راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
احتمالا منظور ایشون SRE بوده که 8 تا هست .
----
آخ آخ وقتی God Of War 3 اومد من چه حالی بکنم !:dancing: زیر و زبر این x360 باز ها بسوزه !!!!
عوامل سازنده و ناظرش خود سونی هست دیگه چی بشه ! 100% قدرت PS3 رو می دن بیرون ! :cool:
----
جناب osos شما حالت خوبه ؟ xenon از cell بهتره ؟ :sick: xenon چند بخشه ؟
یعنی چی توی بازی های فلان و فلان به cpu زیاد احتیاجی نیست ؟ :ocpu نباشه مغز پوک بنده می خواد پردازش کنه ؟ :biggrin1: اصلا cpu چه ربطی به محیط و اندازه map بازی داره ؟ :eek:
نه عزيزم منظور ايشون پردازنده ي گرافيكي PS3 هست كه اسمش RSX هست . اوني كه شما ميگي 8 هسته ي SPE هست نه SRE !!

بعد آقاي OSOS حرفي از ژنون نزدند ايشون از پردازنده گرافيكي 360 حرف زدن Xenos نه Xenon !!

باز دوباره شما بگو CPU چه ربطي داره به محيط !!

بعد شما فكر كردي CPU ي 360 خيلي بي خاصيت هستش اگه بي خاصيت بود كه نمي تونست
اين بازي هاي كه داريد ميبينيد رو اجرا ميكنه الان بازي Alan Wake براي اجراش در بالاترين حالت بايد يه CPU چهار هسته اي داشته باشي بعد اين بازي قرار با همون كيفيتي كه رو PC اجرا بشه روي 360 اجرا بشه حالا بسنج قدرت پردازنده ي 360 رو !! البته نميگم Cell از Xenon ضعيف تره من ميگم شما هم فكر نكنيد اين CPU نقش هويچ رو در 360 بازي ميكنه !!

احتمالا منظور ایشون SRE بوده که 8 تا هست
1. RSX
2.:lol:
3. Cell ـه که 8 تا هسته داره.
آخ آخ وقتی God Of War 3 اومد من چه حالی بکنم !
میگم شما اول کنسول رو بخر بعد خودت رو بکش براش :cheesygri.
عنی چی توی بازی های فلان و فلان به cpu زیاد احتیاجی نیست ؟
مثلا تو بازی مثل MGS یا SC که در محیطهای کوچیک و بسته انجام میشه، فرقی نمیکنه CPU کنسول 8 هسته ای باشه یا 48 هسته ای. چون به پردازش انچنانی احتیاج نداره ;).
اصلا cpu چه ربطی به محیط و اندازه map بازی داره ؟
ببین بازی L.I.A.R اینقدر Map هاش بزرگه که تو تصورت نمیگنجه. حالا این Map های عظیم رو با چی درست کردن یا بهتره بگم به لطف قدرت چی بوده که اینقدر بزرگ و زیبا شده؟ جواب Cell هست.
xenon از cell بهتره ؟
شما لطف کن پست رو یک بار ولی با دقت بخون تا کلی از مشکلات رفع بشه.
1. یک واژه اگر پیدا کردی که بنده گفتم باشم Xenon از Cell قویتره جایزه داری و اگر نتونستی لطف کن و :locked:.
2. موضوع GPU بود نه CPU.
3. تو رو به عزیزت قبل از اینکه چیزی بگی پست رو خوب بخون.
OSOS حرفي از ژنون نزدند ايشون از پردازنده گرافيكي 360 حرف زدن Xenos نه Xenon !!
نمیدونم چرا دوستان چیزی رو که دلشون میخواد از حرفهای من برداشت میکنن نه چیزی رو که نوشتم.

