکم صبر کن (خودم دیوونه شدم شاید بخرما!) تا تکلیف هکش روشن بشه با مادربرد های جدید.
ولی باز من سوالات رو از منابع معتبر میپرسم, جوابش رو میزارم برات همینجا.
سهیل, تشکر یادت نره!

من wii با یک دسته اضافه و دو تا دسته کلاسیک با بازی ریمن و یک مموری 1 گیگ خریدم 490 تومن.خوب خریدم یا گرونه؟در ضمن قضیه هک شدنش چیه چون من همین الان از مسافرت اومدم از هیچی خبر ندارم.آیا مدل هاش با هم فرق داره؟

من wii با یک دسته اضافه و دو تا دسته کلاسیک با بازی ریمن و یک مموری 1 گیگ خریدم 490 تومن.خوب خریدم یا گرونه؟در ضمن قضیه هک شدنش چیه چون من همین الان از مسافرت اومدم از هیچی خبر ندارم.آیا مدل هاش با هم فرق داره؟
فکر کنم خیلی خوب خریدی !! از کجا ؟! :biggrin1:

:eek: این که عالیه !!!
از کجا گرفتی؟؟؟
یگانه فقط خود کنسول رو تا دو هفته پیش می داد 550 !!!!!!

من از بندر عباس پاساژ سیتی سنتر خریدم طرف دو تا wii داشت ولی فقط ps3 هاش فروش میرفت اگه حوصله چونه زدن داشتم شاید پایینتر هم میداد حالا اگه کسی تو بندر آشنا داره بره بخره یکی مونده ولی گفت هر چی خواستی سریع برات جور میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or