راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان که تمام wii ها کپی خور شده هست ... حالا چه فرقی میکنه قیمتش چقد هست
البته اگر از کشور دیگه ای میارین و به مدچیپ نیاز دارین خیییلی مهم هست :biggrin1:

در مورد اينکه کدوم بازي رو اول بخريد به نظر من 100 درصد The Legend of Zelda: Twilight Princes. بعد از اون هم RE4 فراموش نشه! نوآوري هم ميخواين Elebits بازي جالبيه. Wii Sport هم که هماره خود دستگاه است.(البته اگه دستگاه مال ژاپن رو نگيريد)
در مورد اينکه گرافيک Wii نسبت به PS2 چقدر بالاس نميشه گفت 2 برابر 3 برابر! اما تو نسل قبل Game Cube که مال Nintendo بود قدرتش از PS2 تا يه حدي بالا تر بود. وي هم حالا نسبت به Game Cube ميتوان گفت همون مقدار قوي تره. يعني تفاويت گرافيک گيم کيوب نسبت به PS2 ضرب در 2 !!

• Like
Reactions: che-jaleb
منو هاش ژاپنیه ام تو بازی انگلیسیه
یه سوال اینکه من دیسک wiikey setup ver 1.2 رو ساختم میره تو منو های خود چیپ wiikey که یه سری ست آپ داره این یعنی اینکه چیپ اصلیه؟؟
بعد برای ریجن فری کردن باید توی wiikey configuration گزینه region override رو on کنم بعدش اون پایین save رو بزنم بعد تو منوی اصلی reset رو انتخاب کنم ؟بعدش که دستگاه ریست بشه region غیر از خودش مثلا pal هم اجرا میکنه؟؟؟

منم تا یه چند وقت دیگه میخوام بگیرم. ولی بدبختی اینه که هیچ کدوم از مغازه ها نسخه ی غیر ژاپنیشو ندارن. همشون مال ژاپنه واسه ی همین نه وی اسپورت داره و نه منو هاش انگلیسیه. اگه کسی جایی رو میشناسه که وی غیر ژاپنی میفروشه لطفاً بگه. راستی بازیاش رو از کجا میگیرین؟
این یاروویی که من ازش سوال کردم گفت 6 تا بازی بیشتر براش نداره. کجا همه ی بازیها رو دارن؟

منم تا یه چند وقت دیگه میخوام بگیرم. ولی بدبختی اینه که هیچ کدوم از مغازه ها نسخه ی غیر ژاپنیشو ندارن. همشون مال ژاپنه واسه ی همین نه وی اسپورت داره و نه منو هاش انگلیسیه. اگه کسی جایی رو میشناسه که وی غیر ژاپنی میفروشه لطفاً بگه. راستی بازیاش رو از کجا میگیرین؟
این یاروویی که من ازش سوال کردم گفت 6 تا بازی بیشتر براش نداره. کجا همه ی بازیها رو دارن؟

این West game توی سایتش نوشته این بازی هارو داره ؛

1
Cooking Mama
2 Wii Sports
3 Wii MultiBoot
4 TMNT
5 Call of Duty3
6 Blazing Angels
7 Metal Slug

8 Rapala Fishing
9 Happy Feet
10 Avatar
11 Rampage
12 SSX Blur
13 GTPro Series
14 SpongeBob
15 ICE Age2
16 MonkeyBall
17 Billy Mandy
18 Monster 4X4
19 TigerWood 07
20 Tony Hawks
21 Zelda
22 RedStill
23 SplinterCell
24 Resident Evil 4
25 Pirates Of Carribean​

www.westgame.ir
خودش هم wii می فروشه فقط نمی دونم ژاپنیه یا نه؟؟؟ :confused:

پیشنهاد من بازی WarioWare: Smooth Moves هست که تو گیم اسپات همراه با رزیدنت اویل اول هست البته من اصلشو خریدم نمیدونم کپیش هم هست یا نه ولی خیلی باحاله 200 و خورده ای بازی داره که البته بیشتر قصدشون نشون دادن قدرت گیم پلی wii هست

منوی کنسول میشه انگلیسی کنی مشکلی از اون نظر نیست ... بازی چیزی خاستی نتونستی پیدا کنی به من بگو برات گیر میارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or