راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام من میخوام هفته دیگه یک x360 arcade بگیرم باید از کجا بفهمم دستگاه دست دوم یا تقلبی نیست
و کپی خور شده است و آپدیت و....
و باید از کجا بفهمم دستگاه برای سال 2010 است
سلام
از فروشگاه های معتبر خرید کنید، احتیاج به نگرانی نیست.
همه دستگاه رو کپی خور شده میفروشن، از این بابت هم نگران نباشید.
پشتش تاریخ ساختش رو زده دیگه.:دی

سلام
از فروشگاه های معتبر خرید کنید، احتیاج به نگرانی نیست.
همه دستگاه رو کپی خور شده میفروشن، از این بابت هم نگران نباشید.
پشتش تاریخ ساختش رو زده دیگه.:دی

یعنی قبلا بازش میکنن و کپی خورش میکنن؟
جایی هست که جلو خودمون تازه بازش کنن و جلوی خودمون کپی خورش کنن؟
این سه چراغه چقدر طول میکشه که بشه؟
از یک چراغ شروع میشه یا یکدفه سه تا میشه؟
کلید خاموش و روشن دستگاه لمسیه جا دکمه و آیا نرمه یا باید کلی عین کامپیوتر فشار بدیم؟
میشه دستگاه با دسته روشن نشه؟

دوستان 2 تا سوال دارم نمیدونم جاش درسته یا نه :biggrin1:

1 - برای این که مثلا save یک بازی مثل tekken 6 رو بخوام بدم به کسی باید چه کار کنم ؟
یعنی میشه کپی کرد تو hard طرف یا با profile اون کار نمیکنه ؟

2 - اگه مثلا هارد یک کنسول رو برداریم ببریم جایی ادامه یک بازی رو روی اون کنسول انجام بدیم و دوباره بیاریم رو همون کنسول قبلی , اتفاقاتی که روی اون کنسول مثلا ممکنه قبلا پیش اومده باشه روی این کنسول هم انتقال پیدا میکنه ؟
منظورم همین موارد flag شدن تو live و این بحث هاست

ممنون
دوستان کسی به این موارد برخورد نکرده یا من جای نا درستی مطرح کردم ؟ :biggrin1:
فوریه اخه

کلید خاموش و روشن دستگاه لمسیه جا دکمه و آیا نرمه یا باید کلی عین کامپیوتر فشار بدیم؟
بله
من که تا الان ندیدم، مگه اینکه دستگاه رو به صورت اورجینال خودتون از خارج از کشوری جایی خریداری کنید و بعد ببرید براتون جلوی روی خودتون کپی خور کنن.
بستگی داره چه مقدار از دستگاه استفاده بشه، اگه خیلی خیلی زیاد ازش استفاده کنید احتمالش هست. البته چون الان دستگاه های با برد جسپر هستن که به فروش میرسن، 3 چراغ شدن تقریبا غیر ممکنه. از این بابت خیالتون راحت...
اینطوری نیست که به تدریج زیاد بشه، هم یک چراغ ممکنه، هم به یکباره 3 چراغ...
عین دکمه ی پاور کیس خیلی نمیخواید به داخل فشار بدید، فشار کمی هم وارد کنید روشن میشه.
بله میشه، از طریق فشار دادن دکمه ی پاور دستگاه...

پ.ن: خیلی حساسیت برای خرید دستگاه به خرج ندید، همونطور که گفتم از فروشگاه های معتبر خرید کنید (دوستمون به چند تاش اشاره کردن)، مشکلی پیش نمیاد، نگران 3 چراغ شدن هم نباشید چون این مشکل تقریبا دیگه از بین رفته...
برای این که مثلا save یک بازی مثل tekken 6 رو بخوام بدم به کسی باید چه کار کنم ؟
فقط جواب همینو بلدم.:دی
با Memory Card میشه اینکارو انجام داد، مموری کارد رو میزنید به دستگاه خودتون، سیو رو روش کپی میکنید و به دستگاه شخص دیگه انتقال میدید.

میثم از بچه های همین سایت کنسول پلم بهتون تحویل میده اگرم خواستین رایگان جلو خودتون کپی خور میکنه.
من قبل عید یه 360 پلم ازش گرفتم که واسم کپی خورش هم کرد خیلی هم راضیم

من یه 360 مدل core دارم که تازه سه چراغ شده ارورش هم 0102 هست جایی هست که بخره چون هم یه هارد 20 داره و دوتا دسته سیم دار
اگه فروشگاهی هست که میخره به من بگید؟ حدودا چقدر میخرن؟
ممنون:love:

دوستان 2 تا سوال دارم نمیدونم جاش درسته یا نه :biggrin1:

1 - برای این که مثلا save یک بازی مثل tekken 6 رو بخوام بدم به کسی باید چه کار کنم ؟
یعنی میشه کپی کرد تو hard طرف یا با profile اون کار نمیکنه ؟

2 - اگه مثلا هارد یک کنسول رو برداریم ببریم جایی ادامه یک بازی رو روی اون کنسول انجام بدیم و دوباره بیاریم رو همون کنسول قبلی , اتفاقاتی که روی اون کنسول مثلا ممکنه قبلا پیش اومده باشه روی این کنسول هم انتقال پیدا میکنه ؟
منظورم همین موارد flag شدن تو live و این بحث هاست

ممنون
1-با مموری میشه ولی حتما باید پروفایل شما دز کنسول طرف باشه.چون این سویها مختص گیمرتگ شماست و با پروفایل کس دیگه ای کار نمیکنه.
2-نه ربطی به هارد نداره فلگ شدن و اینا...
من یه 360 مدل core دارم که تازه سه چراغ شده ارورش هم 0102 هست جایی هست که بخره چون هم یه هارد 20 داره و دوتا دسته سیم دار
اگه فروشگاهی هست که میخره به من بگید؟ حدودا چقدر میخرن؟
ممنون:love:
باید توپخونه بگردی.ولی مفت برمیدارن! مثلا میگن 50 تومن کلشو!
ولی میتونی مثلا توی همین سایت با کمی حوصله تک تک بفروش تا حدود 120 اینا دستتو بگیره.

بهترین رزولوشن برای LCD مانیتور های 19اینچ Samsung 920NW چیه؟
واید هست LCD ایم!
رو حالت واید بذارم؟

images
کسی نبود؟!

دوستان من يه دستگاه pal دارم كه مي خوام ببرمش كانادا كه برق اونجا 110 هستش ، مي خواستم ببينم كه براي تبديل برقش همون آداپتورهاي دستگاهاي uc قديم جواب ميده؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or