راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یکی از اقوام داره از اروپا میاد اگه بگم یه wii بیاره مشکلی برای کپی خور کردنش نیست.
یعنی با این مد چیپ های فعلی میشه همه مدلهای wii رو کپی خور کرد ؟

• Like
Reactions: che-jaleb
سلام دوستان ... کسی قیمت wii رو توی چین نداره ... یکنفر هست برام میتونه بفرسته ... اما میخام قیمت داشته باشم گرون نده ... بعدش میخام ببینم بگیرم مدچیپ گیرم میاد اینجا که region free کامل کنه دستگاه رو ... ؟! !؟؟!؟!؟!؟! :confused::love:

یکی از دوستان من 2 ماه پیش چین بود هر چی گشت نتونست پیدا کنه همه تموم کرده بودن ولی میگفتن به پول ما 160 تومن میفروختن البته تو شهر گوانگجو

مگه 250$ قیمتش نیست ؟؟؟ یعنی تو چین ارزون تره ؟؟؟ کسی قیمت جدید wii رو نداره ؟

قیمت شرکت زیاد کاری نداشته باش ... psp روی سایت زده 269 اما چین میخری برات 150 هر دستگاه میفته به پول ایران و 100% wii هول و هوش همون قیمت که بالا گفت باید باشه

این wii رو ما بخریم کپیخور کنیم چند در میاد ؟
به مانیتور وصل میشه چجوری

الان تهران کپی خور شده شده حدود 400 تا 450 هست که بازی کپی هم همه قیمت گیر میاد ... کابل اتصال av هست و اگر کپچر داشته باشی میتونی به کامپیوتر وصل کنی

من یکی از اقوام داره از اروپا میاد اگه بگم یه wii بیاره مشکلی برای کپی خور کردنش نیست.
یعنی با این مد چیپ های فعلی میشه همه مدلهای wii رو کپی خور کرد ؟

به نظر میاد بهترین ریجن wii ؛ همین پال باشه.
چون NTSC/J ها زبونش کلا ژاپنینه ؛ تازه مثل این که با مادچیپ ها هم مشکل دارن....
پس با خیال راحت از اروپا بگید بیارن , اینجا هم کپی خور می کنن ، حالشو ببرید.......

من کارت کپچر دارم ولی نمیدونم کجاش باید بزنم
ادرس یه مازه ی خوب تو تهران رو میدی ؟

به قسمت input کارت کپچر باید وصل کنی کار سختی هم نیست دقیقا مثل وصل کردن تلوزیون به کپچر میمونه

پاساژ لواف پلاک 1/1 رادیو کیان داره که به نظر من بهترین قیمت تهران میتونی گیر بیاری اونجاست ... اگرم قیمت زیاد مهم نیست پایتخت میتونی بری با قیمت های فضایی بگیری مخصوصا کنج گرون فروش

دوستان سلام
گفتم قبل از هر اقدامی این مطلب را بابچه های سایت در میون بزارم
موضوع از این قراره :
تعدادی wii داره به دستم میرسه که باید کپی بشه وبره تو بازار ، حالا من میتونم فقط برای یکی دو روز تاخیر بندازم ( به بهونه کپی کردن) اگر کسی خواست با من تماس بگیر که در روزی که مقرر کردم بهش بدم به احتمال زیاد قیمت هر دستگاه 350 کپی خور است ورژن هر دستگاه هم پال هست اما اگر خواستید در سایت گوش به زنگ باشید که بمحض آماده شدن بهتون اعلام کنم شمارهم این دوتا هست 66717132 و 09354246381

خوش باشید

wii رو چه جوری کپی خور می کنند؟
قطعه ای کار می گذارند یا چیزی رو از اینترنت دانلود و رو آن نصب می کنند؟ :confused:

روی برد دستگاه یک چیپ نصب میکنند که باعث کپی خور شدن دستگاه میشه ... برای اطلاع کامل از مدچیپ و مدل هاش میتونی به اینجا مراجعه کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or