همون فریمLT ویر که میریزی!درایو دیسک کپی بازی اجرا میکنه وبه اصطلاح بهش میگن کپی خورسلام خدمت همه
یه سوال دارم البته خیلی ساده است ولی من هرچی بیشتر اطلاعات در مورد xbox می خونم بیشتر این سوال برام پیش میاد
آیا کپی خور کردن xbox360 با ریختن فریمور ixtreme lt و ... تفاوت داره؟؟؟؟
مثلا من یه کنسول اورجینال برام از اونور آوردن می خوام اینو کپی خور کنم آیا فقط لازمه که طبق آموزش خلیل جان فریمور ixtreme lt رو روش بریزم یا نه باید کار خاصی انجام بدم؟؟؟
با تشکر
سلام
پورت h d m i روی arcade هست ؟
یعنی تو جعبش پورت رو داره ؟
قیمتش دوروبره 40 تایی هست...ببخشید کیبوردم فارسی نداشت از ترانسلیته گوگل استفاده کردم همین شد دیگه :biggrin1:
همون hdmi منظورم بود
قیمتش چند هست ؟![]()

سلام.با سلام من 4 شنبه دارم میرم یه xbox بگیرم مدل ارکید می خوام اگه میشه لطفا دوستان راهنمایی کنند
از کجا بگیرم.به چه نکاتی هنگام خرید باید توجه کنم.درایور و داشبوردشو از کجا بفهمم اخرین اپدیت رو داره.درایورش چی باشه بهتر واسه خودن بازیها قبلا یادمه می گفتن سامسونگ بهتره الانم همینطوره یا فرقی نداره در ضمن می خوام یه مونیتور ال سی دی هم برای بازی بگیرم به نظرتون چه مدلی خوبه البته من زیر 200 هزار واسه مانیتور ال سی دی پول دارم
و جلاصه اگه بازم نکته ای هست ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
اتفاقی نمی افته!فقط بازی که باهاش انلاین بازی میکنی!ببین سالم باشه!LT رو درایو فراموش نشه!دوستان من روی کنسول قبلیم که بن شده بود بازی های مورد دار رو(ویو عوض شده استلیث نیست ) رو بازی کردم حالا این طور فهمیدم میشه پروفایل رو با فلش انتقال داد رویه یه کنسول دیگه
حالا من اگه پروفایلم رو بریزم رو کنسول جدید بعد وصل شم لایو بن میشم؟؟