نمیدونم چرا دوستان چیزی رو که دلشون میخواد از حرفهای من برداشت میکنن نه چیزی رو که نوشتم.
منظورت رو متوجه نشدم ؟؟ :biggrin1:
===========
اگه از دست من ناراحت شدي ، من معظرت ميخوام !! نميدونم اشكال كارم كجا بود ؟؟

چقدر بحث می کنید حداقل یکم علمی باشه بحثهاتون

یک سوال یکی از دوستان از من کرد چون تجربه نداشتم نتونستم پاسخ بدم

دوستم کنسولی رو می خواد انتخاب کنه که توانایی بخش AVI یا فایلهای Divx رو داشته باشه؟
چه کنسولی این کار رو انجام میده در ضمن DVD فیلمهای کپی هم بخونه

با ps3 امکان پذیره؟
با xbox امکان پذیره؟

باید برنامه خاصی نصب بشه؟ توضیح مفصلی ارئه بدین اگر هم قادر به عکس برداری هستین از محیط پلیر محبت کنید

دوستم کنسولی رو می خواد انتخاب کنه که توانایی بخش AVI یا فایلهای Divx رو داشته باشه؟
هیچ کدام از کنسول ها divx/xvid رو اجرا نمی کنند و احتمالا به خاطر سیاست شرکت های آنها پشتیبانی هم نخواهند کرد از این فرمت ها.

خوب دیگه پس هر 3 سوتی دادیم ! البته من از همه بیشتر :biggrin1:
بعدشم God Of War 3 قراره با پک جدیدی بیاد که دستش قابلیت Rumble رو داره ! :love:
تا اونموقع هم هم ps3 کپی خور شده و هم من پولامو جمع می کنم :cool:

خوب دیگه پس هر 3 سوتی دادیم ! البته من از همه بیشتر :biggrin1:
بعدشم God Of War 3 قراره با پک جدیدی بیاد که دستش قابلیت Rumble رو داره ! :love:
تا اونموقع هم هم ps3 کپی خور شده و هم من پولامو جمع می کنم :cool:
تو باید دو برابر پول ps3 پول جمع کنی که اگه کپی خور نشد اتفاقی برات نیفته !!!
شوخی کردم:biggrin1:

فکر کنم بت نصب سیستم عمل لینوکس و نصب برنامه ملتی مدیا بشه هر غالبی رو پخش کرد

لطفا کسانی که استفاده کردن توضیح بدن آیا امکان پذیره؟؟؟

اينم براي دوستاني مي گم كه كار cpu درست نمي دونن:
تمامي حركات اعم از فيزيك اشخاص و اجسام حركت دود و اتش و هوش مصنوعي و به طور كلي محاسبه هاي هوشمند به عهده ي cpu است
اندازه ي محيطم مريوط به رم گرافيكي ميشه كه در ps3 با در نظر داشتن سيستم عامل حدود 410 مگابايته(دقيق يادم نيست) البته سرعت هم نقش تعيين كننده اي رو داره كه با تكنيك هايي قابل حله كه مثلا دور محو بشه و جز پردازش به حساب نيايد
البته سوني گفته سل ميتونه به پردازنده ي گرافيكي هم كمك برسونه اما در كجا و چه حد يا اينكه اصلا حقيقت داره معلوم نيست
البته در dx10 كمي موارد متفاوت شده و مثلا افكت دود كه بسيار كار سخت براي انجامش و نيز به سيستم هم بسيار فشار مياره به عهده ي gpu گذاشته شده(كه البته كيفيتشم خيلي بهتر شده)
اميدوارم تونسته باشم كمكتون كرده باشم:love:

