آخه من تو کار پلات ملات خیلی کم بودم و از این موضوع زیاد اطلاعی نداشتم:dپس یا باید پلاس بگیرم یا پلات TLOU رو با خودم به اون دنیا ببرم آره؟:dخیلی از بازی ها واسه بخش آنلاینشون کلی تروفی دارن!
خیلی از بازی ها واسه بخش آنلاینشون کلی تروفی دارن!یه سوال:چند تا از تروفی های این عنوان آنلاین هستن.یعنی باید پلاس داشته باشیم تا بتونیم پلاتش کنیم؟من تا حالا ندیدم برا پلات یه بازی به زور مجبورت کنن پلاس بگیری
یه سوال:چند تا از تروفی های این عنوان آنلاین هستن.یعنی باید پلاس داشته باشیم تا بتونیم پلاتش کنیم؟من تا حالا ندیدم برا پلات یه بازی به زور مجبورت کنن پلاس بگیری
آخه من تو کار پلات ملات خیلی کم بودم و از این موضوع زیاد اطلاعی نداشتم:dپس یا باید پلاس بگیرم یا پلات TLOU رو با خودم به اون دنیا ببرم آره؟:d
میشه پاسخ بدید ؟
آقا یکی به من کمک کنه این تروفی hometown و بگیرم تو مولتی پلیر آخه هیچکس این مپ و بر نمی داره . کسی آنلاین میزنه؟
دوستان چون تروفی درجه سختی Grounded ربطی به تروفی های اصلی و به طور کلی پلاتینیوم نداره و جداگونه هستش، من اگه همون اول کاری بازی را رو Grounded تموم کنم، تروفی بقیه درجه سختی ها را هم باز میکنه؟
و همچنین یکی از تروفی های بازی اینه که تمامی مهارت های جول را آپگرید کنیم. خوب وقتی بازی رو درجه Survival یا Grounded بریم، به طور خودکار حالت listen mode غیر فعال میشه و دیگه نمیشه آپگریدش کرد. با این حساب اگه من رو حالت مثلا Survival به غیر از listen mode که حذف شده، همه قابلیت هامو آپگرید کنم، تروفیشو بهم میده؟
سلام اون گلیچی که صفحه اول تاپیک نوشتید واسه NG+ هنوز هست؟
من امتحان کردم ولی فک کنم نشد اگه میشه بیشتر توضیح بدید
و این که واسه پلات حتما باید رو grounded تموم کنم؟ چون خیلی اعصاب ندارم
نه تنها هستش بلکه تعدادشونم زیاده هنوز!سلام دوستان. من هنوز تروفی های آنلاین این بازی رو نگرفتم که پلاتش کنم.
سوالم اینه که هنوزم کسی هست که این بازی رو آنلاین بازی کنه ؟
ظاهرا دیگه کسی برای آنلاین بازی کردن این بازی نیست :neutral:
داداش فقط یه سوال، اگه ممکنه جواب منو بده، وقتی قسمت faction mp رو میزنم یه پیغام میاد که میگه باید یه تعدادی مپ دایگان رو دانلود کنی ، من میزنم ok، بعدش میره توی ps store که مپ هارو دانلود کنه، یهو این پیغام میاد : this content cannot be selected at this time.نه تنها هستش بلکه تعدادشونم زیاده هنوز!
من هر موقع میرم کلی آدم داره بازی میکنه
خب باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه دیگهداداش فقط یه سوال، اگه ممکنه جواب منو بده، وقتی قسمت faction mp رو میزنم یه پیغام میاد که میگه باید یه تعدادی مپ دایگان رو دانلود کنی ، من میزنم ok، بعدش میره توی ps store که مپ هارو دانلود کنه، یهو این پیغام میاد : this content cannot be selected at this time.
یه مشکلی که هست اینه که دیسک بازی ریجن 2 هست، ولی اکانتم ریجن یکه، به نظرت دانلود نشدن مپ به خاطر اینه ؟ یا چیز دیگه ای ؟
دوست عزیز امتحان کردمنه تنها هستش بلکه تعدادشونم زیاده هنوز!
من هر موقع میرم کلی آدم داره بازی میکنه