راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا می خواستم بدونم محتویات Xbox 360 Arcade چیه؟راستی گوشه سمت راست باکس Xbox من برچسب Go play نداره!

1)خود دستگاه
2)دسته
3)کابل کامپوزیت
4)تبدیل کامپوزیت به اسکارت
5)آداپتور وسیمش
6)کابل لن
go play مال بعضی از پک ها هست که بازی توش داره

سلام دوستان
من تا حالا به لایو وصل نشدم و فریمور من هم non stealth هست اگر به لایو وصل شم برای دیدن محیطش و یا دانلود کدک یا تم(هر کاری غیر بازی) بن میشم؟
احتمال بن شدن خیلی زیاد هست بهتر هسن که lt نصب کنید.
1.باطری اورجینال دسته را هم میشه با سیم شارژ پلی اند چارج کیت شارژش کرد؟
2.از کجا بفهمم که بسته باز نشده؟
3.محتویات دقیق الیت هم لطف کنید.(حتی باتری خود دسته)
1. خیر
2. مشخص هست . (که چسبش کنده شده)
3.

1)خود دستگاه
2)دسته
3)آداپتور وسیمش
4)کابل لن
5)هدست
6)کابل tv

چرا میشه من خودم همین کا رو کردم 360 من الیت بود وتوش یه کابل بود که به کامپونت وصل میشه وفقط 2 خروجی صدا داره . میشه اون کابل رو هم وصل کنی کنار hdmi (ینی اندازش باریکه)

بهش میگن XBox 360 Audio Adaptor که در پک های قدیمی XBox 360 مدل Elite بود.
در حال حاضر به صورت جدا گیر میاد فکر کنم.
بیشتر به درد این می خوره که با HDMI To DVI کنسول به مانیتور وصل بشه و با این تبدیل صدا بگیرید.

البته طرف صحبت من شخص شما نبود و کُلی گفتم

میثم جان حوصله دردسر های نصب lt رو ندارم از طرفی اصلا با 360 آنلاین نمیزنم.راهی نیست بتونم کدک برای پخش دایویکس بگیرم؟

احتمالا میشه از طریق فلش این کار کرد
من کدک های xbox رو دارم .... یه تست میکنم اگه جواب داد با آموزش آپلود میکنم
ویرایش:
جواب داد ، الان میشه فیلم های Divx ، MP4 ، XviD و ... روی xbox اجرا کرد. (بدون وصل شدن به لایو و هک xbox)
آموزشو آماده میکنم هرکی خواست پیام خصوصی بده بهش بگم
آموزش

آخرین ویرایش:
احتمالا میشه از طریق فلش این کار کرد
من کدک های xbox رو دارم .... یه تست میکنم اگه جواب داد با آموزش آپلود میکنم
ویرایش:
جواب داد ، الان میشه فیلم های Divx ، MP4 ، XviD و ... روی xbox اجرا کرد. (بدون وصل شدن به لایو و هک xbox)
آموزشو آماده میکنم هرکی خواست پیام خصوصی بده بهش بگم

داداش یه تاپیک بزن واسه آموزشش مطمئنا خیلیا با این قضیه مشکل دارن

دوستان من چندتا سوال داشتم

1 -- فریمورixtreme lt چی هست به چه دردی میخوره و وقتی میخری دستگاه رو روش هست یا نه.

2-- چی میشه که دستگاه در لایو بن میشه باید چیکار کنیم که نشه

3-- من میخوام بیشتر با مانیتور کار کنم برای داشتن صدا و تصویر چه کابلی باید تهیه کنم

4-- ایا الیت مدل هارد های گوناگون داره یا فقط یه مدل هست با یک هارد؟

5--non steal چی هست و اصلا steal چیه چی کار می کنه یکم واسه ما مبتدیا توضیح بدید:biggrin1:

ممنون

دوستان من چندتا سوال داشتم

1 -- فریمورixtreme lt چی هست به چه دردی میخوره و وقتی میخری دستگاه رو روش هست یا نه.

