راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آره ولي يه مقدار دو دلم به خاطر ايراداتي كه بعضيا ميگن داره ولي اگه چند نفر باشيم با هم فكري ميتونيم از يه جا مثه دات كام كه تعريفشو خيلي شنيدم با خيال راحتتر خريد كنيم

از ایران می‌خوای بگیری؟
آره ولي دودلم از كجا بگيرم
شايد دات كام .ميخوام با يكي دو تا از دوستان مشورت كنيم بعد همه از يه جا بگيريم;)

Last edited by a moderator:
کنسول من ntsc/j هست
کابل HD من 4 تا تکه داره
3تا همون معمولیه هستش ولی اون یکی مربوط میشه به HDTV
من پشت هر HDTV که نگاه کردم یپک همچین پورتی نبود!::confused::confused:
نمیدونین اسمش چیه؟تبدیلی براش هست یا نه؟:confused:

آره ولي يه مقدار دو دلم به خاطر ايراداتي كه بعضيا ميگن داره ولي اگه چند نفر باشيم با هم فكري ميتونيم از يه جا مثه دات كام كه تعريفشو خيلي شنيدم با خيال راحتتر خريد كنيم
من تا 2 يا 3 هفته ي ديگه مي خوام بگيرم
اقا من دات كام رو خوب ميشناسم پسر عمويم هم oiles رفيق دات كام.
بهترين كس براي 360 گرفتن دات كام است
پس با هم قرار مدارش را بزاريم

از اینکه دوستان نظر دادن ممنونم همینطور که گفتم من فقط یکی از این کنسول هارو میتونم بگیرم نظر خودم 360 چون تا ps3 وارد بشه ومدتی هم که معلوم نیست چقدره واسه کپی خور شدنش طول بکشه وقیمتها ثبات لازم رو بدست بیارن خیلی طول میکشه بهمین خاطر فکر نمیکنم به اونجاها برسه موفق باشید.

اقا خواهشن یکی منو راهنمایی کنه هرچه زودتر بهتر. میخوام بدونم اگه xbox360 را از خارج (آلمان) بگم بفرسدند خوبه یا از ایران خودمون بگیرم بهتره . البته از لحاظ کیفیت .
من که حساب کردم دیدم تو خارج میشه xbox360 با قیمت خودش خرید یعنی 399 دلار بعد اومدم ÷ول گمرکش را حساب کردم که به لطف خدا بابای همسایمون مدیر کله گمرک یه منطقه هست از اون ÷رسیدم گفت ÷ول گمرکی که برای هر وسیله برقی باید پرداخت 40 درصد هست همراه با 40 هزار تومان تخفیف . یعنی اگه حساب کنی 399 دلار + 160 دلار - 40 هزار تومان = تقریبا 500 هزار تومان میشه که با ÷ول ÷ستش هم میشه دوربر 530 تومان حالا با هزینه چیب خور کردنش هم که فکر کنم 580 تومنی برام تموم بشه . اما وقتی فکر میکنم میبینم برای این همه زحمت و بدبختی میشه از ایران گرفت اونم با قیمت کمتر . از کسانی که xbox360 دارن خواهش دارم راهنمایی کنند و بگن که کدوم یک ارزش داره ایا xbox360 های اکه تو ایران هستند فرقی داره با خارجی منظورم از کم بودن امکانات ( اکثرا تو ایران این کارها میشه ) یا از لحاظ کیفیت.
کلا میخام یه راهنمایی خوبی منو بکنین . ممنون میشم.:blushing: :cheesygri :((

یکی از دسته های ایکس باکسم که بی سیم هستش بعد از روشن شدن خاموش میشه!!
البته یک ماهی هستش باهاش بازی می کنم و فک کنم باطریش تموم شده.

کسی جریان خاموش شدن دسته را میدونه؟البته دسته بعد از شناسایی شدن توسط کنسول 10 ثانیه روشن می مونه،ولی بعدش خاموش میشه:confused:

از اینکه دوستان نظر دادن ممنونم همینطور که گفتم من فقط یکی از این کنسول هارو میتونم بگیرم نظر خودم 360 چون تا ps3 وارد بشه ومدتی هم که معلوم نیست چقدره واسه کپی خور شدنش طول بکشه وقیمتها ثبات لازم رو بدست بیارن خیلی طول میکشه بهمین خاطر فکر نمیکنم به اونجاها برسه موفق باشید.

آره بابا 360 بگیر حال کن:-" :love:

اقا خواهشن یکی منو راهنمایی کنه هرچه زودتر بهتر. میخوام بدونم اگه xbox360 را از خارج (آلمان) بگم بفرسدند خوبه یا از ایران خودمون بگیرم بهتره . البته از لحاظ کیفیت .
من که حساب کردم دیدم تو خارج میشه xbox360 با قیمت خودش خرید یعنی 399 دلار بعد اومدم ÷ول گمرکش را حساب کردم که به لطف خدا بابای همسایمون مدیر کله گمرک یه منطقه هست از اون ÷رسیدم گفت ÷ول گمرکی که برای هر وسیله برقی باید پرداخت 40 درصد هست همراه با 40 هزار تومان تخفیف . یعنی اگه حساب کنی 399 دلار + 160 دلار - 40 هزار تومان = تقریبا 500 هزار تومان میشه که با ÷ول ÷ستش هم میشه دوربر 530 تومان حالا با هزینه چیب خور کردنش هم که فکر کنم 580 تومنی برام تموم بشه . اما وقتی فکر میکنم میبینم برای این همه زحمت و بدبختی میشه از ایران گرفت اونم با قیمت کمتر . از کسانی که xbox360 دارن خواهش دارم راهنمایی کنند و بگن که کدوم یک ارزش داره ایا xbox360 های اکه تو ایران هستند فرقی داره با خارجی منظورم از کم بودن امکانات ( اکثرا تو ایران این کارها میشه ) یا از لحاظ کیفیت.
کلا میخام یه راهنمایی خوبی منو بکنین . ممنون میشم.:blushing: :cheesygri :((

ببین آقا الان کنسول پریمیوم کپی خور نشده 470 هستش که آقا تکاوچ هم 15 تومن میگیره کپی خور میکنه...
هر دسته بی سیم هم 50 تومان هستش.

