Emin3mzizou
کاربر سایت
در حال حاضر فقط مدل 80 گيگش شوكي هست !! :biggrin1:
در حال حاضر مدل 80 Gig کنسول PS3 اصلا در بازار نیست و نیومده که بخواد Shock داشته باشه
در حال حاضر فقط مدل 80 گيگش شوكي هست !! :biggrin1:
این کنسول بخاری برقی شماها تا چند ماه دیگه بیشتر دووم نمیاره. بعد از سخت افزار قوی هست که حرف اول رو می زنه ...
اخ نگفت هیچ داغ هم نکرد.یه بار بیا تو LIVE ببین چند تا هموطن توش هست(MICRO SOFT ان قدر SERVER هاش قوین که مشکله PING رو تا حد زیادی رفع کردن).یادمون نره تو جایی زندگی میکنیم که DVD فیلم 1000 تومنه پس چرا بیاییم 70000 تومن پول پای بازی بدیم مگه مغز .... خوردیم.یه سر تو تاپیک PS3 باز ها بزن ببین یارو 3 بار RESISTANCE:FOM تموم کرده منتظره یکی هست که بهش MOTOR STORM بده.لازم نبود بگي چون
در حال حاضر مدل 80 Gig کنسول PS3 اصلا در بازار نیست و نیومده که بخواد Shock داشته باشه![]()
Blue-Ray خام 50 دولاره کپی خور شدن PS3 چه فایده ای داره؟
تازه تو ایران هم حتما گرون تره.

لازم نبود بگي چون
من جمله رو اشتباه نوشتم !! :biggrin1:
درسته ولي من هنوز كه هنوزه طرفدار 360 هستم با اين حال سعي ميكنم جلوي خودمو بگيرم كه زياد از حد فنبوي بازي در نيارم !! :biggrin1:شما آقای Punisher_j ، اگر اشتباه نکنم به احتمال قوی نباید مشکل مالی داشته باشی که هر دو کنسول رو خریدی ! در نتیجه شما جزو هیچ دسته ای به حساب نمیای
شرمنده اگه ميشد بهت ميدادم چون داداشم جونش به اون بستس !! :laughing:قربون دستت اگه می شه ps3 رو اجاره بده ، قول می دم اگر خراب شد یا اگه چیزی ازش کم شد خسارتش رو بدم:biggrin1:
![]()