اگه از دست من ناراحت شدي ، من معظرت ميخوام !! نميدونم اشكال كارم كجا بود ؟؟
سوتفاهم پیش امده :biggrin1: قصدم تائید حرفهای شما و منظورم با دوست عزیزمون Ajax بود که نمیدونم چطوری این مسائل رو بهم ربط میده. داریم در مورد Xenos و RSX حرف میزنیم، ایشون میاد میگه چرا Cell رو با Xenon مقایسه میکنی:biggrin1:.
خوب دیگه پس هر 3 سوتی دادیم ! البته من از همه بیشتر
اون که اره ولی مال شما فاجعه بود :biggrin1:.
بعدشم God Of War 3 قراره با پک جدیدی بیاد که دستش قابلیت Rumble رو داره !
تا اونموقع هم هم ps3 کپی خور شده و هم من پولامو جمع می کنم
شما میخوای تا سال X که God of War III بیاد صبر کنی. میخوای این کنسول رو فقط برای یه بازی بخری. تا اون موقع L.I.A.R و Uncharted: Drake fortune و Heavenly Sword رو باخ دادی ( فارسیش میشه از دست دادی :cheesygri ). رو کپی خور شدن هم زیاد فکر نکن که عمرا نمیشه. هر روز دارن یه FW Update جدید میدن. زیاد خوشحال نباش :biggrin1:.
یه خواهش دارم ازت، منظوری ندارم ها ناراحت نشی ولی لطف کن تا وقتی که کنسول رو نگرفتی دایه عزیز تر از مادر و کاسه داغتر از اش برای Sony & ps3 نباش :biggrin1:. ( این دیگه نوع جدیدی از فن بوی بازی :mrgreen:).
نکته: من هر دوتا کنسول رو دوست دارم و سعی میکنم خوبی و بدی هاشون رو با هم ببینم و برام اصلا فرقی نمیکنه کدومشون بهتره. فقط بازی های بزرگ و ردیف داشته باشن کافیه.
پ.ن. قبول کن که خریدن ps3 تو ایران بصرفه نیست.

درسته كه god of war3 بالاخره براي ps3 مياد اما حداقل بذاريد از طرف سوني تاييد بشه بعد راجبش بحث كنيد
مثل اين مي مونه كه بخوايم راجب ninja gaiden 2 رو 360 حرف بزنيم

من نوکرتم osos جان :love::cheesygri
99.99% ایران xbox360 بخره من یکی ps3 می خرم ! :wacko: حالا می خواد بصرفه باشه یا نباشه .
منظورم از اینکه Gow 3 بیاد اینکه که تا اونموقع قیمت ها ردیف شده ! بعدشم می شه به من بگی چی تو ایران کپی خور و کپی نیست که ps3 جزوش نباشه ؟ :biggrin1:

اینهمه می گید سی پی یو پلی استیشن(cell) قوی تر از سی پی یو ایکس باکس هستش چرا اجرای بازیها توی ایکس باکس فریم ریتش بیشتر از پلی استیشن است؟یکی به طور علمی توضیح بده؟:-":confused:اگه جای اشتباه تایپیک زدم ببخشید.

عدشم می شه به من بگی چی تو ایران کپی خور و کپی نیست که ps3 جزوش نباشه ؟
تنهای گفتی این رو :biggrin1: کسی ندونه فکر میکنه ما خودمون کنسول کپی خور میکنیم. تا هکر های اون ور اب خودی نشون ندن، که نمیدن یعنی نمیتونن بدن، این کنسول هک نمیشه :biggrin1:

اینهمه می گید سی پی یو پلی استیشن(cell) قوی تر از سی پی یو ایکس باکس هستش چرا اجرای بازیها توی ایکس باکس فریم ریتش بیشتر از پلی استیشن است؟یکی به طور علمی توضیح بده؟
قضيه اين كه به CPU مربوط نميشه به GPU مربوط ميشه. البته تا اونجايي كه من اطلاع دارم PS3 نميتونه Pixel هاي عمودي رو Upscale كنه و فقط ميتونه در مورد پيكسل هاي افقي اينكار رو انجام بده و بخاطر همينه كه افت فريم در PS3 بيشتر از 360 هست.
نميدونم حالا با آپديت جديد اين مشكل بر طرف شده يا نه !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or