دیگه حالا خودت حساب کن از اونجا بفرستن بصرفه تره یا از آلمان برات بفرستن..

help

من وقتی که 360 را روشن میکنم حدود 10 ثانیه بعد از اینکه وارد داشبورد میشه تصویر کلا قطع میشه و وقتی دوباره این کار را انجام میدم با اینکه چراغ سبز هستش اما کنسول دسته را شناسایی نمیکنه وهیچ تصویری هم ندارم:(
لطفا یکی کمک کنه

من که حساب کردم دیدم تو خارج میشه xbox360 با قیمت خودش خرید یعنی 399 دلار بعد اومدم ÷ول گمرکش را حساب کردم که به لطف خدا بابای همسایمون مدیر کله گمرک یه منطقه هست از اون ÷رسیدم گفت ÷ول گمرکی که برای هر وسیله برقی باید پرداخت 40 درصد هست همراه با 40 هزار تومان تخفیف .

مطمئنی این طوریه؟

bacheha salam,man taze ozve shodam,kheyly ham khooshhalam ke alan in forsat has ke inja basham
man faghat mikhastamazatoon ye rahnamaeeim konid
onaye ke xbox360 daran nazareshon chieh?man mikham ye doone begiram.akharin console'e man ham xbox bood,kolli ham hal kardam bahash amma hala mondam ke ye 360 begiram ya na?

--------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی به شما ، خواهش میکنم از نوشتن با حروف انگلیسی خودداری کنید و فارسی تایپ کنید !

سلام...
بچه یه چندتا خبر...
1.هرکی می خواد کنسول بگیر زود باشه...چون کنسولایی که بشه کپی خورشون کرد(نسل درایو های اول که با فرمور کپی خور شد)در حال اتمام هست...این موضوع رو از قیمت های مغازه ها هم می تونید ببینید !!!
2.کسایی که یکمی مشکل با 360 پیدا کردن برن تو comsole setup دستگاه و بعد دستاگه شون رو با تلویزیونشون تنظیم کنید(360 من اول بازی های اورجینال رو اجرا نمی کرد...یعنی دسته توش کار نمی کرد ...اما با یه کمی ور رفتن درست شد)

bacheha salam,man taze ozve shodam,kheyly ham khooshhalam ke alan in forsat has ke inja basham
man faghat mikhastamazatoon ye rahnamaeeim konid
onaye ke xbox360 daran nazareshon chieh?man mikham ye doone begiram.akharin console'e man ham xbox bood,kolli ham hal kardam bahash amma hala mondam ke ye 360 begiram ya na?

اگر بعدا هم می تونی یه PS3 بگیری اشکال نداره بگیر...اگر هم از PS3 بدت میاد بازم بگیر!
-------------------
تا 24 ساعت دیگه بازی GOW عرضه میشه...تا 120 ساعت دیگه هم COD3!!!هنوز خبری از تورنت های این بازیها نیست! از آقا تکاوچ هم خبری نیست فردا زنگ می زنم!

ببین آقا الان کنسول پریمیوم کپی خور نشده 470 هستش که آقا تکاوچ هم 15 تومن میگیره کپی خور میکنه...
هر دسته بی سیم هم 50 تومان هستش.

دیگه حالا خودت حساب کن از اونجا بفرستن بصرفه تره یا از آلمان برات بفرستن..

اخه تا اونجایی که من میدونم تو پیرمیم های خارجی همراه با دسته های بیسیم هست یعنی داخل خود کنسول هست ولی اینطور که شما میگید در ایرانی ها نیست و این نشون میده که تو ایران دارن تخلف میکنند .
در ضمن اگه به اقا تکاوج بگم میتونه برام پست کنه یا نه چون تو تهران نیستم .

کسی جریان خاموش شدن دسته را میدونه؟البته دسته بعد از شناسایی شدن توسط کنسول 10 ثانیه روشن می مونه،ولی بعدش خاموش میشه:confused:
خب باتريش تموم شده ديگه مهندس :)

قبل از تموم شدن باتري چراغ هاي بالا سمت چپ و پايين سمت راست دكمه Guid Button چشمك ميزنن يعني باتري در حال تموم شدنه و بايد باتري رو عوض كني

اخه تا اونجایی که من میدونم تو پیرمیم های خارجی همراه با دسته های بیسیم هست یعنی داخل خود کنسول هست ولی اینطور که شما میگید در ایرانی ها نیست و این نشون میده که تو ایران دارن تخلف میکنند .
در ضمن اگه به اقا تکاوج بگم میتونه برام پست کنه یا نه چون تو تهران نیستم
نه برادر من تخلف كدومه :)
توي پك پريميوم فقط يدونه دسته بيسيم هست ، اگه بيشتر بخواي بايد جدا بخري !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or