APC
کاربر سایت
والا تا اونجا که من خوندم گفته شده که هیج رقمه هیج کاری نمیکنه و یه دروغ بوده! :confused:من با بلوری امتحان کردم
حالا شما همینجا بگو دقیقا با چه دیسکی، چه دیسکی رو اجرا کردی شاید ما هم به جایی رسیدیم...:cheesygri
والا تا اونجا که من خوندم گفته شده که هیج رقمه هیج کاری نمیکنه و یه دروغ بوده! :confused:من با بلوری امتحان کردم
والا تا اونجا که من خوندم گفته شده که هیج رقمه هیج کاری نمیکنه و یه دروغ بوده! :confused:
حالا شما همینجا بگو دقیقا با چه دیسکی، چه دیسکی رو اجرا کردی شاید ما هم به جایی رسیدیم...:cheesygri
والا تا اونجا که من خوندم گفته شده که هیج رقمه هیج کاری نمیکنه و یه دروغ بوده! :confused:
cheesygriچون پلی 3 من حالا نه CDو نه DVD می خونه )
مي شه بعدا اين Exploit رو پاکش کرد ؟
چه جوري ؟
خب من الان F.E.A.R کپی دارم... ولی کار نکرد!:confused: (با Resistance Original!) کسی رو هم ندیدم با هیچ حالتی بتونه بازی کپی PS3 رو اجرا کنه! از اونور بازی PS1 اریجینال ندارم که بخوام برای PS1 تست کنم... تازه NTSC/J هم باشه! کسی داره اینجا؟ :cheesygriدر واقع این Exploit باعث وقفه در فرایدند بوت میشه
و من هم امتحان کردم و دیدم درسته وقتی این Exploit اجرا/لود میشه شما می خوای بازی رو اجرا کنید منو های XMB از روی صحفه می روند ولی شما هنوز داخل XMB هستید و شما می تونید CD/DVD/BD خودتون رو عوض کنید اما من بازی کپی پلی 3 نداشتم که امتحان کنم فقط بازی پلی 3 رو از دستگاه خارج کردم و دیدم هیچ پیغامی نداد (اما اینکه بتونه با تعویض بازی پلی 1 اورجینال این روش کار کنه من امتحان نکردم و چنین ادعای هم ندارم :cheesygriچون پلی 3 من حالا نه CDو نه DVD می خونه )
Link About Run Psx Game On Playstation 3
شما بازي کپي فير رو از کجا گير اوردي ( مي خوام بدونم قصد جسارت ندارم )خب من الان F.E.A.R کپی دارم... ولی کار نکرد!:confused: (با Resistance Original!) کسی رو هم ندیدم با هیچ حالتی بتونه بازی کپی PS3 رو اجرا کنه! از اونور بازی PS1 اریجینال ندارم که بخوام برای PS1 تست کنم... تازه NTSC/J هم باشه! کسی داره اینجا؟ :cheesygri
من کاریش نکردم به لطف این اداره برق وقتی داشتم بازی پلی 2 (کپی) می کردم برق رفت و وقتی امد دیگه دستگاه DVD نخوند و بعد از مدتی CD هم نخوند :confused:حالا ببینم کی بلوریش از کار میفته برم یکی دیگه نوش رو بخرم :biggrin1:مگه چی کارش کردی بیچاره رو ؟؟؟؟ یعنی BD-ROM پر ؟؟؟
خوب این اولین نفربا سلام دوستان من دیشب امتاحان کردم و 100%
کار میکنه
من از ACTION REPLAY PSX ORGINAL(ABI)
استفاده کردم
بعد
بازی Resident evil 3 nemesis رو اجرا کردم
مگر کسی گفته با این روش بازی کپی پلی 3 اجرا کرده :confused:خب من الان F.E.A.R کپی دارم... ولی کار نکرد! (با Resistance Original!) کسی رو هم ندیدم با هیچ حالتی بتونه بازی کپی PS3 رو اجرا کنه! از اونور بازی PS1 اریجینال ندارم که بخوام برای PS1 تست کنم... تازه NTSC/J هم باشه! کسی داره اینجا؟
خب من الان F.E.A.R کپی دارم... ولی کار نکرد!:confused: (با Resistance Original!) کسی رو هم ندیدم با هیچ حالتی بتونه بازی کپی PS3 رو اجرا کنه! از اونور بازی PS1 اریجینال ندارم که بخوام برای PS1 تست کنم... تازه NTSC/J هم باشه! کسی داره اینجا؟ :cheesygri
ابتدا بازی رو با پلی استیشن 3 کپی کرده رو هارد خارجی (اکسترنال) (شاید هم با استفاده از برنامه SAK ایمیج بازی رو مستقیما به PC انتقال داده) و اون رو انتقال داده به PC و روی DVD رایت کردهواقعا کنجکاو شدم بدونم این FEAR کپی رو از کجا آوردی ؟؟؟ (البته اگه جسارت نباشه)
ابتدا بازی رو با پلی استیشن 3 کپی کرده رو هارد خارجی (اکسترنال) (شاید هم با استفاده از برنامه SAK ایمیج بازی رو مستقیما به PC انتقال داده) و اون رو انتقال داده به PC و روی DVD رایت کرده
CD=CD / DVD = DVD /BD=BD
شما بازي کپي فير رو از کجا گير اوردي ( مي خوام بدونم قصد جسارت ندارم )
مگر کسی گفته با این روش بازی کپی پلی 3 اجرا کرده :confused:
این روش فقط برای بازی های پلی 1 کار می کنه
دقیقا این کارو برای Ridge Racers 7 کردم دقیقا!! ریختم رو Ext. HDD و بعد هم روی DVD رایت کردم...:biggrin1:ابتدا بازی رو با پلی استیشن 3 کپی کرده رو هارد خارجی (اکسترنال) (شاید هم با استفاده از برنامه SAK ایمیج بازی رو مستقیما به PC انتقال داده) و اون رو انتقال داده به PC و روی DVD رایت کرده
البته این روش کار نمی کنه چون بلو ری لیزر ابی هست و DVD (فکر کنم) لیزر قرمز یعنی وقتی بلوری رو با DVD تعویض کنید دستگاه DVD رو نمی تونه بخونه (چون اپتیک دستگاه هنوز در حالت نور ابی هست) و DVD شما برای خوانده شدن نیاز به نور قرمز داره !!
در روش Swap Disk شما باید همیشه یک نوع از همون نوع سی دی که در دستگاه قرار دارد به جای اولی قرار بدید
CD=CD / DVD = DVD /BD=BD