راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

توصیه برا خرید منظورم بود :biggrin1:
به چه نکاتی باید توجه داشته باشم ؟:confused:

میتونم بگم چیز خواستی نیست. از جای مطمئن بگیرید همه چیز حل هست.

دوستان جواب منو ندادید . دسته سیمدار مشکی وجود داره

رفیق اگه هم باشه خیلی کم هست و گرون. (95 در صد نیست)

سلام خدمت همه

یه سوال دارم البته خیلی ساده است ولی من هرچی بیشتر اطلاعات در مورد xbox می خونم بیشتر این سوال برام پیش میاد

آیا کپی خور کردن xbox360 با ریختن فریمور ixtreme lt و ... تفاوت داره؟؟؟؟

مثلا من یه کنسول اورجینال برام از اونور آوردن می خوام اینو کپی خور کنم آیا فقط لازمه که طبق آموزش خلیل جان فریمور ixtreme lt رو روش بریزم یا نه باید کار خاصی انجام بدم؟؟؟

با تشکر

سلام خدمت همه

یه سوال دارم البته خیلی ساده است ولی من هرچی بیشتر اطلاعات در مورد xbox می خونم بیشتر این سوال برام پیش میاد

آیا کپی خور کردن xbox360 با ریختن فریمور ixtreme lt و ... تفاوت داره؟؟؟؟

مثلا من یه کنسول اورجینال برام از اونور آوردن می خوام اینو کپی خور کنم آیا فقط لازمه که طبق آموزش خلیل جان فریمور ixtreme lt رو روش بریزم یا نه باید کار خاصی انجام بدم؟؟؟

با تشکر
همون فریمLT ویر که میریزی!درایو دیسک کپی بازی اجرا میکنه وبه اصطلاح بهش میگن کپی خور

-----------
به نظرم 5-6 تومن بده بیرون برات درست کنن!نزنی Key درایو رو بپرونی!

سلام
پورت h d m i روی arcade هست ؟
یعنی تو جعبش پورت رو داره ؟

اگه منظورت از پورت کابل hdmi است نه در آرکید و نه در الیت این کابل وجود نداره باید جداگانه بخری
و اگه منظورت درگاه hdmi است بله این درگاه در آرکید وجود داره:biggrin1:

با سلام من 4 شنبه دارم میرم یه xbox بگیرم مدل ارکید می خوام اگه میشه لطفا دوستان راهنمایی کنند
از کجا بگیرم.به چه نکاتی هنگام خرید باید توجه کنم.درایور و داشبوردشو از کجا بفهمم اخرین اپدیت رو داره.درایورش چی باشه بهتر واسه خودن بازیها قبلا یادمه می گفتن سامسونگ بهتره الانم همینطوره یا فرقی نداره در ضمن می خوام یه مونیتور ال سی دی هم برای بازی بگیرم به نظرتون چه مدلی خوبه البته من زیر 200 هزار واسه مانیتور ال سی دی پول دارم
و جلاصه اگه بازم نکته ای هست ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

دوستان ببخشید من این سوالم رو تو تاپیک مشکلات نگفتم و دارم اینجا میگم!
من SC:C رو خریدم!نشستم و نصبش کردم!
دو مرحله هم رفتم!
تا اونجایی که:
سم به هوش میاد و پاهاش رو میبینه و میبینه که چند نفر دارن میان سمتش!
تو همون دمو یک بار گیر کرد و صفحه توسی رنگ شد و هیچ چیزی دیگه نیومد!حتی دکمه ی Xbox Guide رو که میزدم نه صدا میومد نه منو!مجبور شدم کنسول از خودش خاموش کنم!بعدش که روشن کردم و چندین سری که دارم امتحان میکنم صفحه توسی رنگ نمیشه اما تو همون دمو همون جا که توسی رنگ میشد گیر میکنه!
نمیدونم چیکار کنم این مشکل حل شه!
ممنون میشم منو تو حل این مشکل کمک کنید!
بازم میگم دارم بازی رو از رو هارد اجرا میکنم!
ویرایش:
از رو درایو هم اجرا کردم گیر کرد!

آخرین ویرایش:
با سلام من 4 شنبه دارم میرم یه xbox بگیرم مدل ارکید می خوام اگه میشه لطفا دوستان راهنمایی کنند
از کجا بگیرم.به چه نکاتی هنگام خرید باید توجه کنم.درایور و داشبوردشو از کجا بفهمم اخرین اپدیت رو داره.درایورش چی باشه بهتر واسه خودن بازیها قبلا یادمه می گفتن سامسونگ بهتره الانم همینطوره یا فرقی نداره در ضمن می خوام یه مونیتور ال سی دی هم برای بازی بگیرم به نظرتون چه مدلی خوبه البته من زیر 200 هزار واسه مانیتور ال سی دی پول دارم
و جلاصه اگه بازم نکته ای هست ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام.
به سلامتی.
دوست عزیز الان بیشتر کنسول ها نون استیلت نصب هست روشون.

درایو چی باشه نداریم که الان همه لایت ان هستن. :دی
اپدیت داشبور هم که فرقی نداره اپدیتش کاری نداره
مانیتو ر واسه بازی 2261خوبه مارک lg

دوستان من روی کنسول قبلیم که بن شده بود بازی های مورد دار رو(ویو عوض شده استلیث نیست ) رو بازی کردم حالا این طور فهمیدم میشه پروفایل رو با فلش انتقال داد رویه یه کنسول دیگه
حالا من اگه پروفایلم رو بریزم رو کنسول جدید بعد وصل شم لایو بن میشم؟؟

دوستان من روی کنسول قبلیم که بن شده بود بازی های مورد دار رو(ویو عوض شده استلیث نیست ) رو بازی کردم حالا این طور فهمیدم میشه پروفایل رو با فلش انتقال داد رویه یه کنسول دیگه
حالا من اگه پروفایلم رو بریزم رو کنسول جدید بعد وصل شم لایو بن میشم؟؟
اتفاقی نمی افته!فقط بازی که باهاش انلاین بازی میکنی!ببین سالم باشه!LT رو درایو فراموش نشه!

1.برای الایت حتما باید فن گرفت؟اگه آره قیمتش چنده؟
2.از کجا بفهمم تاریخ ساختش بعد از 2009 هست؟
3.قیمت این باتری های پلی اند چارج کیت چنده؟(به همراه اون سیم شارژ)
4.دسته ای که داخل جعبه هست باتری هم روش داره؟اگه داره از چه نوعی هست؟خرید مورد بالا لازم میشه؟
5.قیمت آرکید چنده؟
6.محتویات دقیق جعبه آرکید و الیت چیه؟
7.برای آرکید هم فن لازمه؟
8.مادر بوردش جاسپر باشه؟از کجا بفهمم؟همشون اینه؟
ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or