راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

chalengeeverything جان پوشه ی پیغام هاتون پره اگه میشه چندتاشون رو پاک کنید چون من کارتون دارم :cheesygri
راستی لینک فرمور 4 رو هم بزارید آخه اون لینکی که تو تاپیک مربوطه هست دیگه جواب نمیده [از رو rapid share پاک شده]

آخرین ویرایش:
Nfs Carbo!

carbon رو کی گرفته؟ من از تکاوچ گرفتم خیلی خفن شده.!:cheesygri
گرافیکش که ترکونده! ماشین هاش هم بهتر شده . کلن بازی با حالیه:cheesygri
همین امروز ازش گرفتم . هر کی بازی نکنه از دستش رفته!!!!!!! حتما بگیرید بازی کنید حال میده.

سلام آقا تکاوچ شما FEAR رو تا سه شنبه میارید؟؟؟راستی این Gears of War چیشد قراره سه شنبه عرضه شه می خوام بدونم لینک تورنتی چیزی ازش نیومده!بازی جدید دیگه ای نیاوردین به جر carbon...بازی marvel رو چی؟؟:cheesygri اگه میشه لیست تمام بازیهایی که توی این دوهفته آوردین بذارین!:cheesygri

ممنون;)

آقا یه تورنت از FEAR پیدا کردم:

http://www.torrentspy.com/torrent/900384/FEAR_USA_XBOX360_NiG_blackcats_games_net

Filename FEAR_USA_XBOX360-NiG.torrent
Total Size 6.42 GB (6896073575 bytes)
Author
Anonymous
Submitted 2 days 20 hours 6 mins ago
Checked 20 hours 9 mins ago
Health 81 Seeders / 95 Downloaders

خبری از Gears of War نشد؟؟منظورم توررنتی چیزیشه...پس فردا که UCش عرضه میشه!

بچه ها با توجه به اينكه قرار چند وقت ديگه D10 همراه ويندوز ويستا وارد بشه وهمچنين كارتهاي سري 8 انويديا وتكنولو‍‍‍ژي مخصوص اين كارتها و...به نظرشما ارتقا سيستم با توجه به شرايط بالا بهترو بصرفه تريا اينكه بازهم با وجوداين شرايط خريدن 360كار بهتره؟چون من فقط ميتونم هزينه يكي ازاين دوتارو پرداخت كنم يا يه 360 بگيرم يا صبركنم وسيستممو ارتقا بدم؟چون سيستميرو هم كه الان دارم به هيچ وجه بازيهاي چندماه گذشته رو بخوبي كه چه عرض كنم با فريم 5تا10هم به زور اجرا ميكنه كه اونم ميدونيد فاجعه باروبه هين خاطر قيد بازيشو ميزنم نمونش همين صورت زخمي و....لطفا دوستاني كه 360 دارن بگن ازخريدشون راضي هستن يا ترجيح ميدادن چندوقت ديگه سيستمشون رو ارتقا ميدادند؟

T800
جان
من با اینکه 360 ندارم و هفته دیگه میگیرم میتونم چوابتونو بدم
100 درصد خرید 360 بهتر و به صرفه تره .
چرا ؟ چون که :
1 - قیمت سیستمی که قدرت 360 رو داشته باشه خیلی زیاده _ بیش از 3 میلیون _
2 - حتی اگه شما پول این سیستمو داشته باشی ، بعد از مدتی اونم باید عوض کنی !!
من پیارسال Radeon 9550 خریدم که موقع خودش غول بود ! اما الان ...
3 - خیلی از بازیهای PC روی 360 هم میان . ( حتی بهتر مثل FIFA )
اما البته از بازی مثل Crysis نباید گذشت

به طور کلی :
اگه بتونی 1.5 میلیون جمع کنی و اینا رو بخری عالیه
1 - XBOX 360
Wii - 2
3 - هر چی پول اضافه اومد واسه PC خرج کن . که یه PC نسبتا قدرتمند درمیاد
;)

لطفا دوستاني كه 360 دارن بگن ازخريدشون راضي هستن يا ترجيح ميدادن چندوقت ديگه سيستمشون رو ارتقا ميدادند؟

من راضی هستم ولی چون یخورده خوره بازی هستم الان می خوام سیستمم رو ارتقا بدم تا بازیهایی که فقط روی PC میان رو هم بازی کنم!:
cheesygri

اگه بتونی 1.5 میلیون جمع کنی و اینا رو بخری عالیه
1 - XBOX 360
Wii - 2
3 - هر چی پول اضافه اومد واسه PC خرج کن . که یه PC نسبتا قدرتمند درمیاد

البته یخوره هم واسه PS3 نگه دار...به محض اینکه ارزون و کپی خور بشه و بازیهاش به زیر 10000 تومن برسه من یکی 360 رو بیخیال می شم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or