2-- چی میشه که دستگاه در لایو بن میشه باید چیکار کنیم که نشه

3-- من میخوام بیشتر با مانیتور کار کنم برای داشتن صدا و تصویر چه کابلی باید تهیه کنم

4-- ایا الیت مدل هارد های گوناگون داره یا فقط یه مدل هست با یک هارد؟

5--non steal چی هست و اصلا steal چیه چی کار می کنه یکم واسه ما مبتدیا توضیح بدید:biggrin1:

ممنون

قبل از سوالات یه گشتی توی انجمن بزنید که دوباره کاری نشه.این سوالات بارها تکرار شده!

1. فریمور iXtreme LT آخرین فریمور عرضه شده توسط هکر ها هست.به عبارتی Custom Frimware هست.اگر از جاهای معتبر خریداری کنید،حتما روی دستگاه نصب می کنند براتون.
2. موارد امنیتی مربوط به دیسک و یه سری چیزای احتمالی دیگه رو اگه رعایت نکنید،مایکروسافت دسترسی شما رو به XBox Live قطع می کنه.برای این که بیشتر اطلاعات کسب کنی به تاپیک رعایت نکات امنیتی که Police_110 ایجاد کرده یه سری بزن.
3. اولا که اگه واقعا می تونی خرج کنی خرید یه مانیتور که HDMI داشته باشه و Full HD باشه پیشنهاد میشه که به تنهایی 240-250 قیمت داره.اما می تونی برای استفاده از مانیتور فعلی اگر LCD هست،یه کابل HDMI To DVI بخری و باهاش تصویر بگیری روی مانیتور.اما برای صداش باید تبدیل صدای XBox 360 خریداری کنی که راحت هم گیر نمیاد،مگه این که از کسانی که پک قدیمی Elite دارن خریداری کنی.ولی خوب می تونی از کابل VGA هم استفاده کنی.
4. یه پک قدیمی داره با یه پک جدید.پک قدیمی دیگه توی بازار نیست.تفاوتشون توی طرح جعبه هست و این که توی پک جدید دیگه تبدیل صدا و کابل HDMI نیست.
5. Stealth Patch میشه گفت همون چیزیه که باید رعایتش کنی و در اصل کامل باشه که شما توی XBox Live بن نشی.non stealth هم یعنی این که موارد امنیتی دیسک رعایت نشده باشه.

واقعا ممنون دوست عزیز

از پاسخ های کاملتون

پس اگه اینجوریه تا کابل صدا گیر نیاوردم الکی hdmi to dvi نخرم چون بدون صدا فایده نداره

انشالا بعد خرید که احتمالا فردا یا پس فردا میرم بخرم بازم مزاحم میشم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
بهترین رزولوشن برای LCD مانیتور های 19اینچ Samsung 920NW چیه؟
واید هست LCD ایم!
رو حالت واید بذارم؟

images

دوستان 2 تا سوال دارم نمیدونم جاش درسته یا نه :biggrin1:

1 - برای این که مثلا save یک بازی مثل tekken 6 رو بخوام بدم به کسی باید چه کار کنم ؟
یعنی میشه کپی کرد تو hard طرف یا با profile اون کار نمیکنه ؟

2 - اگه مثلا هارد یک کنسول رو برداریم ببریم جایی ادامه یک بازی رو روی اون کنسول انجام بدیم و دوباره بیاریم رو همون کنسول قبلی , اتفاقاتی که روی اون کنسول مثلا ممکنه قبلا پیش اومده باشه روی این کنسول هم انتقال پیدا میکنه ؟
منظورم همین موارد flag شدن تو live و این بحث هاست

ممنون

سلام من میخوام هفته دیگه یک x360 arcade بگیرم باید از کجا بفهمم دستگاه دست دوم یا تقلبی نیست
و کپی خور شده است و آپدیت و....
و باید از کجا بفهمم دستگاه برای سال 2010 است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or