alirez4 کاربر سایت Jul 18, 2018 #1 با سلام و خسته نباشید میخواستم یک هدست خوب و با کیفیت با قیمت مناسب برای جفت کنسول ها معرفی کنید ( البته بجز پلاتینیوم و گلد) هدستی که جک3.5 بخوره برای مثال یک هدست فوق العاده پسند کردم که متاسفانه با USB وصل میشه (مدل MSI DS502)
با سلام و خسته نباشید میخواستم یک هدست خوب و با کیفیت با قیمت مناسب برای جفت کنسول ها معرفی کنید ( البته بجز پلاتینیوم و گلد) هدستی که جک3.5 بخوره برای مثال یک هدست فوق العاده پسند کردم که متاسفانه با USB وصل میشه (مدل MSI DS502)
I IMANOKA کاربر سایت Jul 23, 2018 #2 نوشته شده توسط alirez4: با سلام و خسته نباشید میخواستم یک هدست خوب و با کیفیت با قیمت مناسب برای جفت کنسول ها معرفی کنید ( البته بجز پلاتینیوم و گلد) هدستی که جک3.5 بخوره برای مثال یک هدست فوق العاده پسند کردم که متاسفانه با USB وصل میشه (مدل MSI DS502) بیشتر... سلام SteelSeries Siberia 200 مدل خوبیه Reactions: alirez4
نوشته شده توسط alirez4: با سلام و خسته نباشید میخواستم یک هدست خوب و با کیفیت با قیمت مناسب برای جفت کنسول ها معرفی کنید ( البته بجز پلاتینیوم و گلد) هدستی که جک3.5 بخوره برای مثال یک هدست فوق العاده پسند کردم که متاسفانه با USB وصل میشه (مدل MSI DS502) بیشتر... سلام SteelSeries Siberia 200 مدل خوبیه