راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

Final Fantasy XI

Final Fantasy XI رو هر کی میخواد من میفروشم قیمت هم به dvd خامی که میخواد بستگی داره. هر کی میخواد pm بده. :cheesygri فقط هم رو NTSC/U هست.

البته تا 5 روز دیگه خبرش رو میدم هر کی میخواد بگه.

در ضمن چند نفر اینجا xbox 360 Pal دارن؟؟؟

آخرین ویرایش:
Final Fantasy XI رو هر کی میخواد من میفروشم قیمت هم به dvd خامی که میخواد بستگی داره. هر کی میخواد pm بده. :cheesygri فقط هم رو NTSC/U هست.

Final Fantasy XI یک بازی Online RPG است که فقط باید در XBOX Live بازی کنی و به قول Gamespot اصلا بازی خوبی نیست (امتیازش 6.0).

آخرین ویرایش:

من پال دارم.chalengeeverything هم همینطور.

فقط J داره و تک و توکی UC اصلا Asia کم پیدا میشه شما چرا Asia گرفتی؟

فقط مالزی داره و رایتی نداره! 33922792

مگه من گفتم asia خريدم؟؟! مگه من گفتم رايتي و مالزيش فرق داره؟ من حاضرم بازي هاي آسيا رو 20 تومن هم بخرم!!!
من j خريدم و چون بازي هاي asia version انگليسي هستند مي خوام بازي هاي آسيا رو بخرم.

راستي يكي جواب اين سوالم رو خواهشاً بده:
ميشه درايو يه 360 رو روي يه 360 ديگه بست؟؟؟

:praying: :praying: :praying:

اقا كمكم ميخوام وقتي دارم دستور MTKFLASH W /m X40a.bin يا هرچيزي ديگه رو مي نويسم

بعد كه MASTER انتخا ب ميكنم مي نويسه ....PORT:930 بعد هي پايينش ( - ) علمت تايپ چشمك ميزنه بعد Esc ميزنم نوشته Stauts 51 : Should Be 70 گير كرده بعدش هم اومدم Rom va RW رو FLASH كنم اونام گير كردن رو يه شماره ديگه چي كار كنم فكر كنم MainBord مشكل داشته باشه

هالا بازي ميزارم توش يه Demo مياد ميگه Play Disc Insert دستگاه Orginal شوده :(( :(( :((

احتمالا زدی دستگاه رو ترکوندی!!!
ولی هنوز راه داره.کدهایی رو که بهت گفتم رو از فرمور ارجینال استخراج کن بریز رو فرمور 4 بعد که 360 رو وصل کردی به کامپیوتر هرچی رایتر و غیره داری قطع کن.
بعد دستور بالا رو بده.
اگه درست نشد بگو دقیقا چه اروری میده.360 به برق وصل باشه.در ضمن اطمینان داشته باش که کابل ساتا درست وصل شده.ببینم به ورودی ساتا ی صفر وصل کردی دیگه؟درسته؟

مگه من تذکر ندادم اگه جایی رو دقیقا متوجه نشدی بپرسین بعد فرمور بریزید؟؟؟؟

مگه من گفتم asia خريدم؟؟! مگه من گفتم رايتي و مالزيش فرق داره؟ من حاضرم بازي هاي آسيا رو 20 تومن هم بخرم!!!
من j خريدم و چون بازي هاي asia version انگليسي هستند مي خوام بازي هاي آسيا رو بخرم.

راستي يكي جواب اين سوالم رو خواهشاً بده:

صد در صد ميشه.

سلام
اگه منظورت درایو DVD هستش نه نمیشه، درایو هر دستگاه کد مخصوصی داره که فقط ماله اون دستگاه هستش البته مثل این که میشه با یکسری عملیات محیرالعقول کد رو عوض کرد ولی من دقیق نمیدونم، در حالت عادی نمیشه کاریش کرد.

منم پال دارم
در مورد تعویض درایو هم باید بگم که میشه اما همونطور که کیوان گفت خیلی دردسر داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or